Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Να ζητήσω υπηκοότητα......Άμα το έχεις μέσα σου γιατί όχι ? Αλλά θα πρέπει να γίνεις Αμερικανίδα για ξένους εκτός Αμερικής δεν παίρνουν .
Να ζητήσω υπηκοότητα......Άμα το έχεις μέσα σου γιατί όχι ? Αλλά θα πρέπει να γίνεις Αμερικανίδα για ξένους εκτός Αμερικής δεν παίρνουν .
Άμα γουστάρεις . Θα πας και σε χώρα free όπου όλα εκεί επιτρέπονται .Να ζητήσω υπηκοότητα......
Να το δω και μην το πιστέψω . " Special Agent Paola "
χα χα...ευχαριστώ amcΔεν θα χρειαστεί να μάθεις πολεμική τέχνη . Με την γοητεία σου και την ομορφιά σου θα τους κάνεις νοκ άουτ .
γλυκέ μου εσύ?Καλησπερα στους θαμωνες του Θρεντκαι στο Παο(διαβο)λακι..
Εγω ενα εχω να πω, γυρισα απο μπασκετ, θα παιζα κανα τριωρο και νοιωθω ιδια κουραση τωρα οση μ'ενα μισαωρο μαζι σου..
Θα μας ξεκανεις εσυ βρε
δηλαδη?Έχεις απόλυτα δίκιο:
Ολοι παιρνουμε αυτο που μας αξιζει στο τελος...
γλυκέ μου εσύ?
δηλαδη?
δεν μασάς εσύ.............Βεβαια δε πειραζει, τετοια κουραση καλοδεχουμενη ειναι να δω με τι κουραγιο θα βγαλω το σκυλι τωρα.. :-
όλα τα λεφτά ο Θάνος...καλα να πάθεις? τι το θες το μπάσκετ? συνδίασε γυμναστική με απόλαυση...Δηλαδη μου λεει καλα να παθω...
Πραγματικά...όλα τα λεφτά ο Θάνος...καλα να πάθεις? τι το θες το μπάσκετ? συνδίασε γυμναστική με απόλαυση...
λοιπόν αγοράκια ν σας πώ μια καληνύχτα για να δώ και καμιά ταινία...σιροπιαστε καλή βόλτα και καλή ξεκούραση..φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κυριακή απ'ότι έχει πει και η ίδια δεν δουλεύει.Καλησπέραααα
Μήπως ξέρουμε που θα βρίσκετε η Πάολα σήμερα Κυριακή 17/08 για να την ''επισκεφθώ''??? έχω διαβάσει πολλά καλά εδώ μέσα και έλεγα να πάρω κι εγώ μια ιδέα για το τι εστί Πάολα!!!
Κυριακή απ'ότι έχει πει και η ίδια δεν δουλεύει.