amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλησπέρα Παολάκι μου .
1ον Καλησπέρα λέει ο κόσμος και 2ον δικό μου είναι ο λογαριασμός και τον κάνω ότι θέλω .Ρε συ Αντωνακι λυσε μου μια απορια. Γιατι εβαλες για αβαταρ την φωτογραφια που εβγαλες χτες?
ρε γέρο μην μου τα πρήζεις μεσημεριάτικα .Καλησπερα ρε φιλαρακι. Μου αρεσει να σε πειραζω. ;) ;) ;)
Τι εγινε φιλαρακι? Δεν πηγε στην δουλεια σημερα η Παολα? Που το ξερεις? Περασες απο κει? Λεγε ρε συ φιλαρακι.βρε τι κανατε στο κοριτσι και δεν πηγε στην δουλεια σημερα , μηπως εχει καμμια εξαθρωση απο καποιον αγριο????????????????
Καλά μην τρελαίνεσαι έχω και τις μέρες μου που και που...Ρε σεις μην μου αναβετε φωτιες χωρις να λετε ακριβως τι ξερετε και που το μαθατε!!! Ξερεις κανεις τιποτα??? Πεστε μου ρε σεις!!!
Κανε μου τετοια αγαπη μου!Καλά μην τρελαίνεσαι έχω και τις μέρες μου που και που...
ναι απο το πολύ μου ήρθε πιο νωρίς η περίοδος....Παολάκι μου τι έπαθες ? Εγώ μήπως φτέω :- ?
δεν νομίζω αυτή τη φορά ΚΟΜΑΝΤΟ.Καπως ετσι το ξεκινησες και πριν λιγο καιρο και σε ψαχναμε 1+ μηνα. Το ξεχασες φως μου? Εγω παντως οχι.
συμβαίνει μερικές φορές νόμιζα ότι έπαθες κάτι άλλο .ναι απο το πολύ μου ήρθε πιο νωρίς η περίοδος....
Σοβαρα μιλας τωρα? Και γω 1 ολοκληρη εβδομαδα τι θα κανω χωρις να σε δω?μου ήρθε πιο νωρίς η περίοδος....
Παει και το ΜΟΥ!!!δεν νομίζω αυτή τη φορά ΚΟΜΑΝΤΟ.
καλά να πάθεις μπάρμπαΣοβαρα μιλας τωρα? Και γω 1 ολοκληρη εβδομαδα τι θα κανω χωρις να σε δω?