alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Είσαι αμερικανος πολιτης?Αμα παντρευτω θα παντρευτω με προγαμιαιο συμβολαιο
Είσαι αμερικανος πολιτης?Αμα παντρευτω θα παντρευτω με προγαμιαιο συμβολαιο
οχι μαλακας με περικεφαλαια ειμαι
οχι αδελφε ειμαι απο τους ελαχιστους αντρες που σκεφτονται με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω.και απο τους ελαχιστους με αρχιδια.
Μαλακια της που δεν στελνει εναν να τραβηξει φωτογραφιες,να τον στειλει μετα στα δικαστηρια και να του παρει οτι εχει και δεν εχει.αυτο αξιζει σε τετοιους σκατενιους τυπους.
καμια δικαιολογια δεν υπαρχει.
Παντρεμενη με 3 παιδια. Ηλιθιε. Που ξερεις αν η γκομενα ειναι ξινη μαζι του ρε βλακα? Κατευθειαν να υπερασπιστεις την γυναικα μαλακα, γυναικακι εισαι και εσυ γιαυτο κανεις τα ιδια.
Καλα κανει η γκομενα, αλλα καπου εκανε και αυτη λαθος. Προστατευει την οικογενεια της μαλακα 15χρονο μυγοχεσμα. Αστοιχειωτε.
τι πινεις ρε μαστορα?
Καλησπέρα συνάδλεφοι! Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι πολλές ώρες. Συνήθως 09-20:00. Αν καμιά μέρα τελειώσω κατά τις 17:00, χτυπάω στουντιάκι ή κολ γκερλ σε κοντινό ξενοδοχείο. Αν χτυπήσει το τηλ εκείνη την ώρα δεν απαντάω γιατί "ήμουν σε meeting". Επίσης μπορεί να έχω "επαγγελματικό δείπνο" μια φορά το μήνα ένα βραδάκι...
βλακααααααααα......Παντως η γυναικα σου τυπε ειναι αψογη στο κρεβατι!
Στπ λεω απο πρωτο χερι!
τι πινεις ρε μαστορα?
Πριν γράψει ρουφάει κοκαϊνη από τα μάτια για να πάει κατευθείαν στον εγκέφαλο.
O Anal_Hunter έχει γαμήσει τον Τσακ Νόρις.
O Anal_Hunter έχει γαμήσει τον Τσακ Νόρις.
εγω ενα λαθος εκανα. αναφερθηκα σ' Αυτον στο β' ενικο και ακομα τσουζει ο κωλος μου!