Νέα

Παντού χρειάζεται μέσο τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 718
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όπως γνωρίζεται τα μπουρδέλα έχουν λογιστές. Όπως και κάθε επιχείρηση.

Ένα νέο παιδί που πριν λίγους μήνες πήρε το πτυχίο του ΤΕΙ πώς γίνεται να είναι λογιστής 3 μπουρδέλων, στη φυλής κιόλας;

Θέλω να μαντέψετε τι μέσο είχε; Δεν είναι τόσο δύσκολο.

Μαλάκες αν δεν έχετε κάποια γνωριμία να σας βρει δουλεία μην σπουδάσετε ποτέ. Θα κάνετέ δουλείες του κώλου μετά και χωρίς ένσημα.
Εμένα μου κάνει εντύπωση η ηλικία του παιδιού όχι τόσο το μέσο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εννοεις οτι τηρει τα λογιστικα βινλα του μπουρδελου?Αν ναι ειναι λογιστης και πηρε αυτη τη δουλεια-καποιος αλλο παιρνει τα νοικια κτλ-Περισσοτερο για χωσιμο μου φαινεται απο καβατζα-Ασε που πρεπει να καλυπτει και ''μαυρο''χρημα καμια φορα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όπως γνωρίζεται τα μπουρδέλα έχουν λογιστές. Όπως και κάθε επιχείρηση.

Ένα νέο παιδί που πριν λίγους μήνες πήρε το πτυχίο του ΤΕΙ πώς γίνεται να είναι λογιστής 3 μπουρδέλων, στη φυλής κιόλας;

Θέλω να μαντέψετε τι μέσο είχε; Δεν είναι τόσο δύσκολο.

Μαλάκες αν δεν έχετε κάποια γνωριμία να σας βρει δουλεία μην σπουδάσετε ποτέ. Θα κάνετέ δουλείες του κώλου μετά και χωρίς ένσημα.
Εμένα μου κάνει εντύπωση η ηλικία του παιδιού όχι τόσο το μέσο.

Δηλαδή τί προτείνεις, να προκυρήσσει κάθε μπουρδέλο διαγωνισμό στα πρότυπα του ΑΣΕΠ για να προσλάβει λογιστή;

Ήμαρτοννννννννννννν!

Επισκέπτης
Δηλαδή τί προτείνεις, να προκυρήσσει κάθε μπουρδέλο διαγωνισμό στα πρότυπα του ΑΣΕΠ για να προσλάβει λογιστή;

Γιατί όχι πιστεύω ότι θα υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός για τη συγκεκριμένη δουλεία.  :dancing:

Αναφέρω ότι μου κάνει εντύπωση η ηλικία του παιδιού βάση της ευθύνης που έχει.
Εξάλου το μέσο για μια καλή δουλεία το ξέρουμε όλοι σ'αυτη τη χώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom