Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
όντως...απλά βοηθάμε το θρεντ της Σαμάνθας να είναι στην επικαιρότητα....Εδω ελα ζωη μου. Εκει ειμαστε εκτος εδρας.
όντως...απλά βοηθάμε το θρεντ της Σαμάνθας να είναι στην επικαιρότητα....Εδω ελα ζωη μου. Εκει ειμαστε εκτος εδρας.
Να ειναι γιατι οχι. Αλλα να ειναι μεσα και το κοριτσι. Εσυ αγαπουλα μου εχεις δικο σου.όντως...απλά βοηθάμε το θρεντ της Σαμάνθας να είναι στην επικαιρότητα....
το σαιτ είναι δημοκρατικό...γράφουμε όπου νομίζουμε αλλά ακολουθώντας τους κανόνες.....Να ειναι γιατι οχι. Αλλα να ειναι μεσα και το κοριτσι. Εσυ αγαπουλα μου εχεις δικο σου.
καλώς τον και συγχαρητήρια για την προαγωγή σου..Καλησπέρα στην Πάολα και στον ΚΟΜΑΝΤΟ και σε όλο το θρεντ .
Thanks μωράκι .καλώς τον και συγχαρητήρια για την προαγωγή σου..
Καλά κάνεις...μια ζωή την έχουμε που λέει και το τραγούδι...πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα...Εγω παντως στο ειπα χτες λατρεια μου. Ετσι δεν ειναι? ;) ;) ;) Και οτι λεω το κανω ξερεις. Σου ειπα η... η... Θυμασαι?
Ξερεις γιατι το λεω? Θα βγει ο φιλος μου ο Αντωνακης και θα μας βγαλει off topic.το σαιτ είναι δημοκρατικό...γράφουμε όπου νομίζουμε αλλά ακολουθώντας τους κανόνες.....
Μπλουζάκι σου έχω κρατήσει εγώ και όταν πάω δουλειά πέρνα να το πάρεις...Thanks μωράκι .
Καλησπερα φιλαρακι.Καλησπέρα στην Πάολα και στον ΚΟΜΑΝΤΟ και σε όλο το θρεντ .
εγώ ρε φίλε ? εγώ δεν κάνω μαλακίες ?Ξερεις γιατι το λεω? Θα βγει ο φιλος μου ο Αντωνακης και θα μας βγαλει off topic.
ο Αντώνης δεν τα βάζει μαζί μου...δηλαδή έτσι νομίζω..Ξερεις γιατι το λεω? Θα βγει ο φιλος μου ο Αντωνακης και θα μας βγαλει off topic.
thanks .Μπλουζάκι σου έχω κρατήσει εγώ και όταν πάω δουλειά πέρνα να το πάρεις...
σιγά μην σε άφηνα χωρίς μπλουζάκι....thanks .
Εισαι συγουρη? Γιατι αλλα μου ελεγες. ;) ;) ;)Καλά κάνεις...μια ζωή την έχουμε που λέει και το τραγούδι...πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα...
εγώ δεν τα βάζω με κοπέλες . μόνο οι αδελφες το κάνουν αυτό .ο Αντώνης δεν τα βάζει μαζί μου...δηλαδή έτσι νομίζω..
εσύ το έχεις φορέσει ? να σε μυρίζω .σιγά μην σε άφηνα χωρίς μπλουζάκι....
καλά εγώ δεν σου είπα να πας στη φιλενάδα μου?Εισαι συγουρη? Γιατι αλλα μου ελεγες. ;) ;) ;)
Ρε συ φιλαρακι χτες δεν βγηκες και μου ειπες οτι ειμαι off topic?εγώ ρε φίλε ? εγώ δεν κάνω μαλακίες ?