amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Μήν τόν πειράζεται τόν Comando γιατί σε μέσα σε 3 βδομάδες εχει ήδη 540 μυνηματα !
Τόν άλλο μήνα τόν βλέπω moderator !
Μήν τόν πειράζεται τόν Comando γιατί σε μέσα σε 3 βδομάδες εχει ήδη 540 μυνηματα !
Όχι μωρέ υπομονή...Και το κανουν επιτηδες τα κολοπαιδα. Το ξερω.
στην δουλεια ειμαι.. αλλα ολααααααΑ καλλλαααΑΑΑΑΑκαλά είμαστε...εσείς?
Κυριακάτικα? αυτά είναι....στην δουλεια ειμαι.. αλλα ολααααααΑ καλλλαααΑΑΑΑΑ
απο τα 540 τα 539 εχουν μεσα την λεξη ΠΑΟΛΑΜήν τόν πειράζεται τόν Comando γιατί σε μέσα σε 3 βδομάδες εχει ήδη 540 μυνηματα !
ναι ναι ΝΑΙ!!!! ;)Κυριακάτικα? αυτά είναι....
απο τα 540 τα 539 εχουν μεσα την λεξη ΠΑΟΛΑ
Και μου σκουπησανε και καμμια 60αρια+. Αυτο που το πας?Μήν τόν πειράζεται τόν Comando γιατί σε μέσα σε 3 βδομάδες εχει ήδη 540 μυνηματα !
δεν αντιλεγω... εχει ομως αν το δειτε και σφαιρικα το θεμα και το δικιο του.....Ρε μην κοροϊδεύεται τον ΚΟΜΑΝΤΟ είναι καλό παιδί .
ειπαμε ρ κομαντο αργα αργα αλλα εσυ το παραχεσες!!!!!Ρε συ αγγελε μου οχι να γραψω δεν προλαβαινω αλλα και να δω τι λετε κι ολας. Θαψτε με ρε σεις τωρα που βρηκατε την ευκαιρια και δεν μπορω να σας προλαβω.
θα σε βοηθήσω και εγώ άμα θέλεις .Σαν λισασμενα σκυλια πεσατε πανω στο κοριτσι μου να το φατε ανανδροι και δεν μπορω και να την προστατεψω κι ολας γαμωτο.
Καθόλου σήμα δεν έχουμε?...Σαν λισασμενα σκυλια πεσατε πανω στο κοριτσι μου να το φατε ανανδροι και δεν μπορω και να την προστατεψω κι ολας γαμωτο.
εμένα είναι καμπάνα .Καθόλου σήμα δεν έχουμε?...