Νέα

Παντρευεται ο Κωστας Βουτσας! αντε και στα δικα μας τυποι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
η μαλακία λοιπόν δεν εχει ηλικία κύριοι!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
Μεγας ηθοποιος
Ξεφτιλας ως Ανθρωπος
Οσο ειναι δικο του το παιδι αλλο τοσο του  :erection:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μεγας ηθοποιος
Ξεφτιλας ως Ανθρωπος
Οσο ειναι δικο του το παιδι αλλο τοσο του  :erection:

ξέρεις δεν χρειάζεται πολύ σπέρμα για την γονιμοποίηση ... αρκεί ένα σπερματοζωάριο... και οι όρχεις του άνδρα παράγουν σπέρμα μέχρι τον θάνατο του και ανεξάρτητα από την ηλικία...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Αντι να γαμαει 20αρες πηγε και παντρευτηκε τη μπακατελα.
Και καμαρωνει κιολας.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
ξέρεις δεν χρειάζεται πολύ σπέρμα για την γονιμοποίηση ... αρκεί ένα σπερματοζωάριο... και οι όρχεις του άνδρα παράγουν σπέρμα μέχρι τον θάνατο του και ανεξάρτητα από την ηλικία...
Που να το βρει το σπερμα ο συγκεκριμενος :2funny:?Ασε καλα του την φερανε με εξωσοματικη πασαροντας σπερμα απο κανα δοτη

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Η ερωτική εξομολόγηση του Κώστα Βουτσά: “Χάρισα στην Αλίκη τον εαυτό μου και το σπέρμα μου”
Σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να της χαρίσει και καμμιά σύνταξη χηρείας... :priest: :priest: :priest:

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είναι τρισευτυχισμένοι.
Πολλά σχόλια ακούστηκαν για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί, δεδομένου πως ο ηθοποιός διανύει το 85ο έτος της ηλικίας του, όμως το ζευγάρι πήρε πολύ συνειδητά την απόφαση.

Λίγο πριν κλείσει τα 85 και με τρεις γάμους ήδη στο ενεργητικό του, ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει στο People:

“H Αλίκη ήθελε εδώ και χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί.
Με τον πρώτο της σύζυγο υπήρχε ένα θέμα και δεν τα κατάφερε.

Όταν γίναμε ζευγάρι, αισθανόμουν πως το είχε ανάγκη, αποφάσισα να της κάνω ένα δώρο και της είπα ”σου χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου“.  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Έβλεπα πως μαζί της περνάω πολύ καλά και δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να προχωρήσω.
Μετά τον ερχομό του Φοίβου, είμαι πιο ευτυχισμένος βλέποντας την εικόνα της Αλίκης αγκαλιά με το μωρό”.

Η Αλίκη στη δεύτερη προσπάθειά της για εξωσωματική γονιμοποίηση στην κλινική Εμβρυογένεσις του Μηνά Μαστρομηνά έμεινε έγκυος.

Οι μήνες της εγκυμοσύνης κύλησαν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
“Ήμουν πολύ τυχερή. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα.
Τις τελευταίες μέρες το μόνο για το οποίο αδημονούσα ήταν να έρθει στη ζωή ο Φοίβος” λέει, με τον Βουτσά να τη διακόπτει.
“Μόλις ήρθε στη ζωή ο Φοίβος, εγώ έγινα υπηρέτης της.
“Κλείσε την τηλεόραση”, “φέρε μου αυτό”, “βάλε γάλα στο μπιμπερό”.
Εκτός από τη Θεατρομάθεια, είμαι υπάλληλός της και στο σπίτι”, λέει πειράζοντάς την.

Ο Φοίβος είναι το τέταρτο βιολογικό παιδί του Κώστα Βουτσά, αν και ο ίδιος μου εξηγεί πως και τον Άνθιμο Ανανιάδη, τον οποίο μεγάλωσε από 4 ετών, τον αισθάνεται κι εκείνον σα γιο του.
«Ήμουν πάντα από τους ένθερμους μπαμπάδες. Σηκωνόμουν το βράδυ, άλλαζα πάνες στα μωρά και γενικά υπηρετούσα όλες τις γυναίκες μου, επειδή έβλεπα πως ταλαιπωρoύνταν με τα παιδιά.
Και τώρα βοηθάω όσο μπορώ» λέει με ειλικρίνεια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σε τι πειραξε ο Βουτσας;Ο Τζεημς Μπραουν,ο Μπομπ Μαρλει και αλλοι διάσημοι και πλούσιοι φυσικα,ειχαν 10 παιδια και μερικα απ αυτά ηταν σε μικρη ηλικια οτα πεθαναν.Χωρια τα εξωγαμα.Και όταν πεθαναν,οι μητερες τους κι αυτά εξασφαλισαν μια ανετη ζωη από τη κληρονομια.Ετσι και στη περιπτωση του Βουτσα που καλα να ναι ο ανθρωπος και να χει κουραγιο να ασχολείται από τη στιγμη που το θελει κι ολας.Η μερικοι ακουνε πρωτη φορα ότι για τις γυναικες το πρωτο που σκέφτονται και εχει προτεραιοτητα γι αυτές είναι η εξασφαλιση τους και τα παιδια.Αν δεν εχει ο Βουτσας λεφτα για να τα παρεχει αυτά,τοτε ποιος εχει;

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παντως "εφαγε" καλα ο Βουτσας οτι και να γινει απο δω και περα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ο Μίνωας τα τίναξε ενώ η κωλόγρια ο Βουτσάς ζει και βασιλεύει και ετοιμάζεται για βαφτίσια!

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση του Φοίβου! [pics]

Ανήμερα των γενεθλίων του μικρού Φοίβου, σχεδιάζουν και το baby bloom του ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τα βαφτίσια του μικρού μπόμπιρα στις 22 Ιουλίου του 2017 (ο γιος τους κλείνει τον ένα χρόνο εκείνη την ημέρα), σε εκκλησία των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα στην Αγιά Παρασκευή, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι νονοί του μικρού Φοίβου θα είναι τέσσερις: η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πάντρεψε και το ζευγάρι, η ηθοποιός Ντόρα Δούμα, ο Μάριος Τάγαρης, γιος του θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη, και η Βάσω Δημητρακοπούλου, στενή συνεργάτιδα της μαμάς.

Μάλιστα, οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια έχουν ήδη ξεκινήσει με την Αλίκη Κατσαβού και τον μικρό Φοίβο να ετοιμάζουν τις μπομπονιέρες (δες εδώ τα κουφέτα για τις μπομπονιέρες), αλλά και τα δώρα για τους νονούς.
Το θέμα της βάφτισης θα είναι το ελεφαντάκι -έτσι έχουν σχεδιαστεί οι μπομπονιέρες- και θα είναι σε γαλάζιο χρώμα, όπως και τα κουφέτα με γεύσεις που έχει παραγγείλει η Αλίκη Κατσαβού. Ακόμη, η ίδια έφτιαξε το βιβλίο ευχών του Φοίβου, ενώ ο μικρός βοήθησε και στο να σχεδιάσουν τις ποδιές για τους νονο

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Μπράβο στον Βουτσά που τη γλέντησε τη ζωή του με 1000000 ++++++ ;)

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έμετικό καί γλειώδες ύποκείμενο ό τύπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom