Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
χαχα ΘΑ ντυθώ κι έρχομαι... Καλημεραααααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα :-* :-* :-* ελα διπλα αντε μαζεψου ολο γυρνας11111
χαχα ΘΑ ντυθώ κι έρχομαι... Καλημεραααααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα :-* :-* :-* ελα διπλα αντε μαζεψου ολο γυρνας11111
Καλησπέρα mad max...όλα καλά ευτυχώς.... Όλα στη θέση τους.... :-* :-* :-* :-*Παολα καλησπέρα κούκλα μου. Πως είσαι;
Σε τσάκωσα... Εδώ μου είσαι?Ειχα την ευκαιρία να γνωρίσω σήμερα την Πάολα....Μονον καλά λόγια εχω να πώ....Καλά,το οτι ειναι μια κούκλα δεν το συζητάμε....Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η συμπεριφορά της,το χαμόγελό της,η άνεση που ένοιωσα μαζί της.
Φυσικά δεν θα μπώ σε "τεχνικές" λεπτομέριες,αυτά ειναι προσωπικά.Θα πω μόνον οτι ειναι ένα καταπληκτικό κοριτσι,γεμάτο ζωντάνια και καλή διάθεση.
Να εισαι πάντα καλά γλυκια μου....
Εσύ είδες αυτό που σου έλεγα?ελα μωρακι την ειδες?
Εσύ είδες αυτό που σου έλεγα?
Εντάξει κάτι παρόμοιο...Μου πάνε?ναι αλλα οχι τοσο βρε παιδι μου σαν πολλυ πλατινε μου φανηκε ενα τονο πιο σκουρο θα εισαι οκ
Κούκλεεεεεεεε που είσαι εσύ? Καλησπέρα...Ομορφη τι κανεις ?
Κοριτσαρα μου εσυ !
Εντάξει κάτι παρόμοιο...Μου πάνε?
Κούκλεεεεεεεε που είσαι εσύ? Καλησπέρα...
Μα εγώ σε έχω δεί και live...γι' αυτό σε λέω έτσι...Mε χει το γραφειο μαναρι μου και η δουλεια.
Να δω ρε Παολα αμα αλλαξω avatar θα με λες κουκλο μετα ? χαχαχα
:-* :-* :-* :-* :-* Ευχαριστώ πολύ...εσενα κοριτσι μου και καραφλη θα σου πηγενε
Ωχ καλά που μου το θύμισες...παολα το κινητο μου ειναι ανοιχτο ρε συ