Νέα

Παοκτζήδες έδειραν Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας, ενω γιορτάζαν τον Μωάμεθ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Η σύγχρονοι έλληνες είναι προϊόν πολιτιστικών και βιολογικών επιμειξιών αιώνων. Αναφέρθηκα ειδικά στους θεσσαλονικείς αφού από εκεί προέρχονταν οι χουλιγκάνοι που - βάσει των δημοσιογράφων - επιτέθηκαν απρόκλητα στα πάκια.

Ειδικές λεπτομέρειες για το συμβάν δεν γνωρίζω - δεν ήμουν εκεί - ενώ από το υλικό που έχει δημοσιευτεί δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη. πχ Το τι στειλιάρι κρατάς σε μπούκες και ντού συχνά δεν έχει να κάνει με το τι πήρες από το σπίτι σου αλλά με το τι άρπαξες από τον αντίπαλο κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Αρκούμαι λοιπόν στην "επίσημη εκδοχή" των δημοσιοκάφρων, ώς υπόθεση εργασίας, και επ αυτού συζητάω - όπως όλοι οι συμμετέχοντες άλλωστε.

Σούπερ πετροπλυμενο κεφάλι. Αν οι Έλληνες είναι προϊόν επειμιξιων φαντάσου τι ειναι οι άλλοι λαοί γης Ευρώπης που μετακινούνταν αιώνες και αιώνες περα δώθε χωρίς να τους περιορίζει γεωγραφικά μια χερσόνησος (τα Βαλκάνια και η Ανατόλια) και η ύπαρξη της μακροβιότερης αυτοκρατορίας στην Ευρώπη

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Σούπερ πετροπλυμενο κεφάλι. Αν οι Έλληνες είναι προϊόν επειμιξιων φαντάσου τι ειναι οι άλλοι λαοί γης Ευρώπης που μετακινούνταν αιώνες και αιώνες περα δώθε χωρίς να τους περιορίζει γεωγραφικά μια χερσόνησος (τα Βαλκάνια και η Ανατόλια) και η ύπαρξη της μακροβιότερης αυτοκρατορίας στην Ευρώπη
ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απλα λεει τα δικα του βασισμενα σε αριστεριστικες καρα πιπαρες. 2 ερευνες εχουνε βγει τα τελευταια χρονια που αναιρουν αυτην την παραδοχη και ειτε τις αγνοει πληρως οποτε ειναι ενας κλασσικος βλακας αδαης που εκφερει την ανουσια και ασημαντη του αποψη ενω εχει ελλειψη γνωσης, κατι το οποιο τον κανει ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, ειτε τις αγνοει επιτηδες οποτε ειναι ενας αριστερος προπαγανδιστης (σιγα το νεο θα μου πειτε), δηλαδη διπλα ΠΑΝΙΒΛΑΚΑς.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα απλα λεει τα δικα του βασισμενα σε αριστεριστικες καρα πιπαρες. 2 ερευνες εχουνε βγει τα τελευταια χρονια που αναιρουν αυτην την παραδοχη και ειτε τις αγνοει πληρως οποτε ειναι ενας κλασσικος βλακας αδαης που εκφερει την ανουσια και ασημαντη του αποψη ενω εχει ελλειψη γνωσης, κατι το οποιο τον κανει ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ, ειτε τις αγνοει επιτηδες οποτε ειναι ενας αριστερος προπαγανδιστης (σιγα το νεο θα μου πειτε), δηλαδη διπλα ΠΑΝΙΒΛΑΚΑς.

Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε λιγο επιεικεις μαζι του..

Έχε υπόψη σου - και αυτό στο λέω από προσωπική βιωματική εμπειρία - ότι οι "πακιστανοί" του δυτικού κόσμου για μεγάλο μέρος της δυτικής "κοινής γνώμης" είμαστε οι σύγχρονοι - μετά το 2010 -
έλληνες ...

Εκτος απο  τη "προσωπικη βιωματικη εμπειρια", φαινεται να ταυτιζεται και με τους πακιστανους. 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε λιγο επιεικεις μαζι του..

Εκτος απο  τη "προσωπικη βιωματικη εμπειρια", φαινεται να ταυτιζεται και με τους πακιστανους. 
αυτη η βλακεια του μου ξεφυγε. προφανως νομιζει οτι επειδη τον αντιπετωπιζουν σαν πακιστανο στον δυτικο κοσμο τοτε αυτο συμβαινει σε ολους μας. αν εχεις την αξια που εχει ο μ.ο. των πακιστανων στον δυτικο κοσμο, δηλαδη ανειδικευτος εργατης στο 95% των περιπτωσεων (δηλαδη 0 ουσιωδη skills), αρνουμενος να ενταχτεις στην κοινωνια και με κακη προσωπικη υγιεινη (τους μυριζω καθε μερα στο λεοφωρειο και ξερω) τοτε καλα κανουν και σου φερονται σαν πακιστανο. εχω γυρισει το μισο κοσμο εχω παει σε ολες τις ηπειρους και μενω μονιμα πλεον σε χωρα του δυτικου κοσμου και δεν εχω νιωσει ουτε ενα δευτερολεπτο οτι οι ελληνες ειναι οι πακιστανοι του δυτ. κοσμου ουτε εγω ουτε συνελληνες και φιλοι μου που μενουν εξωτερικο. το οτι οι αριστεροι ειστε γενικως αχρηστοι και θελετε να μας υποβαθμισετε ολους στο επιπεδο σας να ξερεις οτι δεν προκειται να γινει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Η ΘΥΡΑ 4 με ανακοινωση ξεκαθαρισε τη κατασταση..

Συναντηθηκαν οι πορειες..
Στην αρχη δεν εγινε τιποτα,αλλα μετα τα βρωμοπακια κανανε μαγκιες στην ουρα της πορειας των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ..
Και μετα αρχισε το τρεχαλητο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:headbaning1: :headbaning1:

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
αυτη η βλακεια του μου ξεφυγε. προφανως νομιζει οτι επειδη τον αντιπετωπιζουν σαν πακιστανο στον δυτικο κοσμο τοτε αυτο συμβαινει σε ολους μας. αν εχεις την αξια που εχει ο μ.ο. των πακιστανων στον δυτικο κοσμο, δηλαδη ανειδικευτος εργατης στο 95% των περιπτωσεων (δηλαδη 0 ουσιωδη skills), αρνουμενος να ενταχτεις στην κοινωνια και με κακη προσωπικη υγιεινη (τους μυριζω καθε μερα στο λεοφωρειο και ξερω) τοτε καλα κανουν και σου φερονται σαν πακιστανο. εχω γυρισει το μισο κοσμο εχω παει σε ολες τις ηπειρους και μενω μονιμα πλεον σε χωρα του δυτικου κοσμου και δεν εχω νιωσει ουτε ενα δευτερολεπτο οτι οι ελληνες ειναι οι πακιστανοι του δυτ. κοσμου ουτε εγω ουτε συνελληνες και φιλοι μου που μενουν εξωτερικο. το οτι οι αριστεροι ειστε γενικως αχρηστοι και θελετε να μας υποβαθμισετε ολους στο επιπεδο σας να ξερεις οτι δεν προκειται να γινει

Καλα τα πήγαινες μεχρι που με ειπες αριστερο. Αυτο πως σου ηρθε;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.386
Πόντοι
4.746
Η σύγχρονοι έλληνες είναι προϊόν πολιτιστικών και βιολογικών επιμειξιών αιώνων.
Επιστημονικά αποδεδειγμένο, Το DNA των σύγχρονων Ελλήνων δείχνει άμεση συνέχεια με αυτό των αρχαίων Ελλήνων

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Η σύγχρονοι έλληνες είναι προϊόν πολιτιστικών και βιολογικών επιμειξιών αιώνων. Αναφέρθηκα ειδικά στους θεσσαλονικείς αφού από εκεί προέρχονταν οι χουλιγκάνοι που - βάσει των δημοσιογράφων - επιτέθηκαν απρόκλητα στα πάκια
Μπρο σεβαστή η τοποθέτηση σου αλλά υπάρχουν κι άλλες πολλές. Αν θέλεις αυτό να το πιστεύεις για τον εαυτό σου οκ, δεκτό, όμως για μένα δεν θα έχεις άποψη για το τι είμαι. φιλικά πάντα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.565
Πόντοι
34.538
Η σύγχρονοι έλληνες είναι προϊόν πολιτιστικών και βιολογικών επιμειξιών αιώνων. Αναφέρθηκα ειδικά στους θεσσαλονικείς αφού από εκεί προέρχονταν οι χουλιγκάνοι που - βάσει των δημοσιογράφων - επιτέθηκαν απρόκλητα στα πάκια
Μπρο σεβαστή η τοποθέτηση σου αλλά υπάρχουν κι άλλες πολλές. Αν θέλεις αυτό να το πιστεύεις για τον εαυτό σου οκ, δεκτό, όμως για μένα δεν θα έχεις άποψη για το τι είμαι. φιλικά πάντα
ΔΕΝ επιτεθηκαν τα ΠΑΟΚΙΑ πρωτα..
Μην λες ανακριβειες..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Καλα τα πήγαινες μεχρι που με ειπες αριστερο. Αυτο πως σου ηρθε;
ελα ρε φιλε ειναι κλασσικες οι πιπες που αραδιαζει καθε προβατο οποιασδηποτε ιδεολογιας. κανει μπαμ οτι παπαγαλιζει κλασσικες αριστερατζικες μαλακιες που λενε οι  18χρονοι αγαμητοι εακιτες και τις πιστευουν οι καθε λογης μπουφοι. μπορεις να εισαι αριστερος χωρις να εισαι προβατο, μην το παιρνεις προσωπικα. δεν θα τα χαλασουμε εκει. ταλισκερ και λαφροιγκ μονο ρε !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Φακίρη μαν δεν είπα τίποτα εγώ έκανα απλώς μια παράθεση

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
ελα ρε φιλε ειναι κλασσικες οι πιπες που αραδιαζει καθε προβατο οποιασδηποτε ιδεολογιας. κανει μπαμ οτι παπαγαλιζει κλασσικες αριστερατζικες μαλακιες που λενε οι  18χρονοι αγαμητοι εακιτες και τις πιστευουν οι καθε λογης μπουφοι. μπορεις να εισαι αριστερος χωρις να εισαι προβατο, μην το παιρνεις προσωπικα. δεν θα τα χαλασουμε εκει. ταλισκερ και λαφροιγκ μονο ρε !

Αν κανεις τον κόπο να διαβάσεις καμια δεκαρια ποστ μου,θα δεις οτι κανεις ΠΟΛΥ λαθος για εμενα.

Εγω πίνω και γκλενμοραντζι!!!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αν κανεις τον κόπο να διαβάσεις καμια δεκαρια ποστ μου,θα δεις οτι κανεις ΠΟΛΥ λαθος για εμενα.

Εγω πίνω και γκλενμοραντζι!!!
δεν ξερω τι εννοεις αλλα δεν ειπα κατι για εσενα προσωπικα. εσυ φαινεσαι ο,τι και αν υποστηριζεις σωφρων ανθρωπος. επισης σου το αναγνωριζω οτι εισαι δυνατος ουισκοπαικτης και με καλο γουστο ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Σε μια πορεία ενός μέρους των οπαδών μας από το μοναστηράκι προς το σύνδεσμο συναντηθήκαμε στην πλατεία Ομονοίας με μια πορεία μουσουλμάνων και δημιουργήθηκε ένα μικρό περιστατικό. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από το πως την παρουσιάζουν οι δημοσιοκάφροι που έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια με την αλήθεια και είναι γνωστό και στον πιο αδαή το τι κάνουν για μερικά κλικ παραπάνω. Οι πορείες συναντήθηκαν και στην αρχή δε συνέβη το παραμικρό ούτε φιλοφρονήσεις ούτε τίποτα και ενώ η κεφαλή της πορείας είχε φύγει οι μουσουλμάνοι άρχισαν να προκαλούν έντονα με χειρονομίες και όχι μόνο την ουρά της πορείας που αποτελούνταν από 20-30 άτομα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η απάντηση είναι άμεση χωρίς να μας ενδιαφέρει καθόλου το ποιος βρίσκεται απέναντι μας. Έτσι λοιπόν το γεγονός πήρε πολύ περισσότερη δημοσιότητα από όσο του άξιζε μιας και προφανώς και δεν είχε καμία σχέση με ρατσιστές φασίστες και ότι άλλη μαλακία γράφτηκε και ακούστηκε. Είμαστε οπαδοί του μεγαλύτερου προσφυγικού σωματείου και είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε είδους ρατσιστική βία γι αυτό λοιπόν καλό θα είναι από εδώ και στο εξής όποιος δημοσιογράφος, πολιτικός ή παρατρεχάμενος γράφει ή σχολιάζει για τον Π.Α.Ο.Κ να προσέχει καλά τα λόγια του γιατί ο ασπρόμαυρος χείμαρρος τα παρασέρνει όλα.
Μετά τιμής,
Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
δεν ξερω τι εννοεις αλλα δεν ειπα κατι για εσενα προσωπικα. εσυ φαινεσαι ο,τι και αν υποστηριζεις σωφρων ανθρωπος. επισης σου το αναγνωριζω οτι εισαι δυνατος ουισκοπαικτης και με καλο γουστο ;)

Οκ, ολα καλα.  

Νονο τα isle δε μπορώ, πολύ δυνατα για τον ουρανισκο μου!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.386
Πόντοι
4.746
Υπάρχει και η αντίθετη εκδοχή ... ότι οι Πακιστανοί νόμιζαν ότι οι μαυροντυμένοι μπαοκτζηδες είναι Χρυσαυγίτες και γι αυτό τους προκάλεσαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι τσαμπουκάδες ...
Οποια πολιτικη αποχρωση η' ομαδα κι αν ειχαν, δεν παυει να ηταν Ελληνες και να βρισκονται στην χωρα τους.
Τα πακι στην πλειοψηφια τους βρισκονται παρανομα εδω.. τσαμπουκαλευονται κιολας; τι να λεμε τωρα..
Τα θρησκευτικα τους στο ισλαμαμπαντ και στα λαγουμια τους, οχι εξω στους δρομους. Ηρθαν τα αγρια να διωξουνε τα ημερα..  :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Οποια πολιτικη αποχρωση η' ομαδα κι αν ειχαν, δεν παυει να ηταν Ελληνες και να βρισκονται στην χωρα τους.
Τα πακι στην πλειοψηφια τους βρισκονται παρανομα εδω.. τσαμπουκαλευονται κιολας; τι να λεμε τωρα..
Τα θρησκευτικα τους στο ισλαμαμπαντ και στα λαγουμια τους, οχι εξω στους δρομους. Ηρθαν τα αγρια να διωξουνε τα ημερα..  :S
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
και ενα δημοσιο ευχαριστω στον Μυστη Dean Corso,ξερει αυτος :hi: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom