Νέα

Παντρεμένοι και sex με τρίτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
Ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενος με τη γυναικα μου και έχουμε πολύ καλη σχεση μεταξυ μας. Τελευταια μας εχει γινει έμμονη ιδέα να κανουμε sex με εναν φιλο μας τον οποιο η γυναικα μου γνωρισε αρχικά μεσα απο τη δουλεια της και τον οποίο αργότερα γνωρισα κι εγω και κανουμε παρέα. Είναι κι αυτός παντρεμένος και συνήθως βλεπόμαστε τα 2 ζευγάρια μαζί.  Με τη γυναικα μου, σκεφτόμαστε είτε να μας βλέπει είτε να συμμετέχει κι αυτός στα παιχνίδια μας και να της κάνει έρωτα παράλληλα με μένα. Αυτό την ερεθιζει πολύ και γινεται μούσκεμα. Κι εμένα βέβαια με ερεθίζει η ιδέα να κάνει έρωτα με τον Γιώργο και εγώ να τους κοιτάζω ή να την παίρνουμε μαζί. Πιστεύω ότι αρέσει κι εκεινου η γυναικα μου αλλά Βέβαια το γεγονός ότι δεν ειμαστε ποτε οι 3 μας μόνοι μας δυσκολεύει την πραγματοποίηση της φαντασίωσής μας. Γενικά δεν ξερουμε πως να του δωσουμε διακριτικα να καταλαβει τι θέλουμε χωρις να γινουμε και ρεζίλι....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
και γιατι να ειναι με το γιωργο κι οχι μ΄εναν αγνωστο. τον αλεκο ας πουμε. ο φιλος σας εχει γυναικα και μπορει να μπλεξετε. προτειμηστε κανα ελευθερο παλικαρι

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω ευχαριστως, αμά ειναι νουνάρα να  :fuck2: την γυναικα του Γιωργου και να μς πέρνεται μάτι

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εαν ειστε φιλοι με αυτον τον Γιωργο οπως λες κανονιστε μια εξοδο,πιαστε κουβεντα περι γυναικων και σεξ και εμμεσως πεστου για διαφορες φαντασιωσεις να δεις πως αντιδραει.
Κρατα μας ενημερους  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η γυναίκα του Γιώργου στο πηγάδι? :huh:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ειμαι αρκετα χρονια παντρεμενος με τη γυναικα μου και έχουμε πολύ καλη σχεση μεταξυ μας. Τελευταια μας εχει γινει έμμονη ιδέα να κανουμε sex με εναν φιλο μας τον οποιο η γυναικα μου γνωρισε αρχικά μεσα απο τη δουλεια της και τον οποίο αργότερα γνωρισα κι εγω και κανουμε παρέα. Είναι κι αυτός παντρεμένος και συνήθως βλεπόμαστε τα 2 ζευγάρια μαζί.  Με τη γυναικα μου, σκεφτόμαστε είτε να μας βλέπει είτε να συμμετέχει κι αυτός στα παιχνίδια μας και να της κάνει έρωτα παράλληλα με μένα. Αυτό την ερεθιζει πολύ και γινεται μούσκεμα. Κι εμένα βέβαια με ερεθίζει η ιδέα να κάνει έρωτα με τον Γιώργο και εγώ να τους κοιτάζω ή να την παίρνουμε μαζί. Πιστεύω ότι αρέσει κι εκεινου η γυναικα μου αλλά Βέβαια το γεγονός ότι δεν ειμαστε ποτε οι 3 μας μόνοι μας δυσκολεύει την πραγματοποίηση της φαντασίωσής μας. Γενικά δεν ξερουμε πως να του δωσουμε διακριτικα να καταλαβει τι θέλουμε χωρις να γινουμε και ρεζίλι....

Ελα! Ο Γιωργος ειμαι!
Παρε με τηλεφωνο!

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom