Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.184
- Πόντοι
- 12.056
ο ΚΟΜΑΝΤΟ δεν έχει πια πρόβλημα μαζί σου....
Ωχχχχ...εμαθε και αυτος οτι δεν παω με γυναικες?????
ο ΚΟΜΑΝΤΟ δεν έχει πια πρόβλημα μαζί σου....
οοοχιιι δεν περνάει πια μαζί μου... άφησε το πεδίο ελεύθερο σε σένα και τον lalak...Ωχχχχ...εμαθε και αυτος οτι δεν παω με γυναικες?????
καλά μωρό μου....Καλη η πλακα αλλα πρεπει να εγκαταλειψω...
Τα λεμε αργοτερως...
Κατι ξαχασες μωρακι μου. Μονο να βαλεις τα κλαματα για τον αρχιρουφιανο δεν ξεχνας βλεπω μετα λυπης μου.ο ΚΟΜΑΝΤΟ δεν έχει πια πρόβλημα μαζί σου....
όχι ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ είπαμε στους τρίτους σκέτο....Κατι ξαχασες μωρακι μου. Μονο να βαλεις τα κλαματα για τον αρχιρουφιανο δεν ξεχνας βλεπω μετα λυπης μου.
Κατι σαν τον φραπε μου δηλαδη αγαπουλα μου?όχι ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ είπαμε στους τρίτους σκέτο....
ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ, είδα ότι ο κούκλος μου έγραψε κριτική....Αυτο μην το δοκιμασεις ποτε γιατι το πολυ πολυ να παρω και σενα για απεριτιφ μετα.
σκέτος ήταν? μέτριο νόμιζα τον πίνεις...Κατι σαν τον φραπε μου δηλαδη αγαπουλα μου?
Καλησπέρα Αρούλη μου... όλα καλά??????καλησπερα σ'ολη την παρεα
γεια σου Παολα...καλουτσικα...Εσυ?Καλησπέρα Αρούλη μου... όλα καλά??????
Οταν θα το μισερωσω εγω το λαμογιο θα δεις τι κριτικες θα γραφει μετα ο υπουλος ο αντρας καρδουλα μου.ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ, είδα ότι ο κούκλος μου έγραψε κριτική....
μια από τα ίδια Αρούλη μου... αλλά που θα πάει όλα καλά θα γίνουν... ;) ;) ;)γεια σου Παολα...καλουτσικα...Εσυ?
Γιατί? εσύ έδωσες τα δικαιώματα...δεν φταίει ο λαλακ...Οταν θα το μισερωσω εγω το λαμογιο θα δεις τι κριτικες θα γραφει μετα ο υπουλος ο αντρας καρδουλα μου.
Αφού στο είπα μου κομμάτιασες την μέση κουκλε μου....Γεια σου ομορφη..
Εισαι καλα , γιατι ημουν λιγο βιαιος τις προαλες?
καλώς τον samy... που είσαι εσύ και μας έλειψες????????΄΄ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!! ΄΄
Το ειδατε;!!!!!
καλησπέρα mike.... :-* :-* :-*καλησπερα σε ολους και απο εμενα