Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
δεν εχω προβλημα γενικα με αποστασεις! εχω συνηθισει...αλλα εκει δεν βολευει με τπτ...ασε που εχω μπερδευτει κιολας! δεν εχω κτλβ που εισαι κ ποτε...τεσπα! θα τη βρουμε την ακρη...δεν υοαρχει περιπτωση να μην σε πετυχω καπου! η πρωτη φορα ειναι δυσκολη... ;)
συμβουλεύσου το youdrive.gr και θα βρεις ακρη!!!!

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω προβλημα γενικα με αποστασεις! εχω συνηθισει...αλλα εκει δεν βολευει με τπτ...ασε που εχω μπερδευτει κιολας! δεν εχω κτλβ που εισαι κ ποτε...τεσπα! θα τη βρουμε την ακρη...δεν υοαρχει περιπτωση να μην σε πετυχω καπου! η πρωτη φορα ειναι δυσκολη... ;)

φιλαράκι ροτόντας παν στην πόλη  άμα θες να την βρεις την βρίσκεις

:uglystupid: :uglystupid:

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
παιδιά σας αφήνω για λίγο...Πάω για μαμ... :grin: :grin: :grin: Θα τα πούμε αργότερααααααααα.... :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

παρε ταξι κ πηγαινε

δεν ξερεις τι χανεις

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Βεβαίως, διότι το Παολίζειν εστί φιλοσοφείν..

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
παολακι εισαι εδω?

υπαρχει μια μαλακιουλα ,ενα κουτακι που λεει αν ειμαστε συνδεδεμενοι ή οχι και βρισκεται λιγο κατω απο το username του καθενος.

μπορεις να κοιτας εκει αντι να ρωτας.
τρομερη  ανακαλυψη

Επισκέπτης
υπαρχει μια μαλακιουλα ,ενα κουτακι που λεει αν ειμαστε συνδεδεμενοι ή οχι και βρισκεται λιγο κατω απο το username του καθενος.

τρομερη  ανακαλυψη
kokolongos είσαι σωστός αλλά μπορεί να θέλει έτσι να την ειδοποιήσει. βέβαια θα μου πεις υπάρχει και το pm.
η πάολα εδώ είναι αλλά σε άλλο θρεντ. φαντάζομαι θα απαντήσει σε λίγο, αλλά μην ξεχνάμε το κάνει και όταν θέλει. έτσι?

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
παολα εισαι εδο?δουλευεισ αυριο?

Επισκέπτης
τελικά kokolongos είχες δίκιο. alexandros σβήσε το ένα πόστ σου.δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Μπήκα να πω καληνύχτα...Αύριο αγώνας... Αν έχω χρόνο θα μπώ κι από το μαγαζί... :-* :-* :-* :-*

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0

τρομερη  ανακαλυψη
Πρόεδρε...  :-* :-* :-* :-* Τα σέβη μου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
K

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
τελικά kokolongos είχες δίκιο. alexandros σβήσε το ένα πόστ σου.δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.
η πάολα θα είναι άυριο πρωι στη βριλ 55.

αστα να πανε φιλε.

για οσους ανρωτιουναι αν δουλευει και ποτε το κουκλι μας μπορουν πολυ απλα να κοιτουν στο προγραμμα των στουντιο που δουλευει.

βριλιησσου 55
Αγιου μελετιου 37
φραντζη 47  

για αυριο πχ
γεια σου αγγελακι
ωραιες οι νεες φωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom