Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Ναι σε έναν εξαίρετο φιλανδο επιστήμονα τον Βλακονεν με ένα 20 καθάρισαέχεις κάνει εγκεφαλογράφημα ;
Ναι σε έναν εξαίρετο φιλανδο επιστήμονα τον Βλακονεν με ένα 20 καθάρισαέχεις κάνει εγκεφαλογράφημα ;
Μελαχρινή βυζαρες χειλαρες μπουταρες κωλαρα. Κάποια λίγα κιλακια παραπάνω, αλλά όπως πρέπει. Και απλά γεννημένη για να γονατίζει τους άντρες στο χυσιμο.Το μπουμπουκι που σου ανεφερα το ειχα παλια για σχεση και μου ειχε σπασει τα αρχιδια απο τη μια να την παντρευτω και απο την αλλη να την παρτουζωσω με κανενα φιλο μου(αντε βγαλε ακρη τωρα) . Τελικα ,με τα πολλα, το παλτο το φορτωθηκε ενας φουκαριαρης πρωην της που δουλευει ολη μερα ,κυριολεκτικα για τρεις κι εξηντα.
Σε κουβεντα που ειχαμε με κοινο γνωστο πριν λιγο καιρο μου πεταξε υπονοουμενο οτι η τυπισσα τον εχει κανει ταρανδο, χωρις πολλες λεπτομερειες. Ετσι οπως τα εγραψες το μυαλο μου πηγε κατευθειαν εκει.
Απο εμφανιση βεβαια σκιζει. Βυζαρες,κωλαρα και στο κρεββατι πουταναρα να νιωθεις ο Rocco αλλα απο μυαλο γάματα.
Στά νότια φίλε μου ερχόμαστε εμείς από Βόρεια προάστια...Η παντρεμένες πρέπει να προσέχουν και επιλέγουν ξενοδοχεία μακριά από την γειτονιά τους...Αν και ποτέ δεν ξέρεις....Εγώ προς νότια μένω που να πάω να τηη βρω Αργυρούπολη... Γλυφάδα
Φίλε μπορείς να μ στείλεις σε πμ περισσότερες πληροφορίες αν ισχύει ακόμα αυτό ;Αν ειναι κανεις απο ευβοια χαλκιδα ας στειλη γτ ξερω μια που πρεπει να ειναι κρυφοπουτανιτσα
Καλημέρα.στο facebook έχω βρει τέτοια παντρεμένη που πηδιέται με δωράκι...
κάνει 2-3 συναντήσεις τον μήνα και κατά κανόνα μόνο για παρτούζες...
είναι περίπου 40 χρονών με 2 παιδιά ....και με βυζάρες, κωλάρα, μπουτάρες, χειλάρες αλλά έχει το 2 πιο σημαντικά:
- γουστάρει να πηδιέται και να πληρώνεται σαν πουτάνα
- δεν έχει καμιά αναστολή στο να κερατώνει τον άντρα της (του μιλάει στο κινητό ενώ την πιπώνουν και την γαμάνε οι διάφοροι κύριοι)...
παρόλο που δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες (και το κονέ) όπως ζητάει το θέμα, δεν κρατήθηκα και είπα να σας το γράψω...
πολύ τυχεροί όσοι είναι στον περιορισμένο κύκλο της.... αν και χρεώνει πολλά...αλλά τα ΑΞΙΖΕΙ μέχρι το τελευταίο ευρώ η καργιόλα
Γνώρισα ζευγάρια στην Ευρώπη και στην Αμερική που όταν υπάρχει κάποιο κώλυμα στην ομαλή σεξουαλική σχέση μεταξύ τους (παράδειγμα, πρόβλημα στύσης του άντρα) ο άντρας διευκολύνει τη γυναίκα του να ικανοποιεί τις σεξουαλικές της ανάγκες με κάποιον άλλον άντρα της αρέσκειάς της. Και πολλές φορές τις βρίσκει ο ίδιος κάποιον να την γαμάει.Το ίδιο συμβαίνει όταν έχει η γυναίκα το πρόβλημα (παράδειγμα, στενότητα αιδοίου που καθιστά το γαμήσι μαρτύριο για τη γυναίκα). Στις περιπτώσεις αυτές η γυναίκα προτρέπει τον άντρα της να ικανοποιείται σε πορνεία ή ακόμα και με κάποια φίλη της που τον ποθεί.
Αλλά όχι μόνον όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον ένα και στον άλλο.Και σε ομαλές ακόμα συνθήκες, (Just for a change)o άντρας επιτρέπει στη γυναίκα του να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις και η γυναίκα επιτρέπει το ίδιο στον άντρα της. Τόσο πολύ έχουν χαλαρώσει τα ταμπού στο θέμα του σεξ. Εμείς στην Ελλάδα ύστερα από πόσες δεκαετίες άραγε;
Για άλλους λόγους?? και ποιοι είναι αυτοί?Κάποιες κάνουμε αυτό που περιγράφεται όχι για χρήματα αλλά για άλλους λόγους.....
Καβλώνετε με τις μαλακίες που γράφετε ; Αφού οι υπηρεσίες στις οποίες αναφέρεστε δεν είναι διαθέσιμες στους αναγνώστες του φόρουμ ,
γιατί τις γράφετε ;
Κι εγώ έχω παντρεμένη σκανδιναυή , 1.92, λεπτή μοντελέ , που γαμιέται μόνο με μένα, για 20€ το ΣΚ. Μη ρωτάτε όμως, έχει μόνο εμένα πελάτη.
Τον πίτσο κλαίγανε.
Αυτή είναι η ιδεατή και αγνότερη μορφή του να κάνεις έρωτα ( ή σεξ ),για μενα ειναι το ιδιο καθως κατα τη διαρκεια μπορει να γινει εναλλαγη απο αισθησιακο ερωτα σε πρωτογωνο σεξ.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο μια ομορφη γυναικα που ζει και απολαμβανει τη στιγμη και δεν το κανει απο καποιο οφελος.Μιλώντας και προσωπικά ειδικά να είναι και 35+Κάποιες κάνουμε αυτό που περιγράφεται όχι για χρήματα αλλά για άλλους λόγους.....
Η δόξα. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείςΓια άλλους λόγους?? και ποιοι είναι αυτοί?
Με κάλυψες απόλυταΑυτή είναι η ιδεατή και αγνότερη μορφή του να κάνεις έρωτα ( ή σεξ ),για μενα ειναι το ιδιο καθως κατα τη διαρκεια μπορει να γινει εναλλαγη απο αισθησιακο ερωτα σε πρωτογωνο σεξ.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο μια ομορφη γυναικα που ζει και απολαμβανει τη στιγμη και δεν το κανει απο καποιο οφελος.Μιλώντας και προσωπικά ειδικά να είναι και 35+
Δημοσίευση στο thread ''Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε;'' Πώς σας αρέσει να χαλαρώνετε; - Page 24 - bourdela.com forumΓια άλλους λόγους?? και ποιοι είναι αυτοί?
Εγώ θα το ανέβαζα λίγο σε 40+, αλλά κοντά είμαστε.Αυτή είναι η ιδεατή και αγνότερη μορφή του να κάνεις έρωτα ( ή σεξ ),για μενα ειναι το ιδιο καθως κατα τη διαρκεια μπορει να γινει εναλλαγη απο αισθησιακο ερωτα σε πρωτογωνο σεξ.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο μια ομορφη γυναικα που ζει και απολαμβανει τη στιγμη και δεν το κανει απο καποιο οφελος.Μιλώντας και προσωπικά ειδικά να είναι και 35+
Εγώ θα το ανέβαζα λίγο σε 40+, αλλά κοντά είμαστε.