You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μιας και το ανέφερε ο φίλος, Πάολα έχεις σκεφτεί να φοράς στη δουλειά στολή νοσοκόμας ??? Θα είναι σούπερ ... είναι φετίχ πολλών. Τώρα με τις απόκριες μπορείς να αγοράσεις κάπου...
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
σαν δεν ντρέπεσαι λίγο τι λες στο κοριτσάκι, πίπερι στο στόμα τώρα (ζαρτιέρα κάτω από την στολή;)Μιας και το ανέφερε ο φίλος, Πάολα έχεις σκεφτεί να φοράς στη δουλειά στολή νοσοκόμας ??? Θα είναι σούπερ ... είναι φετίχ πολλών. Τώρα με τις απόκριες μπορείς να αγοράσεις κάπου...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ναι!!!! Για φαντάσου να έβγαινε έτσι στο σαλόνι. Κανείς δε θα έφευγε. (καλά ούτε και τώρα φεύγει αλλα λέμε...) . Θα τέλειωνα πριν μπει στο δωμάτιο...
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ευτυχώς που γι αυτή τη κοπέλλα αυτά κάνουν τσιιιζζζ και δεν τα πιάνει στα χεράκια τηςAν αντι για την ενεση κρατουσε δονητη θα σου λεγα ποσοι θα εφευγαν...
Επισκέπτης
ευτυχώς που γι αυτή τη κοπέλλα αυτά κάνουν τσιιιζζζ και δεν τα πιάνει στα χεράκια της
βρε τα παιδάκια. ρε σεις μάλλον δεν την ξέρετε καλά. είπαμε αυταρχικό δεν κάνει, τους δονητές όμως αν θέλετε τους παίρνει. η κοπελιά είναι ΤΕΛΕΙΑ τελεία και παύλα.
ναι ρε φιλε ξαδελφι του κουασιμοδορουέλα να πάρουμε φωτιά. Η Πάολα είναι μια με μεγάλο κέφαλι, λίγο αλήθωρη, με μεγάλη μύτη, κοντή και στραβοκάνα;
καλα ρε λυγμενα παιρνεις?
Ξέχασες ότι είναι και χοντρή!!!έλα να πάρουμε φωτιά. Η Πάολα είναι μια με μεγάλο κέφαλι, λίγο αλήθωρη, με μεγάλη μύτη, κοντή και στραβοκάνα;
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εεε ο προηγούμενος που με είπε τεμάχιο τον έφαγε το μαύρο μισοσκόταδο. τάμαχιο όμως τι είναι , με βρίζεις;Τι λεει το ταμαχιο? :S
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ναι ναι θυμάμαι ήταν Απρίλης του 56 και η Φρειδερίκη δεν γούσταρε τον Καραμανλή -άσχετο- και η Πάολα έιχε σφηνώσει στην πόρτα του δωματίου και ο επισκέπτης από μέσα φώναζε τι μου θύμισες τώραΞέχασες ότι είναι και χοντρή!!!
ναι ναι θυμάμαι ήταν Απρίλης του 56 και η Φρειδερίκη δεν γούσταρε τον Καραμανλή -άσχετο- και η Πάολα έιχε σφηνώσει στην πόρτα του δωματίου και ο επισκέπτης από μέσα φώναζε τι μου θύμισες τώρα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τεμαχιο ηθελα να πω!!!εεε ο προηγούμενος που με είπε τεμάχιο τον έφαγε το μαύρο μισοσκόταδο. τάμαχιο όμως τι είναι , με βρίζεις;
Χαβαλε κανω ρε συ!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
και εγώ τι κάνω; αν μίλαγα σοβαρά φαντάζεσαι πόσο ξύλο θα μου έριχνε η Πάολα αν με έπιανε στα χέρια της; και ο επισκέπτης τότε ήμουν εγώ τι θυμάμαι τώρα από τοτε έχω να ξαναπάω σε γυναίκαΤεμαχιο ηθελα να πω!!!
Χαβαλε κανω ρε συ!!!