Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
στο σπίτι και παρακολουθώ τα γεγονότα.....Υπουργέ μου...ΠΑΟΛΑ πες μου τωρα που εισαι και τι κανεις.ΤΕΛΟΣ!!!
στο σπίτι και παρακολουθώ τα γεγονότα.....Υπουργέ μου...ΠΑΟΛΑ πες μου τωρα που εισαι και τι κανεις.ΤΕΛΟΣ!!!
Σου απαντησα με πμ ΦΩΣ ΜΟΥ.από που πονηρούλη μου?
στο σπίτι και παρακολουθώ τα γεγονότα.....Υπουργέ μου...
Θα σε περιμένω ....Καλα το ελεγα οτι εισαι γυναικα για σπιτι εσυ.Θα ερθω μια μερα να ζητησω απο τον πατερα σου τη χειρα σου
Τα λουλουδια μην ξεχασεις μονο υπουργε.Καλα το ελεγα οτι εισαι γυναικα για σπιτι εσυ.Θα ερθω μια μερα να ζητησω απο τον πατερα σου τη χειρα σου
Δεν σε γράφω...αλλά χάνω ποστς...σε μια κυρία όπως η Πάολα που βλέπω ότι με γράφει κανονικά δεν λέμε . το μουνάκι σου καλά είναι ?
καλά αφού δεν με θέλετε εγώ αποχωρώ από τη παρέα .Δεν σε γράφω...αλλά χάνω ποστς...
Σε βρισκω οχι απλως σωστο αλλα τελειο φιλαρακι. Με προλαβες.σε μια κυρία όπως η Πάολα που βλέπω ότι με γράφει κανονικά δεν λέμε . το μουνάκι σου καλά είναι ?
Εσένα δεν θέλουμε μωρό μου γλυκό? Τι λες τώρα? και που θα πας? εδώ θα μείνεις μαζί μου...καλά αφού δεν με θέλετε εγώ αποχωρώ από τη παρέα .
Κατσε κατω ρε συ. Ουτε εμενα θελουν αλλα μενω.καλά αφού δεν με θέλετε εγώ αποχωρώ από τη παρέα .
εδώ....είπαθα πάω να κάνω κανένα τσιγάρα για να ξεχαστώ :'( .
συγνώμη...μην με χτυπάς πονάω :'( .
αγάπη εσύ είσαι χαρούμενη εγώ :'( όμως .συγνώμη...
γιατί? ποιός σε πείραξε?αγάπη εσύ είσαι χαρούμενη εγώ :'( όμως .
κανένας η ζωή με πειράζει .γιατί? ποιός σε πείραξε?
Σκασε ρε συ και προχωρα μπροστα. Η ζωη συνεχιζεται και ειναι μικρη παναθεμα την.κανένας η ζωή με πειράζει .
είπαμε η απαισιοδοξία είναι το χειρότερο...για να ανεβαίνουμε...κανένας η ζωή με πειράζει .