Επισκέπτης
και θα σου πω σε ποιες να μιλησεις ;) ;)
για κοιτα πμ.....και θα σου πω σε ποιες να μιλησεις ;) ;)
απο το ζοο εχω πηδηξει 3 γκομενες!!μια γκοθου,μια φοιτητρια που σπουδαζει πατρα και ενα ξεκωλακι 18 χρονων!!
Ρε μάγκες θέλει 3 SMS να στείλω για να έχω παντού πρόσβαση...
Αλλά δεν αναφέρει χρέωση....ξέρει κανείς τίποτα
Έχω καταλάβει ποια εννοεί. Έχω 3-4 video της και 2-3 photos της. Είναι όντως παντρεμένη κι έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Είναι παντρεμένη και ψάχνεται ΑΓΡΙΑ. Μου έχει πει πολλές φορές να πάμε σε γαμιστρώνα να βγάλουμε τα μάτια μας... στα ίσια.
Από ότι καταλαβαίνω παίζει μπάλα με πάρα πολλούς από το zoo μιας και τώρα που μιλάμε μέσα είναι. Αλλά δεν μου μιλάει. Τις τελευταίες 2-3 μέρες (μιλάμε κάνα μήνα) είναι στο msn και δεν μιλάει. Κι όταν της μιλάω εγώ απαντάει σπάνια. Και καλά είναι ο άντρας της τριγύρω και δεν μπορεί να μιλήσει. Εγώ βάζω στοίχημα ότι απλά είναι busy με άλλους.
Ε, καλά να πάθω κι εγώ, μαλακίστηκα. Εδώ με παρακάλαγε κι εγώ την μία δεν μπορούσα, την άλλη δεν είχα όρεξη.. ε, πήγε να βρει κι αυτή κάναν άλλον πούτσο!
Μου έχει πει ότι έχει γαμηθεί με άλλον έναν από το zoo (εδώ γελάμε!). Πρέπει να έχει πάει με καμιά 10αριά! Είναι παντρεμένη και πρέπει να έχει και παιδάκι από ότι έχει αφήσει να εννοηθεί. Είναι παντρεμένη 8 χρόνια. Ο άντρας της κοιμάται κι η τύχη του δουλεύει του φουκαρά! Από ότι μου έχει πει δεν γουστάρει το σεξ μαζί του και τόσο πολύ. Γι' αυτό έχει βίτσιο να γνωρίζει κόσμο από το internet κι αν της αρέσει.. σκυλοπηδιέται! Κάνει αυτά που δεν κάνει με τον άντρα της.
Αυτά από μένα. Δεν πρόκειται να ανακαλύψω το nick της, όχι για κάναν άλλο λόγο, αλλά αν είναι να το αποκαλύψει κάποιος αυτός είναι ο RavenM.
Aυτά.
Αυτη ειναι. Ακριβως τα ιδια εκανε και σε μενα. Και εγω την εγραψα κανα 10ημερο και μαλλον πεταξε (σε αλλο) το πουλακι. Θελει αμεσο γαμησι, την ημερα της επαφης αυθημερον, αν ειναι δυνατον. Εχει τοσα ανοικτα μετωπα που εχει χασει τη μπαλα.
Υ.Γ. RavenM, το video με την φάση που είναι στον καναπέ και γυρνάει στα 4 βάζοντας κωλοδάχτυλο μόνη της στο έχει στείλει? ;)
λοιπών γίνεται να ψαρέψεις γκομενάκια απο το ιντερνετ. έχω βγάλει 4. αλλά θέλει τραγική υπομονή και επιμονή . τόσο που δεν αντέχω άλλο και σταμάτησα να ασχολούμαι ...
φιλοι μου εγω μπαινω σε αυτα τα site εχει πολυ κοσμο εκει που ψαχνετε αλλα θελει πολυ υπομονη εχω πηδηξη αρκετες θελει ομως και πολυ παραμυθι εκει οτι θελεις κατι οχι εφημερο και τετοια τα site αυτα ειναι 1 το 2 3 4 και μερικα αλλα ομως το ζουμι ειναι σε ενα βουλγαρικο αν βγαλετε ακρη με τα γραματα τους εκτος αν εχετε φιλο βουλγαρο να σας κανει τιν εγραφη αυτο ειναι το δυσκολο μετα ολα πανε ρολοι εχει πολες που μενουν εδω αθηνα και την πεφτουν σαν τα ορτυκια στο κρυο