Νέα

Παντρεμένοι και μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα doctor pank
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά όντας καινούριο μέλος στο site και βλέποντας ότι η συλλογική εμπειρία των μελών είναι πολύτιμη, θα ήταν ενδιαφέρον να μιλήσουμε για το εξής θέμα:
Υποθέστε πως είστε παντρεμένοι και με μικρό(α) παιδί(α) όπως εγώ, έχετε μια δουλειά που σας τρώει πολύ χρόνο και θέλετε να μπουρδελιάσετε, να γκομενίσετε κλπ.
Τι κάνουμε?,
Πώς ξεφεύγουμε από τη γκεστάπο (γυναίκα)?
Τι ψέματα λέμε?
Πως γλυτώνουμε από τη γκρίνια, άμα πούμε ότι θέλουμε να βγούμε έξω?
Τι κόλπα βρίσκουμε και πόσο συχνά μπορούμε να το κάνουμε.
Για δώστε καμιά ιδέα οι παντρεμένοι .......
Καλές πρακτικές και ιστορίες, όλα δεκτά...!

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γιατρέ μου, μία συμβουλή θα σου δώσω: Πάρε να δείς την ταινία "Η μεγάλη απόδραση" με τον Στίβ ΜακΚουήν και μελέτησε τις τεχνικές πολύ προσεκτικά!

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αν σε έχει η γυναίκα σου με αλυσίδα δεν κανείς τίποτα.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Σοβάρα πάντως, αν έχεις οργανώσει την ημέρα σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να πηγαίνεις για καφέ/μπύρες με φίλους ή σε κανένα γυμναστήριο, μπορείς να ξεκλέψεις αυτές τις ώρες για μπουρδέλινγκ. Όχι κατάχρηση όμως, γιατί θα αρχίσουν να καίγονται τα καμουφλάζ σου. ʼν πάλι δεν τα κάνεις όλα αυτά, αλλά τυχαίνει και αργείς κάποιες φορές στη δουλειά σου, μπορείς να το εκμεταλευτείς αυτό. Κάτι που κάνω εγώ και πιάνει πάντα, είναι να κλείνω το κινητό μου και όταν γυρίσω σπίτι να πω οτι έμπλεξα σε τρομερή κίνηση και "είχε αποφορτίσει το ρημάδι το κινητό". Και πάλι όχι κατάχρηση, γιατί δεν θέλει και πολύ να σε πάρει χαμπάρι!

Επισκέπτης
Εγω κλεβω χρονο οτι εχω πολυ δουλεια και οτ εχω ραντεβου με πελατεs στο χωρο τουs,βεβαια οχι καταχρηση γιατι κατι μοιριζονται ασχετα που δεν μιλανε.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
όταν γυρνάς από τη δουλειά σου χρειάζεται να πας κατευθείαν σπίτι σου;;;;; κάνε καμιά βόλτα πρώτα

Επισκέπτης
Ανήκω κι εγώ σε αυτό το... είδος! Απλά, στον δρόμο προς ή από το γραφείο ξεκλέβω λίγο χρόνο και πάω. Όπως επίσης αν έχω κάποιο ραντεβού εντός γραφείου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή οδηγάω μηχανή ως επί το πλείστον, μου είναι πιο εύκολο. Όταν είμαι με το αυτοκίνητο είναι πιο δύσκολο. Επίσης, όταν πάω για κάνα καφέ/μπύρα/ποτό με φίλους μου, μπορώ να ξεκλέψω κι από εκεί λίγο χρόνο. Απλά δεν έχω τον χρόνο να γυρίσω πολλά μπουρδέλα. Μπαίνω σε 2-3-4 κι αν μου κάνει κάποιο μπαίνω... αν όχι φεύγω. Γενικά δεν είναι το ίδιο εύκολο όπως όταν είσαι ανύπαντρος. Ευτυχώς έχω και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια (τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων) οπότε εκεί υπάρχει άπλετος χρόνος!

Πάντως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γενικά. Μην δίνεις δικαιώματα.

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μπορείτε να κάνετε και επαγγελματικά ταξιδάκια ..

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ανήκω κι εγώ σε αυτό το... είδος! Απλά, στον δρόμο προς ή από το γραφείο ξεκλέβω λίγο χρόνο και πάω. Όπως επίσης αν έχω κάποιο ραντεβού εντός γραφείου. Η αλήθεια είναι ότι επειδή οδηγάω μηχανή ως επί το πλείστον, μου είναι πιο εύκολο. Όταν είμαι με το αυτοκίνητο είναι πιο δύσκολο. Επίσης, όταν πάω για κάνα καφέ/μπύρα/ποτό με φίλους μου, μπορώ να ξεκλέψω κι από εκεί λίγο χρόνο. Απλά δεν έχω τον χρόνο να γυρίσω πολλά μπουρδέλα. Μπαίνω σε 2-3-4 κι αν μου κάνει κάποιο μπαίνω... αν όχι φεύγω. Γενικά δεν είναι το ίδιο εύκολο όπως όταν είσαι ανύπαντρος. Ευτυχώς έχω και αρκετά επαγγελματικά ταξίδια (τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων) οπότε εκεί υπάρχει άπλετος χρόνος!

Πάντως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γενικά. Μην δίνεις δικαιώματα.

Τι να πω πάλι....ότι σκεφτόμουνα ...πρόλαβε και το είπε ο liomas !
Έχει μια κακή συνήθεια ....να με καλύπτει συνέχεια αυτό το παιδί !

Το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι πως επειδή οι γυναίκες μας μας ξέρουν πολύ καλά (ίσως και πιο κάλά από όσο νομίζεις), προσοχή σε τυχόν στοιχεία:
1. Οσμές ! θα διαπιστώσεις ότι η γυναίκα σου είναι ''λαγωνικό'', γιατί ξέρει την προσωπική σου μυρωδιά (ζεί μαζί σου κάθε μέρα....)
2. Τρίχες . Μπορεί να μείνουν πάνω σου ή στα ρούχα σου...(όλες τα κοιτάνε , κι ας μη στο λένε....)
3. Σημάδια - στίγματα-μελανιές-πιπιλιές σε σώμα και ρούχα....
4. Μη σε δεί κανένα ''καλοπροέραιτο'' ματάκι....
5. Κλήσεις -μυνήματα σε κινητό (το προσωπικό σου μη το δίνεις πουθενά, καλύτερα πάρε ένα άλλο με κάρτα...)
Γενικώς ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα, και πρόσεχε μην αρπάξεις και κανένα ''παράσημο'', γιατί μετά άντε να τα μαζέψεις....

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ επειδή και καινούριος είμαι και ψαρακας σε αυτά τα θέματα, έχω μια άλλη απορία: όταν κάνετε κάτι τόσο συστηματικά και κρυφά από τη γυναίκα σας, δεν νιώθετε άγχος και τύψεις? Πόσο υγιής μπορεί να είναι μια σχέση όταν υπάρχει αυτό το μικρό μυστικό από εσάς? Και μιλάω κυρίως για τα ζευγάρια κυρίως μικρής ηλικίας.

OP
OP
D

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ επειδή και καινούριος είμαι και ψαρακας σε αυτά τα θέματα, έχω μια άλλη απορία: όταν κάνετε κάτι τόσο συστηματικά και κρυφά από τη γυναίκα σας, δεν νιώθετε άγχος και τύψεις? Πόσο υγιής μπορεί να είναι μια σχέση όταν υπάρχει αυτό το μικρό μυστικό από εσάς? Και μιλάω κυρίως για τα ζευγάρια κυρίως μικρής ηλικίας.
Αγχος? τύψεις? τι είναι αυτά....?
Φίλε Οδυσσέα εσύ μόνο σπίτι τρως? δεν έχεις πάει ποτε σε ταβέρνα?
Η απιστία σώζει το γάμο....

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Λοιπόν συνάδερφε

1. Η ώρα που θα χάσεις για να πας σε ένα μπουρδέλο και να ξαλαφρώσεις δεν είνα πάνω απο 30-40 μιν , άρα εύκολα δικαιολογούνται, μην σου πω ότι περνάν απαρατήρητα.

2. Αν έχεις άχγος δεν τρέχει τίποτα καλό είναι γιατί προσέχεις περισσότερο (=καλό δικό σου)

3. Αν έχεις τύψεις, καλά είναι  να τις αποβάλλεις διότι αν γυναίκα σου έκανε την δουλείά της όπως έπρεπε δεν θα πήγενες στις πουτάνες.

4 Αν θες δώσε περισσότερα στοιχεία για να σου πούμε ποιό εμπεριστατωμένη γνώμη

5 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ link ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ

OP
OP
D

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η ώρα που θα χάσεις για να πας σε ένα μπουρδέλο και να ξαλαφρώσεις δεν είνα πάνω απο 30-40 μιν , άρα εύκολα δικαιολογούνται, μην σου πω ότι περνάν απαρατήρητα.

Κατά την άποψή μου το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο χρόνος για να πας σε μπουρδέλο, αλλά κυρίως ο χρόνος για εξω: γκομένιασμα, μπουρδελότσαρκες, στριπτιζάδικα, χαβαλές κλπ.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να τα κάνεις πολύ συχνά.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
εσείς οι παντρεμένοι που μπουρδελιάζετε, δε σκέφτεστε ότι αφήνετε "εκτεθειμένες" τις γυναίκες σας? Αμα ψάχνετε τον έρωτα πάντού εκτός από τη γυναίκα σας κ αυτή την αφήνετε ανικανοποιήτη, πολύ φοβάμαι ότι τα κέρατα θα αρχίσουν έχουν αρχίσει να φυτρώνουν

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αγχος? τύψεις? τι είναι αυτά....?
Φίλε Οδυσσέα εσύ μόνο σπίτι τρως? δεν έχεις πάει ποτε σε ταβέρνα?
Η απιστία σώζει το γάμο....

η γυναίκα σου μαγειρεύει καλά ή όλοι στο σπίτι τρώτε σε ταβέρνες?

εσείς οι παντρεμένοι που μπουρδελιάζετε, δε σκέφτεστε ότι αφήνετε "εκτεθειμένες" τις γυναίκες σας? 

+1

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φαντάσου τώρα να μην ξενογαμάς γιά να μην σου ξενογαμηθεί η γυναίκα σου κι' αυτή να είναι άλλης φιλοσοφίας και άποψης και να ξενογαμιέται και κερατάς και μαλάκας.

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Quiz: Πως μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος ενδόμυχα έχει την άποψη ότι η γυναίκα του τον κερατώνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom