Aυτοs ειδε το τυρι......Την παγιδα δεν ειδε
Γαμησε τα!
Ασε τι πηγαμε να παθουμε!!!
Aυτοs ειδε το τυρι......Την παγιδα δεν ειδε
Τελικα δεν με λενε Γιωργο!
Θα γινοσουν......πρωτου βαθμου συγγενηs με τον Κωστα.......ΓιωργηΓαμησε τα!
Ασε τι πηγαμε να παθουμε!!!
Τελικα δεν με λενε Γιωργο!
τυπε σου περασε απτο μυαλο οτι η γυναικα σου τον εχει φαει ηδη απτον γιωργο και παει να στο φερει με αυτον τον τροπο για να μην τον τρωει στα κρυφα αλλα με την ανεση της?Ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενος με τη γυναικα μου και έχουμε πολύ καλη σχεση μεταξυ μας. Τελευταια μας εχει γινει έμμονη ιδέα να κανουμε sex με εναν φιλο μας τον οποιο η γυναικα μου γνωρισε αρχικά μεσα απο τη δουλεια της και τον οποίο αργότερα γνωρισα κι εγω και κανουμε παρέα. Είναι κι αυτός παντρεμένος και συνήθως βλεπόμαστε τα 2 ζευγάρια μαζί. Με τη γυναικα μου, σκεφτόμαστε είτε να μας βλέπει είτε να συμμετέχει κι αυτός στα παιχνίδια μας και να της κάνει έρωτα παράλληλα με μένα. Αυτό την ερεθιζει πολύ και γινεται μούσκεμα. Κι εμένα βέβαια με ερεθίζει η ιδέα να κάνει έρωτα με τον Γιώργο και εγώ να τους κοιτάζω ή να την παίρνουμε μαζί. Πιστεύω ότι αρέσει κι εκεινου η γυναικα μου αλλά Βέβαια το γεγονός ότι δεν ειμαστε ποτε οι 3 μας μόνοι μας δυσκολεύει την πραγματοποίηση της φαντασίωσής μας. Γενικά δεν ξερουμε πως να του δωσουμε διακριτικα να καταλαβει τι θέλουμε χωρις να γινουμε και ρεζίλι....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστοςτυπε σου περασε απτο μυαλο οτι η γυναικα σου τον εχει φαει ηδη απτον γιωργο και παει να στο φερει με αυτον τον τροπο για να μην τον τρωει στα κρυφα αλλα με την ανεση της?
δικε μου βλεπω τον τυπο κωστα ετσιχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστος
Ξαναχτύπησες πάλι τύπεδικε μου βλεπω τον τυπο κωστα ετσι
Δεν νομιζω να τον νοιαζει και τοσο, μιαs και εχει φυγει απο τα συνηθισμεναδικε μου βλεπω τον τυπο κωστα ετσι
δικε μου βλεπω τον τυπο κωστα ετσι
....Την μοναχοφαγου......Τρωει και δεν δινει και στον αλλοτυπε δεν το νοιαζει γιατι νομιζει οτι η γυναικα του δεν τον εχει φαει απτον γιωργη χωρις αυτον
οταν το μαθει θα τον νοιαξει
τυπε το σκεφτηκα αλλα δεν το ειπα για να μην τον παρεξηγησουν τον ανθρωποΤυπε μήπως θέλει και ο Κωστάκης να τον φάει απο τον Γιώργη ?
Είμαι σίγουρος πως το σκεφτικες πριν απο μένα ))
αυτο ειναι το κινημα των swingersαλλο να τον κερατωνει καποια πισω του,και αλλο μπροστα του.πιστευω οτι περναμε σε κατηγορια μαζοχισμου.
μπροστα στο συζυγο καποια οφειλει να ναι μια αψογη συζυγος και να τον εχει κορωνα στο κεφαλι της