ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
η αγαπημένη σου στάση είναι να την έχεις απέναντι και να την κοιτάς?Δεν ειναι η αγαπημενη μου σταση ρε φιλαρακι. Ετσι αγαπη μου? ;) ;) ;)
η αγαπημένη σου στάση είναι να την έχεις απέναντι και να την κοιτάς?Δεν ειναι η αγαπημενη μου σταση ρε φιλαρακι. Ετσι αγαπη μου? ;) ;) ;)
Και λιγα λεει θα προσθετα.Μόνο τόσα?
αυτό το υποστηρίζω κι εγώ....Δεν ειναι η αγαπημενη μου σταση ρε φιλαρακι. Ετσι αγαπη μου? ;) ;) ;)
ταρώ λες?η αγαπημένη σου στάση είναι να την έχεις απέναντι και να την κοιτάς?
Πως το καταλαβες? Κατι ξερεις εσυ. Ολα τα μαρτυρας πια αγαπη μου?η αγαπημένη σου στάση είναι να την έχεις απέναντι και να την κοιτάς?
Εγώ όχι...να στο επιβεβαιώσει και ο ευκωλόπιστος.....Πως το καταλαβες? Κατι ξερεις εσυ. Ολα τα μαρτυρας πια αγαπη μου?
Ωραίος....
ναι ναι!
η αγαπημένη σου στάση είναι να την έχεις απέναντι και να την κοιτάς?
δεν θυμάσαι?εμένα η στάση που μου αρέσει είναι με την γκόμενα πλάτη αλήθεια πάολα την κάνεις ?
Ναι ρωτα τον μπαρμπα μου τον ψευτη.Εγώ όχι...να στο επιβεβαιώσει και ο ευκωλόπιστος.....
Γιατί μωρέ τι ψέμα είπε το αγόρι μας?Ναι ρωτα τον μπαρμπα μου τον ψευτη.
πλάτη όχι εσύ απο πάνω και μπροστά ναι μου την έχεις κάνει .δεν θυμάσαι?
Λαθος. Ειμαι στο σπιτι και εδω εχω 24αρα.Να την εχει απεναντι στο site και να της μιλα απο την dial up συνδεση του μαγαζιου... :S
για θυμήσου καλύτερα....πλάτη όχι εσύ απο πάνω και μπροστά ναι μου την έχεις κάνει .
Δεν ειπε αγαπουλα μου αλλα τον βαζεις να πει.Γιατί μωρέ τι ψέμα είπε το αγόρι μας?
με τίποτα...Δεν ειπε αγαπουλα μου αλλα τον βαζεις να πει.
Ελα με τις στασεις τωρα αντωνακι βραδιατικα.για θυμήσου καλύτερα....