Νέα

Παμε σε κανα pauschalclub?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες απο δευτερα θα ειμαι στη γερμανια στο Aachen
Ενδιαφερομαι να παω σε καποιο απο αυτα τα club...

Αν υπαρχει καποιος που εχει εμπειρια απο τετοια μερη, εχει μεταφορικο (φυσικα η βενζινη on me) και θελει να παμε παρεα σε ενα τετοιο μερος ας ενημερωσει!!

Και γενικα οποιος ξερει, τι υπαρχει στο ααχεν και τριγυρω?

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Κατ'αρχήν υπάρχει ένας μπουρδελόδρομος (Antoniusstraße) στο κέντρο του Aachen, στη σκιά του επιβλητικού ιστορικού καθεδρικού ναού/δημαρχείου (κορυφαία αξιοθέατα!).

Δεν ξέρω κανένα Pauschalclub στην περιοχή Aachen επειδή τα αποφέυγω. Ξέρω όμως κοντινά FKK-/Sauna Club όπως
απόσταση 10 χλμ (στην Ολλανδία)

απόσταση 30 χλμ

απόσταση 45 χλμ

Επίσης ρίξε μία ματιά εδώ

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ευχαριστω για τη δημοσιευση μαστορα!! η αληθεια ειναι οτι ψαχνω κατι με flatrate να δω αυτη την εμπειρια. εχεις καμια πληροφορια για αυτα? αξιζουν? λογοι που τα αποφευγεις?

jaygatsby πολυ οραιο φαινεται αυτο αλλα θελει research το θεμα πως θα παω εκει απ το ααχεν

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Καλή σπέρα,

αποφεύγω τα Flatrate Club επειδή οι κοπέλες δεν έχουν κέφι αφού πλήρωσες ήδη και σε ζητάνε για έξτρα κιόλας. Καλύτερα να πας σε κανένα καλό FKK-/Sauna Club, έχει περισσότερο ενδιαφέρον, πολλές όμορφες γυναίκες, καλό φαγητό και απλά θα διασκεδάσεις τέλεια. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να περάσεις μία τέλεια ημέρα είνε να πας από το Aachen εδώ
απόσταση 60 χλμ

Οι πόλεις
Bochum (150 χλμ)
Dortmund (170 χλμ)
Münster (210 χλμ)

είναι πολύ μακριά θα έλεγα ...

Αν θέλεις να πάς οπωςδήποτε ας πούμε στο Bochum μπορείς να πας με το τρένο κατ'ευθείαν σε 2 ώρες, τιμή (απλό) 28,50 €.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
ευχαριστω για τη δημοσιευση μαστορα!! η αληθεια ειναι οτι ψαχνω κατι με flatrate να δω αυτη την εμπειρια. εχεις καμια πληροφορια για αυτα? αξιζουν? λογοι που τα αποφευγεις?

jaygatsby πολυ οραιο φαινεται αυτο αλλα θελει research το θεμα πως θα παω εκει απ το ααχεν
Εγώ γι' αυτό:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom