Επισκέπτης
γειά σου κούκλε μου...
Παολα με κανεις και κοκκινηζω θα αλλαξω avatar δε παει αλλο..
γειά σου κούκλε μου...
σωστά....αναποδα το καταλαβες ηταν σειρα σου να με βγαλεις νοκ αουτ
Πωπω ενα "ΜΟΥ"!!! Το ευχαριστηθηκα πολυ αγαπουλα ΜΟΥ!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μουουουουουουου...
αν και ειμαστε οφ τοπικ {εδω και 30 χρονια μεχρι να μην μπορω αλλο, αυτη που βλεπεις ειναι η 16 }τωρα καβαλας μοτο?
Καλησπέρα bonbenito.....Άπαιχτος είσαι Λάλακ, την καλησπέρα μου στην Πάολα και την καλή παρέα εδώ
Ναι μπραβο. Τραβα αυτο για πλυσιμο. Πολιολερωθηκε πια.Παολα με κανεις και κοκκινηζω θα αλλαξω avatar δε παει αλλο..
ΌΟΟΟχι αλήθεια λέω....πες ΚΟΜΑΝΤΟ...Παολα με κανεις και κοκκινηζω θα αλλαξω avatar δε παει αλλο..
Ναι ΚΟΜΑΝΤΟ, βάλε τα χεράκια σου και βγάλε τα ματάκια σουΌΟΟΟχι αλήθεια λέω....πες ΚΟΜΑΝΤΟ...
Ναι ΚΟΜΑΝΤΟ, βάλε τα χεράκια σου και βγάλε τα ματάκια σου
Αυτα να τα ποστάρετε στα 2 θρεντ για μοτ/τες ( Bourdela Bikers Club στην ομάδα Κοινότητα του Forum και Μοτοσυκλεττα μιλάμε για την άλλη μας γκόμενα στην ομάδα Γενική Συζήτηση του Forum) Συγγνώμη που βγαίνω κι εγώ οφ τόπικ, τη συμπαθειά σου Πάολα, thanksεγω εχω αυτο το πραμα 2 μηνες τωρα ειναι η 12!!!!παιδια οποιος θελει τεστ ride ελευθερα !!!εξαλου οτι καβαλιετε δανιζετε
την έχεις μωρό μου.... :-* :-* :-* :-* :-*Αυτα να τα ποστάρετε στα 2 θρεντ για μοτ/τες ( Bourdela Bikers Club στην ομάδα Κοινότητα του Forum και Μοτοσυκλεττα μιλάμε για την άλλη μας γκόμενα στην ομάδα Γενική Συζήτηση του Forum) Συγγνώμη που βγαίνω κι εγώ οφ τόπικ, τη συμπαθειά σου Πάολα, thanks
την έχεις μωρό μου.... :-* :-* :-* :-* :-*Αυτα να τα ποστάρετε στα 2 θρεντ για μοτ/τες ( Bourdela Bikers Club στην ομάδα Κοινότητα του Forum και Μοτοσυκλεττα μιλάμε για την άλλη μας γκόμενα στην ομάδα Γενική Συζήτηση του Forum) Συγγνώμη που βγαίνω κι εγώ οφ τόπικ, τη συμπαθειά σου Πάολα, thanks
φιλε bonbenito εχεις δικιο αλλα εδω μεσα εχουν γραφτει ενα ματσοΑυτα να τα ποστάρετε στα 2 θρεντ για μοτ/τες ( Bourdela Bikers Club στην ομάδα Κοινότητα του Forum και Μοτοσυκλεττα μιλάμε για την άλλη μας γκόμενα στην ομάδα Γενική Συζήτηση του Forum) Συγγνώμη που βγαίνω κι εγώ οφ τόπικ, τη συμπαθειά σου Πάολα, thanks