Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Όχι και στημένο...η ψηφοφορία είναι δημοκρατική...Δεν θελω να ειμαι υποψηφιος. Το παιχνιδι ειναι ηδη στειμενο. Λαλακ σε ζητανε. Για ελα κατα δω.
Όχι και στημένο...η ψηφοφορία είναι δημοκρατική...Δεν θελω να ειμαι υποψηφιος. Το παιχνιδι ειναι ηδη στειμενο. Λαλακ σε ζητανε. Για ελα κατα δω.
ααα το ξέχασα...καλά που το είπες!!!!!!!!!!!Αντώνη εντάξει τα εισιτήρια για τη Δευτέρα;
Καλησπέρα Άρη ναι βρε το κρύωμα κάπως μου περνάει .Σκληρη μαχη γινεται στην ψηφοφορια απ'οτι ειδα πριν λιγο.Γεια και στον Αντωνη,σου περασε τπ κρυωμα;
εγώ τον έχω ικανό .Φαντάζεσαι????
να περάσεις την Δευτέρα από το 55 κάποια στιγμή να σου δώσω αυτό που λέγαμε....για ποια εισιτήρια ρε παιδιά για πείτε ?
κι εγώ...εγώ τον έχω ικανό .
α !!!!!!!!!!! κατάλαβα αλλά δεν ξέρω μέχρι της 5 άμα μπορώ :- .να περάσεις την Δευτέρα από το 55 κάποια στιγμή να σου δώσω αυτό που λέγαμε....
εσύ ξέρεις όποτε μπορέσεις.....α !!!!!!!!!!! κατάλαβα αλλά δεν ξέρω μέχρι της 5 άμα μπορώ :- .
τώρα τι έπαθες ?εσύ ξέρεις όποτε μπορέσεις.....
τίποτα μικρό μου πόνυ....τώρα τι έπαθες ?
για ποια εισιτήρια ρε παιδιά για πείτε ?
νομίζω αυτό είναι μια λύση....Έχω μια ιδέα. Τη Δευτέρα να βάλετε στο 55 χαρτάκια σαν τον Βασιλόπουλο. Να έρχεται κάποιος, να παίρνει ένα που θα λέει εκτιμώμενος χρόνος αναμονής 3 ώρες, να ξαναγυρίζει μετά από 2 ώρες και 45 μπας κι έχει πάει πιο γρήγορα η ουρά, ώστε να κάνει και τις δουλειές του ενδιάμεσα...
όχι γλυκέ μου...Κακό αυτό που είπα ε;
αυτό ήταν πάντα η λύση....μια είναι η λύση το φαγητό τα λεφτά και το γαμήσι .
Αυτό είναι τρεις λύσεις!!!!μια είναι η λύση το φαγητό τα λεφτά και το γαμήσι .
ευχαριστώ πολύ dada... :-* :-*Αυτό είναι αβαταρ για την Παολίτσα...