amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
όχι απαγορεύετε για δικούς της λόγους .η φωτο δειχνη το προσωπο σου ? παολα ξερεις?
όχι απαγορεύετε για δικούς της λόγους .η φωτο δειχνη το προσωπο σου ? παολα ξερεις?
Καποιες στιγμες κοριτσι μου γλυκο νοιωθω την αναγκη να ακουσω μια κιθαρα να :'( :'( :'(. Ισως γιατι θελω και εγω να :'( :'( :'( μαζι της. Φιλακια. :-* :-* :-*
[youtube=425,350]0gFBP9vyHVo[/youtube]
άμα έχει πρόσωπο να τους κάνεις μήνυση .Δεν ξέρω..το ποστ του Βρικόλακα διάβασα.. πρόσωπο αποκλείεται...χωρίς έγκριση?
τι μήνυση αφού από το σάιτ είναι...οπότε δεν παίζει πρόσωπο...δεν θυμαμαι να πόζαρα αλλού..άμα έχει πρόσωπο να τους κάνεις μήνυση .
δεν με κατάλαβες σε ρώτησαν να βάλουν το πρόσωπο σου θα πρέπει να προστατέψεις το απόρρητο σου .τι μήνυση αφού από το σάιτ είναι...οπότε δεν παίζει πρόσωπο...δεν θυμαμαι να πόζαρα αλλού..
καλά ναι εννοείτε αλλά λέω είναι από του σάιτ...οπότε κανένα πρόβλημα...δεν φαίνομαι έτσι κι αλλιώς...δεν με κατάλαβες σε ρώτησαν να βάλουν το πρόσωπο σου θα πρέπει να προστατέψεις το απόρρητο σου .
ναι δεν είπα τίποτα βρε .καλά ναι εννοείτε αλλά λέω είναι από του σάιτ...οπότε κανένα πρόβλημα...δεν φαίνομαι έτσι κι αλλιώς...
μην ακούς τέτοια μωρέ....είναι μελαγχολικά...
[youtube=425,350]0ARxOSzR7F0[/youtube]
ρε παιδιά...όποιος το έχει..δεν βάζει κι εδώ τη φωτό αυτή να τη δούμε κι εμείς πια την Πάολα; 5 φορές έχω έρθει και ποτέ δεν σε έχω πετύχει. Όλο την Αγάπη πετυχαίνω.
Θα το δεις σε λιγο. Το σκαναρω.πες μας βρε ΚΟΜΑΝΤΟ αφου το εχεις οπως λες πια φωτο ειναι?
αντε βρε μωρό μου γιατί σκάσαμε...Θα το δεις σε λιγο. Το σκαναρω.
Δηλαδή τσάμπα ντόρος....Την εχει και εδω μεσα καπου τη φωτο...
τα βυζάκια μου... τα είδαν όλοι...Αυτο ειναι ολο κι ολο στην μεσαια σελιδα.