You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μουυυυυυυυυ ???εντάξει δάσκαλε θα της το πω δεν νομίζω να μου το αρνηθεί......όλο γλύκα είναι στο
κουμπαρούλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!
Τι ειναι αυτα ρε παιδια, τα μουυυυυυυυυ ???
Κουμπαροι, δυο απο τους καλυτερους σκιστες του site ???
Να ειστε καλα ρε παιδια, λιγο πλακα εκανα, ελπιζω να μην παρεξηγηθω !!!
Μουυυυυυυυυ ???
Τι ειναι αυτα ρε παιδια, τα μουυυυυυυυυ ???
Να ειστε καλα ρε παιδια, λιγο πλακα εκανα, ελπιζω να μην παρεξηγηθω !!!
τι να παρεξηγήσουμε αγαπάμε τον δάσκαλο που μας μαθαίνει νέα και ωραία πράγματα
παντως η βικτωρια πολυ gfe , οσο δεν παιρνει αλλο. μολις τον ετρωγε πω πω , πως εκανε για πουτσο.
εμένα μου άρεσαν οι ματάρες της.........
Εχει τποτα καλο η Κα Γιαννα ???
μια μαυρούλα από Κονγκό αδιάφορη για τα γούστα μου και την Ρωξάννη Ρουμάνα αλλά μέτρια πράγματα >
Μια ξανθια που ηθελε 50, ειναι η εφυγε ???μια μαυρούλα από Κονγκό αδιάφορη για τα γούστα μου και την Ρωξάννη Ρουμάνα αλλά μέτρια πράγματα >
μπα για μενα οχι πια. υπαρχουν τοσοι αλλοι νεωτεροι και ικανοτεροι.
Μια ξανθια που ηθελε 50, ειναι η εφυγε ???
δεν ξέρω μελαγχρινή,μετρίου αναστήματος με 3.5+ βυζιά αλλά κομματάκι έπιπλο όπως έμαθα....
λογικά ο δάσκαλος θα ξέρει να σου απαντήσει
Μετριοφρων !!!
μπα για μενα οχι πια. υπαρχουν τοσοι αλλοι νεωτεροι και ικανοτεροι.
Πριν καιρο που ειχα παει, τωρα εχω κανα διμηνο να περασω !!!δεν ξέρω μελαγχρινή,μετρίου αναστήματος με 3.5+ βυζιά αλλά κομματάκι έπιπλο όπως έμαθα....
δεν ξέρω μελαγχρινή,μετρίου αναστήματος με 3.5+ βυζιά αλλά κομματάκι έπιπλο όπως έμαθα....
που να ξερω εγω ? και με μαυρη κιολας? εδω δεν παω με καστανες η με μελαχροινες. ειπαμε μονο με ξανθιες και με γαλανα η με πρασινα ματια, και με ωραια επιδερμιδα, και με baby-face προσωπακι.
Μετριοφρων !!!
καμουφλάρεται καλά ο δάσκαλος.....άλλα μαθαίνω όμως από τα κορίτσια τα κουράζει,τα εξαντλεί στο
που να ξερω εγω ? και με μαυρη κιολας? εδω δεν παω με καστανες η με μελαχροινες. ειπαμε μονο με ξανθιες και με γαλανα η με πρασινα ματια, και με ωραια επιδερμιδα, και με baby-face προσωπακι.
δικός μου είσαι και εσύ......το ξανθό όμως είναι καστανομάτα
η άλλη είναι γαλανομάτα αλλά μου τα έβαψε μαύρα τα μαλλιά της(κρίμα το κωλαράκι της ) :'( :'(
καμουφλάρεται καλά ο δάσκαλος.....άλλα μαθαίνω όμως από τα κορίτσια τα κουράζει,τα εξαντλεί στο
μην λες τετοια γιατι τα πιστευουν. εξ αλλου δεν μου λενε τιποτα πια τα μασαζ. τα εζησα , τα χορτασα. τον κυκλο μου τον εκανα και εδω. και μολις εγω κανω τον κυκλο μου καπου , προχωραω παρακατω. σε κατι αλλο.
μην λες τετοια γιατι τα πιστευουν. εξ αλλου δεν μου λενε τιποτα πια τα μασαζ. τα εζησα , τα χορτασα. τον κυκλο μου τον εκανα και εδω. και μολις εγω κανω τον κυκλο μου καπου , προχωραω παρακατω. σε κατι αλλο.
τα κορίτσια εννοείς???
Δεν ειναι κακο αυτο !!!καμουφλάρεται καλά ο δάσκαλος.....άλλα μαθαίνω όμως από τα κορίτσια τα κουράζει,τα εξαντλεί στο
ΑΞΙΟΣ !!!
Καληνυχτα φιλαρακια !!!
Δεν την ελεγαν ετσι !!!ποιο ξανθο ? για την βικτωρια λες ?
ποιο ξανθο ? για την βικτωρια λες ?
για την ζαλισμένη Εσμεράλδα δικέ μου........δεν θυμάσαι??
την Κυριακή ήμουν εγώ ζαλισμένος όμως(κρίμα που δεν ήσουν εκεί να με δεις )
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αγαπάω ξανθούλες, γαλανομάτες