konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι ετσι
γι' αυτό τις δόσεις με ρέγουλα...Σωστός ο Κωσταντίνος . Πάολα είσαι το να ναρκωτικό μας .
Μια απλη dial up εχω εδω ρε αδερφι Κωστα. Που να σας προλαβω?ειπαμε ρ κομαντο αργα αργα αλλα εσυ το παραχεσες!!!!!
τον κομαντούλη ρώτησα...εμένα είναι καμπάνα .
κρατάει γερά όμως...Τον στήσατε στη γωνία βρε παιδιά....
μαστούρα ρε ..............γι' αυτό τις δόσεις με ρέγουλα...
καλα συγνώμη δεν θα το ξανακάνω :'( .τον κομαντούλη ρώτησα...
η δοση πρεπει να ειναι αναλογη παντα,αλλα στην προκειμενη περιπτωση η υπερδοσολογια ειναι η λυτρωση!!!γι' αυτό τις δόσεις με ρέγουλα...
καλά τα πας βρε φιλαράκι και με Dial Up .Μια απλη dial up εχω εδω ρε αδερφι Κωστα. Που να σας προλαβω?
Οί άλλοι πολεμάνε μέ πυραύλους καί εσύ μέ σφεντόνα? καί θές καί Πάολα ? ? ?Μια απλη dial up εχω εδω ρε αδερφι Κωστα. Που να σας προλαβω?
ζωγραφίζεις πάλι...η δοση πρεπει να ειναι αναλογη παντα,αλλα στην προκειμενη περιπτωση η υπερδοσολογια ειναι η λυτρωση!!!
Γιατί άσχημα είναι νά πάς από υπερβολική δόση "Παολίνης"?γι' αυτό τις δόσεις με ρέγουλα...
δεν ξέρω....εσείς θα μου πείτε...Γιατί άσχημα είναι νά πάς από υπερβολική δόση "Παολίνης"?
φιλάκια....καλο απογευμα σε ολους...
Ρε σεις μην με ζωριζεται πολυ γιατι θα παω σπιτι στην 24αρα και θα σας παρει ο διαολος ολους. (ρε σεις πλακα κανω. Ετσι?)Οί άλλοι πολεμάνε μέ πυραύλους καί εσύ μέ σφεντόνα? καί θές καί Πάολα ? ? ?
καλή σου όρεξη ...Σάς χαιρετώ καί εγώ,παώ νά φάω(καλή μου όρεξη)
Παολάκι θά τά πούμε
Comando γερά
για ρε φίλε τα λέμε .Σάς χαιρετώ καί εγώ,παώ νά φάω(καλή μου όρεξη)
Παολάκι θά τά πούμε
Comando γερά