Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πρωτη  σε ολα  ειναι.  :2funny:  πριν  κανενα  διμηνο  ειχε  καταφερει  μια  μαμα  και την  κορη  της ,  να παρεχουν  μασαζο-υπηρεσιες. 
[/quote
ρε τζερυ το χαψες εσυ αυτο το παραμυθι...
μανα κ κορη ας γελασω...απο εμφανιση δε ειδες διαφορα? απο ομιλια?
μουσια της κυρα γιαννας για να γινει ντορος...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
[/quote
ρε τζερυ το χαψες εσυ αυτο το παραμυθι...
μανα κ κορη ας γελασω...απο εμφανιση δε ειδες διαφορα? απο ομιλια?
μουσια της κυρα γιαννας για να γινει ντορος...

λεμε  για  τις  ιδιες ?    η  γιαννα  τσεκαρισμενο  ειναι οτι  λεει  παραμυθια .  αν θελεις  τωρα  να την τσεκαρεις  και  τυχει  να την ξαναρωτησεις  για  δευτερη  φορα  και σου πει  το ιδιο  πραγμα ,  τοτε  ειναι  σιγουρα  ψεμα.    αν  σου  πει  κατι  αλλο  τοτε  αυτη  ειναι  η  αληθεια.    επισης  τι  ειμαι  εγω  για  να μην  τρωω  καποιο  παραμυθι ?  ολοι  οι ανθρωποι  λιγο-πολυ  μασανε ,  αν απεναντι  τους  εχουν καποιον-α  μυθομανη.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
η Ρουσλανα και η Αντζολινα δουλευουν ή τις παντρεψε και αυτες η κ. γιαννα;

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα οντως που χαθηκε η Αντζελινα οεο

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
  η μαγια  η  γεωργιανη (  που  συνδυαζε  νιατα , gfe,  και καλουλα  στην  εμφανιση , και  εμπειρη  ηταν ,  και  σαν  γνησια  γεωργιανη  που  θεωρουν  καθηκον  τους  να  ικανοποιουν  τον  αντρα  ,      και  βολικη  σε  πολλα  πραγματα  και καταδεχτικη    :pipa1: (  πολυ λαιμαργη )    απουσιαζε  και  θα  απουσιαζει λογω  χορηγειας.           
φιλε καλησπερα μας εκαψες με αυτη την κριτικη . Καλουλα απο εμφανιση δεν την λες με τιποτα. φατσα μετρια προς ασχημη , κολος ζυμαρι , βυζια αστα να πανε.
Τωρα θα μου πει δες να ειδες αυτα ; Οχι με τα ρουχα δεν τα προσεξα , οταν τα ειδα ηταν αργα!!!.
Η πιπα τηε δεν μου αρεσε , δεν ηταν βαθεια ,με ποναγε και εβαζε και χερι. Τα φιλια στο στομα τα απεφευγε.
Στα συν , για να μην γραφουμε μονο τα αρνητικα ειναι τα λογια της και οι φωνουλες της στο sex.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικά έχει δει κανείς τίποτα καλούτσικο τώρα τελευταία εδώ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τελικά έχει δει κανείς τίποτα καλούτσικο τώρα τελευταία εδώ?

την  κυριακη που περασα  ξεραιλα.  μονο  2  ειχε.  την ελεανα (  απο  υπηρεσιες  ηταν πολυ καλυτερη  πριν 4 χρονια )    και μια αλλη που ειπε οτι ηταν , απο ταυλανδη.  30-35 χρ. πρωτη  της  μερα  εδω.  εψηνε  εναν  πελατη ( με χαδακια, φιλια, αγκαλιτσες, ερωτικες  φωνουλες ,  τριψιματα , ζουζουνισματα  :2funny: )  .  απο  οσο προλαβα να δω  σφιχτο  σωμα  ειχε  με κολλαρα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ζουζουνισματα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
φιλε καλησπερα μας εκαψες με αυτη την κριτικη . Καλουλα απο εμφανιση δεν την λες με τιποτα. φατσα μετρια προς ασχημη , κολος ζυμαρι , βυζια αστα να πανε.
Τωρα θα μου πει δες να ειδες αυτα ; Οχι με τα ρουχα δεν τα προσεξα , οταν τα ειδα ηταν αργα!!!.
Η πιπα τηε δεν μου αρεσε , δεν ηταν βαθεια ,με ποναγε και εβαζε και χερι. Τα φιλια στο στομα τα απεφευγε.
Στα συν , για να μην γραφουμε μονο τα αρνητικα ειναι τα λογια της και οι φωνουλες της στο sex.

το  καλουλα   στην   εμφανιση   για   μενα   παει  να  πει  μετρια.    το εχω  γραψει  οτι  εχει τα πιασιματακια  της (   σε  αλλους  αρεσουν,  σε αλλους  οχι ) .    ας  της  ελεγε  να  μην   βαζει  χερι .   ολες  τους  θελουν  καθοδηγηση (  για  το  τι  μας  αρεσει  και πως  μας  αρεσει ) .    το  βυζι  της  δεν  ειναι  πεσμενο.  ουτε  μικρο  το λες.(   αφου  μπορει ανετα  να γλειφει  τις  ρογες  της ,  μονη  της )  .  τωρα για τα φιλια  που  λες  τι να πω ?        εγω  απο  καποιες  αλλες  εκει  μεσα ,  θα την ξαναπαιρνα  γιατι  την ειδα  παιχνιδιαρα - υπακουη -  ειχε  συμμετοχη - δεκτικη   σε πολλα  πραγματα  πχ.   τα  παντα  ηθελε  να γλειψει.   εγω την σταματουσα να μην το κανει. ακομη  και  στο τελος   :pipa1:   τα  πιο  πολλα  τα καταπιε   με  λαιμαργια,  χωρις  να ενοχληθει (  χωρις να πει  μη  στο προσωπο μου,  μη  στο στομα μου κλπ ).    

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
την  κυριακη που περασα  ξεραιλα.  μονο  2  ειχε.  την ελεανα (  απο  υπηρεσιες  ηταν πολυ καλυτερη  πριν 4 χρονια )    και μια αλλη που ειπε οτι ηταν , απο ταυλανδη.  30-35 χρ. πρωτη  της  μερα  εδω.  εψηνε  εναν  πελατη ( με χαδακια, φιλια, αγκαλιτσες, ερωτικες  φωνουλες ,  τριψιματα , ζουζουνισματα  :2funny: )  .  απο  οσο προλαβα να δω  σφιχτο  σωμα  ειχε  με κολλαρα.
καλα αυτη και εμενα ηρθε και μου τριβοτανε. Σε εμενα η κ. Γιαννα ειπε οτι ειναι Τουρκαλα και σε εναν αλλο που πηρε τηλεφωνο οταν ημουνα εκει οτι ειναι Βραζιλιανα! Για την ελεαννα μου ειπε η κ. Γιαννα οτι ειναι πολυ ζεστη μεσα και την σκεφτομουν για την επομενη φορα αλλα με αυτο που εγραψες μαλλον θα το αφησω!
Εν τελει η μονη που αξιζε και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες ηταν η Αντζελινα.
Οτι ναναι και στο κατω κατω τι μας νοιαζει εμας απο που ειναι η καθεμια!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλα αυτη και εμενα ηρθε και μου τριβοτανε. Σε εμενα η κ. Γιαννα ειπε οτι ειναι Τουρκαλα και σε εναν αλλο που πηρε τηλεφωνο οταν ημουνα εκει οτι ειναι Βραζιλιανα! Για την ελεαννα μου ειπε η κ. Γιαννα οτι ειναι πολυ ζεστη μεσα και την σκεφτομουν για την επομενη φορα αλλα με αυτο που εγραψες μαλλον θα το αφησω!
Εν τελει η μονη που αξιζε και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες ηταν η Αντζελινα.
Οτι ναναι και στο κατω κατω τι μας νοιαζει εμας απο που ειναι η καθεμια!

ποια  μερα  σου  τριβοταν ?  :tooth:     σε  αυτον που  τριβοταν και τον εψηνε  ηταν την κυριακη  το  απογευμα .   μηπως  ησουν  εσυ ?   :tooth: :tooth:      να προσθεσω  οτι απλα   ημουν  ακριβως   διπλα  και την  ακουγα.  τωρα  για  την  ελεανα  μονο  με  δοκιμη  ο ιδιος  θα  βγαλεις   συμπερασμα.    μπορει  εσυ  να  ευχαριστηθεις  με   αυτην  καλυτερα  ,  απο   οτι   με   την  γεωργιανη.      υπακουη  ειναι    δεν   την  λες  ψυχρη   μεσα  ,  και   φιλαει  ( αν  θες )  και  γλυφει  οπου  θελεις.                                

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
οχι δεν ειμουν εγω , αλλα προφανως σε ολους τριβεται!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
οχι δεν ειμουν εγω , αλλα προφανως σε ολους τριβεται!
δασκαλεμενα ειναι ολα...αν εισαι 50-50 και σου τριφτει λιγο,παει το εδωσες το χαρτι και περασες..τωρα το μετα ειναι αλλη κουβεντα...αν ειναι φολα,σου πεταει η γιαννα και ενα δεν ταιριαξε η χημεια σας,και εξω απο την πορτα!!!.....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αυτη η ηλεκτρα σταυρωνει πελατη ρε μαγκες
?απορω...
εκτος και αν ειναι κρυφο ταλαντο...

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα τωρα ποιες και ποσες κοπελες παιζουν στην ομαδα του μαγαζιου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom