Ποιες φωτο ; Δεν εχω δει τιποτα 0
ειμαι και μαρτυριαρης
Ποιες φωτο ; Δεν εχω δει τιποτα 0
O.K Πάολα,δέν τρέχει τίποτα,θά περάσω νά τά πούμε κάποια στιγμή.Πιστεύω νά λές αλήθεια γιά τό θέμα τού χρόνου καί να μήν σκάσεις μύτη μέ κανένα χρονόμετρο στό χέρι Πάντως δέν νομίζω ότι θά έχω πρόβλημα μαζί σου,αν κρίνω τουλάχιστον από όλα όσα ακούω για σένα.ζητώ συγνώμη αλλα όταν βλέπω μαζεμενα posts ξεχναω...το θεμα του 15' ε? βασικα δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι μην νομιζεις...χαλαρα, κουβαντουλα, χαβαλες....κι αν αργησεις λιγακι δεν τρεχει κατι...νομιζω πως με το αγχος της ωρας παντα υπαρχει προβλημα στα αγορακια. αλλα ειναι και σε τι περιπτωση θα πεσεις...κανονικα εχουν καθησει και παραπανω...ας το επιβεβαιωσει καποιος...παλι συγνωμη....πολλα :-* :-* για συγνωμη
έχεις υπόψη καμία περίεργη? για να μην σου πω ψέματα δηλαδή... ;)Πάολα κάνεις όλες τις στάσεις?
ναι βρε DIKY αστειεύομαι...πιστευω οτι θα μπορεις να κανεις και τις πιο περιεργες
ευτυχώς δεν είμαι ιδιότροπη...οπότε μην ανησυχείς..οσο αφορ εμενα εχω μια ιδιαιτερη φιλοσοφια σχετικη με το σεξ που περιγραφω στο προφιλ μου...ελπιζω να μη σε ενοχλει γιατι σκοπευω να σε επισκεφτω και θελω να με αφησεις... :-
Όπως τη στάση Κολιάτσου ας πούμε;Πάολα κάνεις όλες τις στάσεις?
με μια μικρή λεπτομέρεια διαφορά..Καλησπερα Παολα.
Αυτες τις κανεις?
με καλυψες..καλλωπιζω τον π**τσο μου και θα σου ρθω πρωτος πρωτος μολις ξεκινησεις!ευτυχώς δεν είμαι ιδιότροπη...οπότε μην ανησυχείς..
δλδ?με μια μικρή λεπτομέρεια διαφορά..
δεν μπορώ να το πω δημόσια...
καταλαβα καταλαβα.δεν μπορώ να το πω δημόσια...
ναι μια χαρα ειμαι ευτυχως....Πόλι είσαι ΟΚ to day;