Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
τα άρπαξα....πάολα,καλησπέρα και πάλι,δες εκεί αν σε ενδιαφέρει κάτι,και έχω και αλλα πολλά ακόμα,πες περίπου τι θες και στο στέλνω
τα άρπαξα....πάολα,καλησπέρα και πάλι,δες εκεί αν σε ενδιαφέρει κάτι,και έχω και αλλα πολλά ακόμα,πες περίπου τι θες και στο στέλνω
αν θες κάτι διαφορετικό πες μουτα άρπαξα....
αυτα μου αρέσουν τα fantasy... μαζεύω τέτοιααν θες κάτι διαφορετικό πες μου
σημερα εχει πολλους κομητες πρωτο μυνημα και λες μαλα***ς και εσυ βρε παολα του απαντας ?Πάολα που είσαι? έχω κάβλες..
ανήγετο είναι gif,εδω δεν δείχνει
κι εμένα με ζάλισε σήμερα...σημερα εχει πολλους κομητες πρωτο μυνημα και λες μαλα***ς και εσυ βρε παολα του απαντας ?
μαλλον καποιος γνωστος πονηρος ειναι, πριν λιγο μπηκε και αλλος ενας καιεγραψε κατι αλλο χαζο.
{ρε παιδια το σαιτ καλλαει αποψε και σε εσας η μονο σε μενα με εχει πρηξει }
Αυτό να το αφιερώσουμε στα παιδιά που τους αρέσουν τα από αυτά..και να το κρατήσω κι εγώ για την συλλογή μου......αυτό επίσης είναι ένα πολύ καλο avatar
απίστευτες φωτος μου αύξησε την συλλογή...διάλεξε πάολα και πάρε μπράβο στον πάνθηρα πολύ καλές φώτος έχεις βρε .
για σου φιλαράκι,κάνω ότι μπορώ,για όλους υπάρχουνδιάλεξε πάολα και πάρε μπράβο στον πάνθηρα πολύ καλές φώτος έχεις βρε .
Αυτό να το αφιερώσουμε στα παιδιά που τους αρέσουν τα από αυτά..και να το κρατήσω κι εγώ για την συλλογή μου......
φίλε είσαι τρομερός μπράβο ιδίως μου αρέσουν αυτές με στρασάκια που λάμπουν .για σου φιλαράκι,κάνω ότι μπορώ,για όλους υπάρχουν
για σου ρε πάολα συλλέκτρια φωτογραφιών .απίστευτες φωτος μου αύξησε την συλλογή...