You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
πρωινά δουλεύω συνέχεια...παρασκευή , σαββατο κανονικά στο 55.Καλησπέρα Πάολα!
Γιά το επόμενο Σάββατο, είναι σίγουρο το 55, πρωί, έτσι?
Θα μού πείς καί γιά την Παρασκευή (όταν ξέρεις), γιατί μάλλον θα γνωριστούμε μία από τις 2 μέρες :-*
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
αύριο γλύκα...Ποτε δουλευεις ξανα μωρο μου να γινει της πουτανας?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
κανονικά.... :-*καλημερα μωρο μου την δευτερα το πρωι δουλευεις βριλησσου?
Panthiras_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πάολα ερωτηση Φραντζη ποτε θα εισαι?? δεν σε εχω δει κ γουσταρω κ ειναι κ το πιο κοντινο σε μενα βασικα.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Πάολα ερωτηση Φραντζη ποτε θα εισαι?? δεν σε εχω δει κ γουσταρω κ ειναι κ το πιο κοντινο σε μενα βασικα.
Νομιαω εχει πει απο Τριτη 15/7 και καθε τριτη θα ειναι τα πρωινα στη Φραντζη
Υ.Γ. Αντε καληνυχτα σας...εχουμε και δουλεια αυριο...γαμωτο....
για αλλη μια φορα σε ευχαριστω θεσπεσιο πλασμα πιστευω μεσα στην εβδομαδα να τα ξαναπουμε γιατι σου εχω χρωστουμενα πιστευω επισης να ξεμπλοκαρει το μυαλο μου απο την γκομενα μου και να χαλαρωσω καποια στιγμη να περασουμε καλα εισαι θεα συνεχισε ετσι τρελλο μωρο
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σήμερα μέχρι της 17:00 το απόγευμα είναι στην Φραντζή 47 σύμφωνα με το πρόγραμμα.Πάολα ερωτηση Φραντζη ποτε θα εισαι?? δεν σε εχω δει κ γουσταρω κ ειναι κ το πιο κοντινο σε μενα βασικα.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η παολα και σημερα στην θεση της... σε ρολο ιερειας του ερωτα και σε προγραματιστη της δορυφορικης με αρκετα καλη συμετοχη για ακομη μια φορα σαν να εχει αδυνατησει κιολας.. αλλα οι βυζαρες βυζαρες
πολλα ακουω αλλα δυστυχως δε εχουμε ακομα γνωριστει.για παρασκευη, σαββατο κ κυριακη μετα τις 9 το βραδυ υπαρχει περιπτωση να δουλευεις σε καποιο μαγαζι?τα σεβη μου....αγνωστη (για μενα) παολα!!ελπιζω να σε δω μεσα σε αυτες τις τρεις ημερες...πρωινά δουλεύω συνέχεια...παρασκευή , σαββατο κανονικά στο 55.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Όλες τις μέρες τις εβδομάδας είναι στο στούντιο 55 (Βριλησσού 55) εκτός της Τρίτης που είναι στην Φραντζή 47.
Επίσης κάθε Πέμπτη απόγευμα είναι και στο Αγ.Μελετίου 37.
Την Κυριακή μου είπε η ίδια ότι δεν δουλεύει.
Επίσης Πάολα αν γίνουν τυχόν αλλαγές απο το πρόγραμμα καλό είναι να μας ενημερώνεις γιατί με αυτή την ζέστη δεν είμαστε να κάνουμε τον γύρο της Αθήνας για να σε βρούμε.
Επίσης κάθε Πέμπτη απόγευμα είναι και στο Αγ.Μελετίου 37.
Την Κυριακή μου είπε η ίδια ότι δεν δουλεύει.
Επίσης Πάολα αν γίνουν τυχόν αλλαγές απο το πρόγραμμα καλό είναι να μας ενημερώνεις γιατί με αυτή την ζέστη δεν είμαστε να κάνουμε τον γύρο της Αθήνας για να σε βρούμε.
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κανονικά υπάρχει στο πρόγραμμα.Για ρίξε και συ μια ματιά.Η ερώτηση έγινε γιατί στο πρόγραμμα της Βριλησσού δεν υπάρχει.
απ'οτι βλεπω,η παολα πρεπει να ειναι το πιο δημοφιλες κοριτσι της Αθηνας.Δεν εχω ξαναδει τοσο μαζικη συμμετοχη και τοσο καλα λογια σε αντιστοιχο thread.Τι τους κανεις βρε Παολα και σ'εχουνε ερωτευτει ετσι ολοι;Παντως γεγονος ειναι οτι εισαι γλυκυτατη και το πιο σημαντικο απ'ολα απλη και προσγειωμενη-κατι που οι ελληνιδες εχουνε χασει προ πολλου.Παντως τοση μαζικη προτιμηση και λατρεια απ'ολο τον αρσενικο πληθυσμο της Αθηνας,πολυ σπανια εχω ξαναδει.Πολλα φιλια κοριτσι μου.
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME