You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 167K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
καλώς τον! επέστρεψες από το flirt με την evabb? ΑΠΙΣΤΕ!!!Καλημερα ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. :-* :-* :-* :-* :-*
Δηλαδη απ' οτι καταλαβαινω φιλαρακια αν δεν μπει το κοριτσι η εγω αυτο το thread δεν εχει σκοπο να το ανοιξει κανενας σας. Ετσι? Και μου αρεσει οτι την αγαπατε κι ολας.
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Μπορει να ξεκουραζεται το κοριτσι ρε Κομαντο...
Και εσυ αγαπουλα μου για να εχουμε καλο ερωτημα που εισαι 2 μερες τωρα? Γιατι αυτο? Αν σε ενοχλω εγω πες το μου να μην ξαναγραψω. Δεν υπαρχει προβλημα. Αρκει να σε χαιρονται τα υπολοιπα παιδια. ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Γιατι ρε φιλαρακι ειμαι απιστος? Ενα φλερτ εκανα μονο οπως λες και εσυ. Τιποτα παραπανω. Ασε που εκει που ειναι το κοριτσι υπαρχουν τεχνικοι λογοι που δεν μου επιτρεπουν και να θελω το παραπανω.καλώς τον! επέστρεψες από το flirt με την evabb? ΑΠΙΣΤΕ!!!
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλησπερα Αρουλη. Το κοριτσι μας μπαινει ανα διαστηματα σαν επισκεπτης ριχνει ματιες και βγαινει χωρις να μας μιλησει. Γι αυτο ειπα μηπως φταιω εγω. ;) ;) ;)Μπορει να ξεκουραζεται το κοριτσι ρε Κομαντο...
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
έχει κακιώσει με σένα κι έχει πεισμώσει...Το κοριτσι μας μπαινει ανα διαστηματα σαν επισκεπτης ριχνει ματιες και βγαινει χωρις να μας μιλησει. Γι αυτο ειπα μηπως φταιω εγω. ;) ;) ;)
δεν θέλει να σε δει στα μάτια της... > >
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Γεια σου και σε σενα.Θα μπει οταν κανει κεφι...Καλησπερα Αρουλη. Το κοριτσι μας μπαινει ανα διαστηματα σαν επισκεπτης ριχνει ματιες και βγαινει χωρις να μας μιλησει. Γι αυτο ειπα μηπως φταιω εγω. ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αυτο το ειπα ηδη ρε συ φιλαρακι. Αν φταιω εγω δεν ξαναποσταρω. Τι αλλο να κανω?έχει κακιώσει με σένα κι έχει πεισμώσει...
δεν θέλει να σε δει στα μάτια της... > >
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μπήκε χτες στης 11 το βράδυ και δεν μίλησε . γιατί έτσι η πάολα ;
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την απουσία της.
Την είδαμε σήμερα και στον Ταχυδρόμο στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ' που είχε αφιέρωμα στο σάϊτ με τα αυτοκόλλητα γλομπέο στα πεπόνια της
Την είδαμε σήμερα και στον Ταχυδρόμο στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ' που είχε αφιέρωμα στο σάϊτ με τα αυτοκόλλητα γλομπέο στα πεπόνια της
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μπορει να φταιω εγω ρε συ φιλαρακι. Μαλλον δεν πρεπει να ξαναποσταρω η καλυτερα να μην μπω καθολου στο site για καμποσο καιρο. Δεν ξερω. Το σκεφτομαι σοβαρα απο προχτες ξερεις.μπήκε χτες στης 11 το βράδυ και δεν μίλησε . γιατί έτσι η πάολα ;
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μπαν-αρε την !Πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την απουσία της.
Επισκέπτης
Μπορει να φταιω εγω ρε συ φιλαρακι. Μαλλον δεν πρεπει να ξαναποσταρω η καλυτερα να μην μπω καθολου στο site για καμποσο καιρο. Δεν ξερω. Το σκεφτομαι σοβαρα απο προχτες ξερεις.
Mην ακουω μαλακιες...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Για σου ρε δασκαλε. Καλα οτι πεις. Τι θα γινει με αυτο που λεγαμε χτες ρε συ?Mην ακουω μαλακιες...
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ας μας το δείξει κάποιος κι εμάς αυτό το περιβόητο αφιέρωμα...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα Πάολα .
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
δεν είχα ιντερνετ και σερνόταν....μπήκε χτες στης 11 το βράδυ και δεν μίλησε . γιατί έτσι η πάολα ;