You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένοι και μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα doctor pank
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε μάγκες, το παν σε έναν ευτυχισμένο γάμο/σχέση δεν είναι η πίστη και το κέρατο. Είναι δυνατόν να ζεις με άγχος αν θα σου ξενογαμηθεί ή όχι; Λογικά θα γίνει, όπως το κάνεις και εσύ. Το θέμα είναι η σχέση να τσουλάει, οι δυο σας να είστε περισσότερο φίλοι και σύντροφοι και μετά όλα τα άλλα. Προσωπικά προτιμώ μία γυναίκα που θα κάνει που και που την αρπαχτή της, αλλά θα είναι πραγματική σύντροφος, δίπλα μου, από μία υστερική.
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκες, το παν σε έναν ευτυχισμένο γάμο/σχέση δεν είναι η πίστη και το κέρατο. Είναι δυνατόν να ζεις με άγχος αν θα σου ξενογαμηθεί ή όχι; Λογικά θα γίνει, όπως το κάνεις και εσύ. Το θέμα είναι η σχέση να τσουλάει, οι δυο σας να είστε περισσότερο φίλοι και σύντροφοι και μετά όλα τα άλλα. Προσωπικά προτιμώ μία γυναίκα που θα κάνει που και που την αρπαχτή της, αλλά θα είναι πραγματική σύντροφος, δίπλα μου, από μία υστερική.
Βάσιμη λογική και άποψη. Αν και μη παντρεμένος θα συμφωνήσω.
Επισκέπτης
αν και παντρεμενος εγω λογο της δουλειας μου ταξιδευω συχνα εξω απο Αθηνα και ιδικα σε νησια και μενω σε καλα ξενοδοχεια και λιγο πολυ εχω τα κονε μου αλλα και ο κυκλος που εχω κανει εκει που παωπαντα με βολευει και μου δινει τις καλυτερες συστασεις
Επισκέπτης
ΥΓ τωρα το προγραμμα εχει κερκυρα και ροδο καπακι και τον μαρτιο ελουντα
Παιδιά για μένα το θέμα είναι στο μυαλό και το κίνητρο που υπάρχει. Μπορεί να ξενογαμίσεις που και που και ο σύντροφος σου να είναι πάνω από όλα. Αλλο πηδάω άλλο αισθάνομαι. Τώρα αν αυτό γίνεται σε μόνιμη βάση τότε κάτι τρέχει με τη γυναίκα σου/σχέση σου. Οπότε καλά θα κάνεις να το κύσεις το θέμα.
Δηλαδή σε κάθε περίπτωση πηδάμε χωρίς πρόβλημα.
Δηλαδή σε κάθε περίπτωση πηδάμε χωρίς πρόβλημα.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.958
- Πόντοι
- 6.925
Μπορεί να ξενογαμίσεις που και που και ο σύντροφος σου να είναι πάνω από όλα. Αλλο πηδάω άλλο αισθάνομαι.
Συγνώμη αλλά τα μπουρδέλλα είναι ξενοπήδημα ? Εγώ τα θεωρώ μία ψυχαγωγία όπως το γήπεδο, το γυμναστήριο κλπ. ένα ξελαμπικάρισμα ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K