Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Εσένα με τίποτα....δεν λέω ονόματα δεν λέω ονόματα είδα και τι του έγραψες και σου έγραψε τι περνιόμαστε για μαλάκες ?
Εσένα με τίποτα....δεν λέω ονόματα δεν λέω ονόματα είδα και τι του έγραψες και σου έγραψε τι περνιόμαστε για μαλάκες ?
Δασκαλε σβησε την φωτια γιατι θα καλεσω την πυροσβεστικη και θα πας και μεσα για μεσα.Αστο καλυτερα ρε κοριτσαρε γιατι θα στεναχωρησουμε κοσμο...
ναι αμέ..... μ' αρέσουν κάτι τέτοια....Πολυ ευδιαθετος κουκλα..αυτο που εχουμε συζητησει θα το κανουμε την επομενη φορα..διακριτικο αλλα να καταλαβαινεις τι ειναι και πως εγινε..πιστευεις οτι μπορεις να το καταφερεις;
Φιλος μας? Φιλος σου μπορει αγαπουλινι μου και φιδι μου για μενα.ε δεν κάνει... ο λαλακ είναι φίλος μας...
ναι αμέ..... μ' αρέσουν κάτι τέτοια....
Καλά όταν έχεις κέφια δεν παίζεσαι....Φιλος μας? Φιλος σου μπορει αγαπουλινι μου και φιδι μου για μενα.
Ερχομαι φιλαρακι. Δωστα.ΚΟΜΑΝΤΟ έλα να σου πω στο πμ έχω τα μηνυματάκια στο χέρι μου .
ναι ναισε παω ατιμη, εχουμε το ιδιο "βρωμικο" μυαλο..με τη καλη εννοια..
Καλά όταν έχεις κέφια δεν παίζεσαι....
αυτο που εχουμε συζητησει θα το κανουμε την επομενη φορα..διακριτικο αλλα να καταλαβαινεις τι ειναι και πως εγινε..πιστευεις οτι μπορεις να το καταφερεις;
Δεν αφηνεις τις βρωμιες με την καλη εννοια κατα μερους με το κοριτσι λεω εγω?σε παω ατιμη, εχουμε το ιδιο "βρωμικο" μυαλο..με τη καλη εννοια..
samy μου είπε ένα πουλάκι ότι χθες ο ΚΟΜΑΝΤΟ έκανε βόλτες αλλού...αλήθεια είναι?Δεν καταλαβαινουμε.
Γινε πιο συγκεκριμενος ...
τι έπθες altec-άκο μου?
Και εγω την ιδια απορια εχω. Να και μια φορα που συμφονουμε οι δυο μας.
αυτο που εχουμε συζητησει θα το κανουμε την επομενη φορα..διακριτικο αλλα να καταλαβαινεις τι ειναι και πως εγινε..πιστευεις οτι μπορεις να το καταφερεις;
Ξερεις πως το λενε αυτο αγαπη μου? Αλλα λογια να αγαπιωμαστε.samy μου είπε ένα πουλάκι ότι χθες ο ΚΟΜΑΝΤΟ έκανε βόλτες αλλού...αλήθεια είναι?
Τι ψέματα μου είπαν?Ξερεις πως το λενε αυτο αγαπη μου? Αλλα λογια να αγαπιωμαστε.
Ναι πανε να "δεσουν" το σιροπι.Κατι σε γαλακτομπουρεκο ετοιμαζουν αυτοι ΚΟΜΑΝΤΟ.
Αλλα μιλανε συνομωτικα για να μην δωσουν και σε μας.