Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sakisxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα που τις ξαναβλεπω, παιζει τιποτα με τις πατουσες;

Dsaka

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ζητώ συγνώμη αλλα όταν βλέπω μαζεμενα posts ξεχναω...το θεμα του 15' ε? βασικα δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι μην νομιζεις...χαλαρα, κουβαντουλα, χαβαλες....κι αν αργησεις λιγακι δεν τρεχει κατι...νομιζω πως με το αγχος της ωρας παντα υπαρχει προβλημα στα αγορακια. αλλα ειναι και σε τι περιπτωση θα πεσεις...κανονικα εχουν καθησει και παραπανω...ας το επιβεβαιωσει καποιος...παλι συγνωμη....πολλα  :-* :-* για συγνωμη
O.K Πάολα,δέν τρέχει τίποτα,θά περάσω νά τά πούμε κάποια στιγμή.Πιστεύω νά λές αλήθεια γιά τό θέμα τού χρόνου καί να μήν σκάσεις μύτη μέ κανένα χρονόμετρο στό χέρι :2funny:Πάντως δέν νομίζω ότι θά έχω πρόβλημα μαζί σου,αν κρίνω τουλάχιστον από όλα όσα ακούω για σένα.
Ανταποδίδω τά :-* :-*

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ελπίζω να κατάλαβες πως και χθες η εξαφάνισή μου ήταν αποτέλεσμα ανωτέρας βίας! Μπας κι είσαι μέσα τώρα και βλέπεις μόνο; Κι εγώ εννοούσα την ομάδα αίματος φυσικά. Γιατί κατά τα άλλα όντως είσαι Βύζας ...Μεγάλων(όχι βέβαια και σαν την Πελοπόννησο που έλεγε και ο Αυλωνίτης για την Βασιλειάδου. Ό,τι πρέπει ...μεγάλων).

Άσχετο ποδοσφαιρικό: Πάολα από μπρός και Πάλολα από πίσω κάνω την μανούβρα μου τον π..τσο μη χτυπήσω!!! Πάολα δώστο το τιμημένο με τον π..τσο ορθό δεν μπορώ να περιμένω

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πάολα κάνεις όλες τις στάσεις?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πιστευω οτι θα μπορεις να κανεις και τις πιο περιεργες

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οσο αφορ εμενα εχω μια ιδιαιτερη φιλοσοφια σχετικη με το σεξ που περιγραφω στο προφιλ μου...ελπιζω να μη σε ενοχλει γιατι σκοπευω να σε επισκεφτω και θελω να με αφησεις... :-

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
οσο αφορ εμενα εχω μια ιδιαιτερη φιλοσοφια σχετικη με το σεξ που περιγραφω στο προφιλ μου...ελπιζω να μη σε ενοχλει γιατι σκοπευω να σε επισκεφτω και θελω να με αφησεις... :-
ευτυχώς δεν είμαι ιδιότροπη...οπότε μην ανησυχείς..

dada54gr

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχώς; Γιατί συνέβη κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει αυτό το ευτυχώς;

Stories