Νέα

Παντρεμένοι, πως την κοπανάτε από το σπίτι για να πουτανομαμήσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 527
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι εβραιος ειμαι  :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΝ Μ΄ΑΓΑΠΑΣ (αληθινά μωρό μου)

Οταν σου έρθει επιθυμία
να πας προς πουτανογαμία
της λες, μωρό μου πάω να γαμήσω
και σε μιά ώρα θα γυρίσω !

Και της ζητάς και δανεικά
γιατί ακριβύναν τα μουνιά
κι έχεις καιρό να πας μπουρδέλο
και λες, ξεφτύλα να γινώ δεν θέλω !

Εχω ένα όνομα, της λες
στις πόρνες τις αλλοδαπές,
άλλες με ξέρουν σαν τον Τζόνυ
που περπατάει και τον χώνει
κι άλλες με ξέρουν σαν τον Τζέρυ
που και γαμεί, μα και συμφέρει !

Με ξέρουνε για κουβαρντά
που αφήνει πάντα μπουρμπουά
μη φάμε ήττα, ρεζιλίκι
για δώσε λίγο χαρτζηλίκι !

Αν μ΄αγαπάς αληθινά, μωρό μου
νά ανυψώσω το ηθικό μου,
πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις
και κοίτα να με ειδοποιήσεις
κανα αματέρ, άμα γνωρίσεις !

Γιατί τώρα που παίζει κάργα κρίση
πολλές θ΄ αρχίσουν το γαμήσι
για να πληρώσουνε τις δόσεις
θ΄αρχίσουν τις μπρος - πίσω,...ώσεις !

:grin:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Παράθεση από: strobita =''δυστυχως ειναι πολλοι οι αντρες που θεωρούν ακόμη ότι κάτι "κάνουν" σε μια γυναικα όταν τους κάτσει , και πολλές οι γυναίκες που θεωρούν ότι κάτι τους αφαιρεί ο άντρας όταν του κάθονται....''
ειναι η γνωστη θεωρια που εχουν ορισμενα παλια παραδοσιακα αρσενικα που θεωρουν: καθε γαμησι μισο ''θανατο'',
που το καθε πηδημα πιθανον  να συνοδευεται με βιτσια  ατελειωτα προστυχολογα και αρκετα σαδιστικα συνοδευτικα  extreme ,  που προφανως  δεν ειναι σκουντα βογγα τελειωσε.
Τα ιδια αυτα αρσενια που θεωρουν οτι γαμησι χωρις να υποφερει το θηλυκο δεν υπαρχει  :s&m_3:
τα ιδια αυτα αρσενικα θεωρουν οτι αν η γυναικα η κοπελα τους κατσει σε καποιον εχει υποστει τα αντιστοιχα=δηλαδη: εχει υποστει το πηδημα - θανατος , το σεξ μεχρι τελικης πτωσης.
Μην το παραβλεπεται αλλα υπαρχει ανδρικος πληθυσμος που τις εκτονωσεις των 15 λεπτων δεν τις θεωρει σεξ ,αλλα στιγμαια απελευθερωση υγρων!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οχι αδελφε ειμαι απο τους ελαχιστους αντρες που σκεφτονται με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω.και απο τους ελαχιστους με αρχιδια.

Αν ησουν δε θα το ελεγες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μαλακια της που δεν στελνει εναν να τραβηξει φωτογραφιες,να τον στειλει μετα στα δικαστηρια και να του παρει οτι εχει και δεν εχει.αυτο αξιζει σε τετοιους σκατενιους τυπους.
καμια δικαιολογια δεν υπαρχει.

Παντρεμενη με 3 παιδια. Ηλιθιε. Που ξερεις αν η γκομενα ειναι ξινη μαζι του ρε βλακα? Κατευθειαν να υπερασπιστεις την γυναικα μαλακα, γυναικακι εισαι και εσυ γιαυτο κανεις τα ιδια.

Καλα κανει η γκομενα, αλλα καπου εκανε και αυτη λαθος. Προστατευει την οικογενεια της μαλακα 15χρονο μυγοχεσμα. Αστοιχειωτε.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Παντρεμενη με 3 παιδια. Ηλιθιε. Που ξερεις αν η γκομενα ειναι ξινη μαζι του ρε βλακα? Κατευθειαν να υπερασπιστεις την γυναικα μαλακα, γυναικακι εισαι και εσυ γιαυτο κανεις τα ιδια.

Καλα κανει η γκομενα, αλλα καπου εκανε και αυτη λαθος. Προστατευει την οικογενεια της μαλακα 15χρονο μυγοχεσμα. Αστοιχειωτε.

τι πινεις ρε μαστορα?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπέρα συνάδλεφοι! Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι πολλές ώρες. Συνήθως 09-20:00. Αν καμιά μέρα τελειώσω κατά τις 17:00, χτυπάω στουντιάκι ή κολ γκερλ σε κοντινό ξενοδοχείο. Αν χτυπήσει το τηλ εκείνη την ώρα δεν απαντάω γιατί "ήμουν σε meeting". Επίσης μπορεί να έχω "επαγγελματικό δείπνο" μια φορά το μήνα ένα βραδάκι...

Παντως η γυναικα σου τυπε ειναι αψογη στο κρεβατι!
Στπ λεω απο πρωτο χερι!  :sunglasses:

Γιατι ξενοπηδας?
Δεν το εχω καταλαβει!

Εγω μια χαρα περναω μαζι της!

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι πινεις ρε μαστορα?

Πριν γράψει ρουφάει κοκαϊνη από τα μάτια για να πάει κατευθείαν στον εγκέφαλο.  :fuck2:

1236862899_fat_pizza_-_davo_after_cocaine.gif

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
εγω ενα λαθος εκανα. αναφερθηκα σ' Αυτον στο β' ενικο και ακομα τσουζει ο κωλος μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom