amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Παολάκι μου καλησπέρα .
Καλησπέρα αγοράκια μου... τι κάνετε?Παολάκι μου καλησπέρα .
καλά μας έλειψες όμορφη .Καλησπέρα αγοράκια μου... τι κάνετε?
Ποτε παντρευτηκα ρε συ και δεν το ξερω? Ασε που το Παολακι σαν κουμπαρα θα το ηξερε και αυτη. Ετσι κοριτσι μου? ;) ;) ;) ;) ;)πουσε ρε παολακι και σε χασαμε ,εκτος και αν παρακολουθεις τα παντρολογηματα του lover boy
σαν επισκεπτης :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κι εμένα μωράκι....καλά μας έλειψες όμορφη .
καλησπέρα αγόρι μου...Ποτε παντρευτηκα ρε συ και δεν το ξερω? Ασε που το Παολακι σαν κουμπαρα θα το ηξερε και αυτη. Ετσι κοριτσι μου? ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπερα κουμπαρουλα μου. :-* :-* :-* :-* :-*
ναι ειναι γλυκούλικο....και γαμώ τα αβάταρ έχεις παολίνι μου .
καλησπέρα γλυκέ μου...Καλησπέρα στην όμορφη με το καλύτερο λογότυπο στο αβαντάρ της
σαν και εσένα .ναι ειναι γλυκούλικο....
δεν ειπα οτι παντρευτηκες οτι πεφτουν τα προξενια βροχη λεωΠοτε παντρευτηκα ρε συ και δεν το ξερω? Ασε που το Παολακι σαν κουμπαρα θα το ηξερε και αυτη. Ετσι κοριτσι μου? ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπερα κουμπαρουλα μου. :-* :-* :-* :-* :-*
Εισαι καλα? Περνας καλα? Μου εχεις λειψει πολυ.καλησπέρα αγόρι μου...
Πάολα,
Το συγκεκριμένο άτομο ([size=5pt]ΚΟΜΑΝΤΟ[/size]) όλη τη μέρα που έλειπες καμάκιαζε ανυποψίαστες bourdeliares… Αισχρά θα έλεγα… >
Αρτέμης
ΥΓ. δεν θέλω χρήματα θα πληρωθώ σε είδος… ;)
Εισαι καλα? Περνας καλα? Μου εχεις λειψει πολυ.
ε αφού τώρα λέει ότι είναι κουμπάρος ας τσιλιμπουρδίζει ... έτσι θα έχετε όλο τον χώρο δικό σας....Πάολα,
Το συγκεκριμένο άτομο ([size=5pt]ΚΟΜΑΝΤΟ[/size]) όλη τη μέρα που έλειπες καμάκιαζε ανυποψίαστες bourdeliares… Αισχρά θα έλεγα… >
Αρτέμης
Καλά είμαι μια χαρά...Εισαι καλα? Περνας καλα? Μου εχεις λειψει πολυ.
ΡΟΥΦΙΑΝΕΕΕΕΕΕ!!!Πάολα,
Αρτέμης