You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πω πω κοινοοοο !!! καλα με αφησατε σκεφτηκο ρε 'σις πανω που τελειωσα απο δουλεια και ειμουν νισταγμενος επεσα σε αυτο το φορουμ και ξυπνησα !!! εγω εχτες την εμαθα την κοπελα και πρεπει να εκανα το πιο μεγαλο ποστ που εχει γραφτει για το studio της φρατζη βγαζεις γενια μεχρι να το διαβασεις ολο... αφηστε το καλιτερα Παολακι το αξιζεις... καλα να περνας και παντα ετσι χαμογελαστη ;) ζησε οτι κανεις, σαν να ειναι το ονειρο σου... μαθε να αγαπας , σαν να μην σε πληγωσε ποτε κανεις... χορεψε στο κρεβατι, οπως θα εκανες στο σπιτι σου μπροστα σε ενα καθρεφτη γυμνη, χωρις να σε βλεπει κανενας !!! φιλια ρε ψυχη :-* :-* αυτα απο 'το παιδι της νυχτας'
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Βασανίσου μυστήριο πλάσμα!!γιατι μας βασανιζεις?
Καλημέρα Πάολα! :-*
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.952
- Πόντοι
- 6.925
λοιπόν πρέπει να διατηρήσουμε την κίνηση στο θρεντ της κοπέλλας που ο κάθενας για τους δικούς του λόγους εκτιμά. εγώ που τελικά στόχος ζωής είναι να την συναντήσω, την ονειρεύτηκα, είναι μία θεά, ήταν κάπως έτσι:
Καλά δεν έχεις θέσει και τόσο δύσκολο στόχο στην ζωή σου. Κατέβα σήμερα απόγευμα ή άυριο πρωί Βριλλησού και τον εκπλήρωσες.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εργάζομαι στην Ξάνθη και έρχομαι 1 φορά τον μήνα για περίπου 5 ημέρες στην Αθήνα. την προηγούμενη φορά που ήρθα ήμουν αρκετά γκαντέμης και επίσης η πριγκίπισσα είχε διαρροές υγρών. οπότε υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων μου.
Επισκέπτης
Ουουου ! Ησουν γκαντέμης τότε όντως. Αν όμως έρχεσαι καθε μήνα ίδιες μέρες μαλλον δεν θα σου κάτσει.
Κάτι παθαίνει η Ξάνθη πάντως με την Πάολα μας.
γιατί ρε το λες αυτό ? εγώ απλά μένω αθήνα και έβαλα νικναμε αυτό για να την τονίζω.ελάτε καμιά φορα επάνω και θα δεις πόσο ωραία είναι. τώρα στα καρναβάλια ειδικά. . και άσε είναι μεγάλη ιστόρία.....
Επισκέπτης
μην αγχώνεσαι βρε συ , θα έρθω στα καρναβάλια και ελπίζω να τα πούμε ;) ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
καλημέρα γλυκιά μου :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
επειδή τώρα τελευταία εγώ κυκλοφορώ στο θρεντ, ελπίζω να μην εννοείς εμένα
σιγά έχεις πολλά να μάθεις ακόμα.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αιτία αλλαγής του εξ αριστερών εικονοδίου αποτέλεσε ο xanthiforever. αποκαλώντας με σε πμ γεροξεκούτη, θέλησε προφανώς να αναδείξει την σοφία μου,δεν βρίσκω άλλο λόγο γιατί να με πει έτσι, έτσι αναγκάστηκα να φανέρωσω την πραγματική μου(λέμε τώρα) ηλικία-
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τί λεει το temachion?