Χατζηβασιλείου και Μποτρίνι...
σιγα τα ωα
η ΑΕΚ παιζει στον ΑΝΤ1...βαλε χεχε..
Μποντρινι...χαχα... μεγαλο ψεμα ο τυπος...
Χατζηβασιλείου και Μποτρίνι...
Ναι και αν πούμε ότι ήταν, ποιόν αφορά σε αυτό το thread?εκτός αν δέχεται πελάτες και στο rich οπότε πάω πάσο...για πές!Γεια σου Παολα τι κανεις καλα εισαι? Ησουν Γλυφαδα τη Παρασκευη στο Rich?
Το τζαμπα πεθανε......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλιστα εχουν και αυτες το στεκι τους.Αν ειναι να πηδηξουμε τζαπα τοτε θα παω.
:o :o :o :o :o :oΤο Rich μαζευει πολλες κοπελες της δουλειας και ειδικα βιζιτες!!!!(και προμοτερ φυσικα)
Ολο και σε καποια γνωστη θα πεσετε πανω αμα πατε!!!!
Ασχετο βεβαια με την Παολα αυτο!!!!
Σοφός..."το τζαμπα ειναι πιο ακριβό....."
Τσάμπα? Μα και ιερόδουλη να μην είναι, πάλι τσάμπα δεν σου βγαίνει...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλιστα εχουν και αυτες το στεκι τους.Αν ειναι να πηδηξουμε τζαπα τοτε θα παω.
Τσάμπα? Μα και ιερόδουλη να μην είναι, πάλι τσάμπα δεν σου βγαίνει...
Τσάμπα? Μα και ιερόδουλη να μην είναι, πάλι τσάμπα δεν σου βγαίνει...
Είπαμε... δίαιτα!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-*Μεγάλη και σοφή κουβέντα είπες Παολάκι.....!
Είπαμε... δίαιτα!!!!!!!!
Μετά τα χλαπακιάσματα της Παρασκευής με τα κοτό και τα φιλέτα, κάνεις δίαιτα τώρα?
Όχι είμαι του κέντρου εγώ... Μοναστηράκι, Θησείο Ψυρρή...Εσύ δηλαδή για ποιά μέρη είσαι; Κολωνάκι και DaCappo; ;)
Για μένα το λέει...
Βγήκατε και δεν μου είπατεεεεεεεεεεε??????? :'(Μετά τα χλαπακιάσματα της Παρασκευής με τα κοτό και τα φιλέτα, κάνεις δίαιτα τώρα?
Όχι είμαι του κέντρου εγώ... Μοναστηράκι, Θησείο Ψυρρή...
Καλημέρα. :-* :-* :-*
Το κατάλαβα βρε...και τον πειράζω!!!
Θες δίαιτα εσύ??? Α..... πρέπει να περάσω να σε δω για να αξιολογήσω!!! Χιχιχιχι
Ξέχασες το Θεραπευτηριο στα Πετραλωνα καί τον Λευκό Πύργο