Νέα

Παντρεμένοι και sex με τρίτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενος με τη γυναικα μου και έχουμε πολύ καλη σχεση μεταξυ μας. Τελευταια μας εχει γινει έμμονη ιδέα να κανουμε sex με εναν φιλο μας τον οποιο η γυναικα μου γνωρισε αρχικά μεσα απο τη δουλεια της και τον οποίο αργότερα γνωρισα κι εγω και κανουμε παρέα. Είναι κι αυτός παντρεμένος και συνήθως βλεπόμαστε τα 2 ζευγάρια μαζί.  Με τη γυναικα μου, σκεφτόμαστε είτε να μας βλέπει είτε να συμμετέχει κι αυτός στα παιχνίδια μας και να της κάνει έρωτα παράλληλα με μένα. Αυτό την ερεθιζει πολύ και γινεται μούσκεμα. Κι εμένα βέβαια με ερεθίζει η ιδέα να κάνει έρωτα με τον Γιώργο και εγώ να τους κοιτάζω ή να την παίρνουμε μαζί. Πιστεύω ότι αρέσει κι εκεινου η γυναικα μου αλλά Βέβαια το γεγονός ότι δεν ειμαστε ποτε οι 3 μας μόνοι μας δυσκολεύει την πραγματοποίηση της φαντασίωσής μας. Γενικά δεν ξερουμε πως να του δωσουμε διακριτικα να καταλαβει τι θέλουμε χωρις να γινουμε και ρεζίλι....
τυπε σου περασε απτο μυαλο οτι η γυναικα σου τον εχει φαει ηδη απτον γιωργο και παει να στο φερει με αυτον τον τροπο για να μην τον τρωει στα κρυφα αλλα με την ανεση της? :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε σου περασε απτο μυαλο οτι η γυναικα σου τον εχει φαει ηδη απτον γιωργο και παει να στο φερει με αυτον τον τροπο για να μην τον τρωει στα κρυφα αλλα με την ανεση της? :2funny:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Εισαι φοβερος.

Μεγαλε μπραβο σου

Το βρηκες

Χαχαχχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δικε μου βλεπω τον τυπο κωστα ετσι
KERATAS.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δικε μου βλεπω τον τυπο κωστα ετσι
Δεν νομιζω να τον νοιαζει και τοσο, μιαs και εχει φυγει απο τα συνηθισμενα
Ειναι προχωρημενα γουστα , που δεν χωνευονται απο ολα τα στομαχια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε δεν το νοιαζει γιατι νομιζει οτι η γυναικα του δεν τον εχει φαει απτον γιωργη χωρις αυτον
οταν το μαθει θα τον νοιαξει :grin:
....Την μοναχοφαγου......Τρωει και δεν δινει και στον αλλο

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.060
Πόντοι
13.385

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αλλο να τον κερατωνει καποια πισω του,και αλλο μπροστα του.πιστευω οτι περναμε σε κατηγορια μαζοχισμου. :cheesy: :cheesy: :s&m_2: :s&m_2:
μπροστα στο συζυγο καποια οφειλει να ναι μια αψογη συζυγος και να τον εχει κορωνα στο κεφαλι της :cheesy: :cheesy: :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μήπως θέλει και ο Κωστάκης να τον φάει απο τον Γιώργη ?
Είμαι σίγουρος πως το σκεφτικες πριν απο μένα :)))
τυπε το σκεφτηκα αλλα δεν το ειπα για να μην τον παρεξηγησουν τον ανθρωπο
ειναι και παντρεμενος :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αλλο να τον κερατωνει καποια πισω του,και αλλο μπροστα του.πιστευω οτι περναμε σε κατηγορια μαζοχισμου. :cheesy: :cheesy: :s&m_2: :s&m_2:
μπροστα στο συζυγο καποια οφειλει να ναι μια αψογη συζυγος και να τον εχει κορωνα στο κεφαλι της :cheesy: :cheesy: :P
αυτο ειναι το κινημα των swingers
δεν εισαι προοδευτικη μαλλον  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom