aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ξεχνιουνται τετοια πραγματα (και θαυματα) Παολα ? :-* :-* :-*ΑΑΑ μας Θυμάστε κ.Άρη μας?
ξεχνιουνται τετοια πραγματα (και θαυματα) Παολα ? :-* :-* :-*ΑΑΑ μας Θυμάστε κ.Άρη μας?
τριτη 20 παρε μολιβια και τετραδια χαχα και κανε κοτσιδακια ερδομε να σε δηδαξω χαχαχα καλο βραδυ
Βρε τι να μάθει η κούκλα μας;
Αυτή έχει ντοκτορά στον τομέα της, για να μη σου πω και διδακτορικό.
Κοκκίνισα ...ξεχνιουνται τετοια πραγματα (και θαυματα) Παολα ? :-* :-* :-*
χαχαχ το σημειώνω στην ατζέντα μου....τριτη 20 παρε μολιβια και τετραδια χαχα και κανε κοτσιδακια ερδομε να σε δηδαξω χαχαχα καλο βραδυ
Εγώωωωωωωωωω?Βρε τι να μάθει η κούκλα μας;
Αυτή έχει ντοκτορά στον τομέα της, για να μη σου πω και διδακτορικό.
ανατομία....ορθογραφεια;..
αυτην την Τριτη ειναι και των Φωτών παντως ;)τριτη 20 παρε μολιβια και τετραδια χαχα και κανε κοτσιδακια ερδομε να σε δηδαξω χαχαχα καλο βραδυ
το τγία είναι πονηρό? Ή εγώ είμαι πονηρή?Πάολα, ασ'τα ψόφια.
Σου βάζω άγιστα τγία!!!
και εσύ έχεις ορθογραφικά λάθη, και μου αρέσει πως θέλεις να κάνεις ιδιαίτερα στην πάολα, η πάολα καλύτερα γράφει από εσένα .σαμι η ορθογραφια γραφετε με ι και οχι ει περιμενα να μου το πει η παολα να ανταλαξουμε μαθηματα.εκεινη να με μαθενει να γραφω και εγω να τν μαθαινω πως να ανυψώνει τη Δύναμη της Κουνταλίνης
ανατομία....
To δεύτερο!Πολύ πονηρή!!!το τγία είναι πονηρό? Ή εγώ είμαι πονηρή?
σαμι η ορθογραφια γραφετε με ι και οχι ει περιμενα να μου το πει η παολα να ανταλαξουμε μαθηματα.εκεινη να με μαθενει να γραφω και εγω να τν μαθαινω πως να ανυψώνει τη Δύναμη της Κουνταλίνης
Καλησπέρα Ιblis :-* :-* :-* :-* :-*ωχ ο τριανταφυλιδησ?
Τίποτα.... ι εγω τον Τριανταφυλλίδη είχα κατα νού...To δεύτερο!Πολύ πονηρή!!!
Καλά τι σκέφτηκες ήθελα να'ξερα!!!