ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οχι ανασα μου. Που να ξερω. Εγω παντως ειμαι ο ενας οπως βλεπεις και ειμαι παντα εδω φυλακας αγγελος.Καλά εσύ βρήκες ποιός ήταν το δεύτερο μέλος?
Οχι ανασα μου. Που να ξερω. Εγω παντως ειμαι ο ενας οπως βλεπεις και ειμαι παντα εδω φυλακας αγγελος.Καλά εσύ βρήκες ποιός ήταν το δεύτερο μέλος?
όλα καλά? Λοιπόν βγαίνω για λίγο και ξαναμπαίνω....φιλάκια...Οχι ανασα μου. Που να ξερω. Εγω παντως ειμαι ο ενας οπως βλεπεις και ειμαι παντα εδω φυλακας αγγελος.
Δεν ξερω αλλα το δικο σου thread ειναι παντα ανοιχτο σε ενα παραθυρο και το τσεκαρω συνεχεια.τι κάνεις? έχεις γίνει ανάρπαστος στο σάιτ...
ΟΧΙ!!!όλα καλά? Λοιπόν βγαίνω για λίγο και ξαναμπαίνω....φιλάκια...
Που εισαι ρε παληκαρι. Ακομα περιμενω τηλ. ;)Καλησπέρα στη θεά Πάολα και στο φιλαράκι τον ΚΟΜΑΝΤΟ ;) .
ρε φίλε πνιγμένος είμαι δεν καταλαβαίνεις τίποτα .Που εισαι ρε παληκαρι. Ακομα περιμενω τηλ. ;)
Ναι ρε συ. Κανε δουλεια σου. Αλοιμονο.ρε φίλε πνιγμένος είμαι δεν καταλαβαίνεις τίποτα .
όταν δεν θα έχω δουλειά θα σου κάνω σύρμα ότι θα σε πάρω ;) .Ναι ρε συ. Κανε δουλεια σου. Αλοιμονο.
Βγαινεις για λιγο και ξαναμπαινεις αγαπη μου. Λιγο το λες εσυ αυτο απο χτες το απογευμα? Το πολυ τοτε ποσο ειναι? Ενας μηνας?όλα καλά? Λοιπόν βγαίνω για λίγο και ξαναμπαίνω....φιλάκια...
Καλησπέρα.....όλο παράπονα ακούω? :-* :-* :-* :-*Βγαινεις για λιγο και ξαναμπαινεις αγαπη μου. Λιγο το λες εσυ αυτο απο χτες το απογευμα? Το πολυ τοτε ποσο ειναι? Ενας μηνας?
τι λέγατε πάλι?Καλησπέρα μωρό μου ? Τι κάνεις μας έληψες . Θα ζήσεις 1000 χρόνια ;) .
Που είσαι ΚΟΜΑΝΤΟ μας ψιλιάστηκε .τι λέγατε πάλι?
δεν θα μου πεις?εγώ το όνομά μου το πέτυχα μόνο στο Δροσοπούλου 95...
και τι έλεγε εκεί ?δεν θα μου πεις?εγώ το όνομά μου το πέτυχα μόνο στο Δροσοπούλου 95...
τίποτα δεν την ρωτούσαμε πως σου μπήκε στο μυαλό τώρα :-* . που είσαι ΚΟΜΑΝΤΟ κρύβεσαι ?κάτι ρωτούσατε την Ντάρια...δεν ξέρω...