Συναγωνιστες μου καλησπερα σας!!! Θεωρω οτι οι καλες εμπειριες πρεπει να μοιραζονται για να μπορουμε να αποφευγουμε τους Βρυκολακες των πορτοφολιων μας!!!!Χθες το βραδυ ειχα ανησυχιες και καθως σερφαρα στο ΝΕΤ βρηκα το παρακατω site . Μπορω να πω οτι η πρωτη φωτογραφια με ανεβασε και η αλλη με ετοιμασε να παρω τηλεφωνο!! Το εκανα και θεωρω οτι η τηλεφωνικη εξυπηρετηση ηταν φιλικη και πανω απο τον μεσο ορο . Το ραντεβου κλειστηκε σε γνωστο κεντρικο - παραδοσιακο ξενοδοχειο της εθνικης οδου ( βορειων προαστειων) . Δεν περιμενα πολυ ωρα στο δωματιο και σε 15 λεπτα χτυπησε η πορτα. Εμφανιστηκε το κοριτσι της φωτογραφιας , χαμογελο και ελληνικη γλωσσα με εκαναν να νιωσω ανετα αμεσως!! Καθισαμε λιγο στο κρεβατι μιλησαμε μου ειπε οτι ειναι απο την Σερβια πραγμα που μπορεις να καταλαβεις απο την προφορα της. Χαμογελαστη λοιπον σηκωθηκε και κατευθυνθηκε στο μπανιο το απιστευτο κωλαρακι της και τα καυλιαρικα βυζακια της μπορω να πω οτι με ετοιμασαν για τον πολεμο !! Παιδες πραγματικα ειναι τοσο φιλικη που με εκανε να νιωθω πολυ ομορφα! Στο φητο λοιπον !!αργα και σταθερα φιλακια και χαδακια αρχικα και μετα σιγα σιγα κατεβηκε προς το κεντρικο τομεα οπου με την γλωσσα της με απογειωσε!!!!! Επειτα ηρθε απο επανω μου και με καβαλησε απιστευτα . Στη συνεχεια ανελαβα εγω πρωτοβουλια γυρνωντας την απο πισω !!!εκει ηταν που δεν αντεξα αλλο της ειπα να τον παρει στο στομα και μου εβγαλε το προφυλακτικο παιρνοντας ολα τα υγρα εντος της στοματικης της κοιλοτητας!!!Σε γενικες γραμμες ηταν ενα ραντεβου το οποιο δεν μ εκανε να κλαψω τα χρηματα μου και σιγουρα το Παολακι θα το προτιμησω ξανα!!!!