jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ξέχασες τα ελληνικά σου?
πρωτη σε ολα ειναι. πριν κανενα διμηνο ειχε καταφερει μια μαμα και την κορη της , να παρεχουν μασαζο-υπηρεσιες.
[/quote
ρε τζερυ το χαψες εσυ αυτο το παραμυθι...
μανα κ κορη ας γελασω...απο εμφανιση δε ειδες διαφορα? απο ομιλια?
μουσια της κυρα γιαννας για να γινει ντορος...
[/quote
ρε τζερυ το χαψες εσυ αυτο το παραμυθι...
μανα κ κορη ας γελασω...απο εμφανιση δε ειδες διαφορα? απο ομιλια?
μουσια της κυρα γιαννας για να γινει ντορος...
λεμε για τις ιδιες ? η γιαννα τσεκαρισμενο ειναι οτι λεει παραμυθια . αν θελεις τωρα να την τσεκαρεις και τυχει να την ξαναρωτησεις για δευτερη φορα και σου πει το ιδιο πραγμα , τοτε ειναι σιγουρα ψεμα. αν σου πει κατι αλλο τοτε αυτη ειναι η αληθεια. επισης τι ειμαι εγω για να μην τρωω καποιο παραμυθι ? ολοι οι ανθρωποι λιγο-πολυ μασανε , αν απεναντι τους εχουν καποιον-α μυθομανη.
φιλε καλησπερα μας εκαψες με αυτη την κριτικη . Καλουλα απο εμφανιση δεν την λες με τιποτα. φατσα μετρια προς ασχημη , κολος ζυμαρι , βυζια αστα να πανε.η μαγια η γεωργιανη ( που συνδυαζε νιατα , gfe, και καλουλα στην εμφανιση , και εμπειρη ηταν , και σαν γνησια γεωργιανη που θεωρουν καθηκον τους να ικανοποιουν τον αντρα , και βολικη σε πολλα πραγματα και καταδεχτικη ( πολυ λαιμαργη ) απουσιαζε και θα απουσιαζει λογω χορηγειας.
Τα φιλια στο στομα τα απεφευγε.
τελικά έχει δει κανείς τίποτα καλούτσικο τώρα τελευταία εδώ?
φιλε καλησπερα μας εκαψες με αυτη την κριτικη . Καλουλα απο εμφανιση δεν την λες με τιποτα. φατσα μετρια προς ασχημη , κολος ζυμαρι , βυζια αστα να πανε.
Τωρα θα μου πει δες να ειδες αυτα ; Οχι με τα ρουχα δεν τα προσεξα , οταν τα ειδα ηταν αργα!!!.
Η πιπα τηε δεν μου αρεσε , δεν ηταν βαθεια ,με ποναγε και εβαζε και χερι. Τα φιλια στο στομα τα απεφευγε.
Στα συν , για να μην γραφουμε μονο τα αρνητικα ειναι τα λογια της και οι φωνουλες της στο sex.
λεον θες και εσυ ζουζουνισματα ? ;)ζουζουνισματα !!!
λεον θες και εσυ ζουζουνισματα ? ;)
καλα αυτη και εμενα ηρθε και μου τριβοτανε. Σε εμενα η κ. Γιαννα ειπε οτι ειναι Τουρκαλα και σε εναν αλλο που πηρε τηλεφωνο οταν ημουνα εκει οτι ειναι Βραζιλιανα! Για την ελεαννα μου ειπε η κ. Γιαννα οτι ειναι πολυ ζεστη μεσα και την σκεφτομουν για την επομενη φορα αλλα με αυτο που εγραψες μαλλον θα το αφησω!την κυριακη που περασα ξεραιλα. μονο 2 ειχε. την ελεανα ( απο υπηρεσιες ηταν πολυ καλυτερη πριν 4 χρονια ) και μια αλλη που ειπε οτι ηταν , απο ταυλανδη. 30-35 χρ. πρωτη της μερα εδω. εψηνε εναν πελατη ( με χαδακια, φιλια, αγκαλιτσες, ερωτικες φωνουλες , τριψιματα , ζουζουνισματα ) . απο οσο προλαβα να δω σφιχτο σωμα ειχε με κολλαρα.
καλα αυτη και εμενα ηρθε και μου τριβοτανε. Σε εμενα η κ. Γιαννα ειπε οτι ειναι Τουρκαλα και σε εναν αλλο που πηρε τηλεφωνο οταν ημουνα εκει οτι ειναι Βραζιλιανα! Για την ελεαννα μου ειπε η κ. Γιαννα οτι ειναι πολυ ζεστη μεσα και την σκεφτομουν για την επομενη φορα αλλα με αυτο που εγραψες μαλλον θα το αφησω!
Εν τελει η μονη που αξιζε και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες ηταν η Αντζελινα.
Οτι ναναι και στο κατω κατω τι μας νοιαζει εμας απο που ειναι η καθεμια!
οχι δεν ειμουν εγω , αλλα προφανως σε ολους τριβεται!
δασκαλεμενα ειναι ολα...αν εισαι 50-50 και σου τριφτει λιγο,παει το εδωσες το χαρτι και περασες..τωρα το μετα ειναι αλλη κουβεντα...αν ειναι φολα,σου πεταει η γιαννα και ενα δεν ταιριαξε η χημεια σας,και εξω απο την πορτα!!!.....οχι δεν ειμουν εγω , αλλα προφανως σε ολους τριβεται!