Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
πρέπει να έχω χάσει...δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζυγίζομαι αλλα μάλλον ναι....ειδα τις φωτογραφιες τωρα κ θυμαμαι κ αυτες που ειχες πριν...αδυνατισες?
πρέπει να έχω χάσει...δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζυγίζομαι αλλα μάλλον ναι....ειδα τις φωτογραφιες τωρα κ θυμαμαι κ αυτες που ειχες πριν...αδυνατισες?
αχ ωραια ..ευχαριστώ παιδιά............ :-* :-* :-* :-* :-* :-*
όποτε θέλεις μωρό μου...τωρα φαινεσαι πολυ ωραια στις καινουργιες φωτο ;)
θα σε επισκευτω παραυτα
όποτε θέλεις μωρό μου...
μαζι με το δικο σου 667...καλα παει το thread μου βλεπω...666 ποστ... >
μαζι με το δικο σου 667...καλα παει το thread μου βλεπω...
ε είμαι λίγο....ψέματα να πω?εισαι ενα μικρο διαολακι δηλαδη? >
ε είμαι λίγο....ψέματα να πω?
τοτε ο καιρος γαρ εγγυς!
αυριο θα εχει εξομολογηση!
μαζι με το δικο σου 667...καλα παει το thread μου βλεπω...
Ελπιζω ορισμενα σημεια του σωματος να μην επηρεαστηκαν.πρέπει να έχω χάσει...δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζυγίζομαι αλλα μάλλον ναι....
με συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι δική μου δουλειά και δεν έχω άποψη...ναι ναι σουπερ παει
αμα δεν ειχε και ψαλιδισματα θα πηγαινε ακομη καλυτερα
αν εννοείς ΑΥΤΑ που φαντάζομαι...όχι εκεί είναι ακόμη...Ελπιζω ορισμενα σημεια του σωματος να μην επηρεαστηκαν.
Πήγα σήμερα για το studio55 για να βρω την Πάολα που είναι στο πρόγραμμά του... Μόλις έφτασα φοβήθηκα να μπω. Δεν κατάλαβα αν η Βριλησσού 55 ήταν σπίτι ή μπουρδέλο! Η εξώπορτα ήταν κλειστή κι έπρεπε να πατήσει το κουδούνι! Ποιός το κάνει αυτό μέρα μεσημέρι;;
Απαράδεκτο!
Με τα πολλά πήγα στο Studio12 μετά όπου... δούλευε η Πάολα!
Μα καλά... Είναι να τα βρίζεις και τα δυο studio. Οι άνθρωποι είναι μαλάκες, με το συμπάθειο κιόλας. Συγκρίνετε εσείς και σχολιάστε:
Studio12: Studio55:
Έχεις καμία δίδυμη αδερφή Πάολα;
Η ωραιοτέρα, η καλητεροτέρα, η μοσχομυροτέρα, η καυλωτέρα, η υπομονηκοτέρα, η χαμογελαστέρα, η κορμοστασιατοτέρα, η γλυκυτέρα, η καλλιπυγοτέρα(Καλλίπυγος η διαθέτουσα άψογα οπίσθια), η αφρατοτέρα, η ομορφοβυζοτέρα, πέρα για πέρα, κοπέλα σε στούντιο αυτή τη στιγμή…