Νέα

Παλόμα--παλιά τραγουδίστρια σκυλάδικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ακουστε εδω πραματα....

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
με την παλομα αδερφε ειχα ιδιαιτερη σχεση (οχι ερωτικη)!!εχω κατι φωτο μαζι της οταν ειμουνα 16-17 και τραβιομουνα τουλαχιστον 1 φορα τη βδομαδα στο μαγαζι που τραγουδαγε.λουζιτανια στη θηβων μαζι με τον γιο του μιχαλοπουλου και τον ταλιουρη.
ηταν ο ανθρωπος που με εκανε σκυλα οταν ακομα ψαγνομουν.εσκαγα στο μαγαζι και αν ηταν πανω στην πιστα ελεγε ''καλως τον δημητρη'' (η απολυτη καβλα του σκυλα ξερεις ;))​
ειχαμε παει να φαμε μαζι και τετοια αλλα δεν εγινε τιποτα μεταξυ μας.εγω εξαλου ειμουνα εφηβος και δεν το επιχειρησα κιολας.​
φιλη καλη που λες αλλα και γω την τελευταια φορα που την ειδα ηταν στην ταινια.τι να 'γινε αραγε  ρε συ??​

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
με την παλομα αδερφε ειχα ιδιαιτερη σχεση (οχι ερωτικη)!!εχω κατι φωτο μαζι της οταν ειμουνα 16-17 και τραβιομουνα τουλαχιστον 1 φορα τη βδομαδα στο μαγαζι που τραγουδαγε.λουζιτανια στη θηβων μαζι με τον γιο του μιχαλοπουλου και τον ταλιουρη.
ηταν ο ανθρωπος που με εκανε σκυλα οταν ακομα ψαγνομουν.εσκαγα στο μαγαζι και αν ηταν πανω στην πιστα ελεγε ''καλως τον δημητρη'' (η απολυτη καβλα του σκυλα ξερεις ;))​
ειχαμε παει να φαμε μαζι και τετοια αλλα δεν εγινε τιποτα μεταξυ μας.εγω εξαλου ειμουνα εφηβος και δεν το επιχειρησα κιολας.​
φιλη καλη που λες αλλα και γω την τελευταια φορα που την ειδα ηταν στην ταινια.τι να 'γινε αραγε  ρε συ??​
ωραιος ρε φιλε!!επιτελους πηραμε και μια πληροφορια.ποσο χρονων ηταν τοτε αυτη?δηλαδη ποσο υπολογιζεις να ειναι σημερα?
πες μας κι αλλα,πες μας κι αλλα.....

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
60αρα σιγουρα ηταν.τωρα δλδ πρεπει να ειναι αν ζει καμια 75αρα με 80!!!

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
60αρα σιγουρα ηταν.τωρα δλδ πρεπει να ειναι αν ζει καμια 75αρα με 80!!!
να υποθεσω μεγαλες ζημιες???για πες μας κανενα σκηνικο απ'το μαγαζι

αυτη ηταν με το παρατσουκλι η "Βουγιουκλακη του Αιγαλεω"???

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
δε το ξερω αυτο για το παρατσουκλι.ζημιες ιδιαιτερες εγω δεν εκανα αλλα γενικα παιζανε σαμπανιες με το κιβωτιο και τετοια.σε μενα ερχοτανε γιατι καναμε καλη παρεα.μου ελεγε θυμαμε, ποια γουσταρεις να γαμησεις απο δω μεσα?ολες γαμιουντε!!εγω παιδακι τωρα εε,ελα ρε τις ελεγα!!!μου λεει μεχρι και αυτη που καθετε στην ταμειακη  αμα γουσταρεις τη γαμας.χυμα το παλομακι!!!μια μιλφαρα τραγουδιστρια μου ειχε πει γαμιετε για 5000δρχ εχει προβλημα με τον τζογο και τον παιρνει στις τουαλετες.ωραιες καταστασεις αδερφε :2funny:

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δε το ξερω αυτο για το παρατσουκλι.ζημιες ιδιαιτερες εγω δεν εκανα αλλα γενικα παιζανε σαμπανιες με το κιβωτιο και τετοια.σε μενα ερχοτανε γιατι καναμε καλη παρεα.μου ελεγε θυμαμε, ποια γουσταρεις να γαμησεις απο δω μεσα?ολες γαμιουντε!!εγω παιδακι τωρα εε,ελα ρε τις ελεγα!!!μου λεει μεχρι και αυτη που καθετε στην ταμειακη  αμα γουσταρεις τη γαμας.χυμα το παλομακι!!!μια μιλφαρα τραγουδιστρια μου ειχε πει γαμιετε για 5000δρχ εχει προβλημα με τον τζογο και τον παιρνει στις τουαλετες.ωραιες καταστασεις αδερφε :2funny:
τι χαρακτηρας ηταν γενικα η Παλομα??
αυτο που βγαζει μεσα απο τα 3 live cd της,δηλαδη παιχνιδιαρα,ναζιαρα,τρελιαρα ηταν και στην πραγματικοτητα??

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
οπως τη φανταζεσαι.καλος χαρακτηρας παντως!!!

bcurious

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
την παλια τραγουδιστρια των σκυλαδικων Παλομα την ξερετε??

γνωριζει κανεις αν ζει??και αν ζει ποσο χρονων μπορει να ειναι σημερα?ποτε τραγουδισε τελευταια φορα??
εχει κυκλοφορησει με την Πανιβαρ 3 live καταπληκτικα cd.επισης το 2000 εμφανιστηκε στην ταινια 'Αυτη η νυχτα μενει' με θεμα τα σκυλαδικα.
τι απεγινε απο τοτε??
δεν υπαρχει σχεδον τιποτα γι'αυτη στο ιντερνετ απο πληροφοριες αν και εχω ακουσει οτι εχει κανει μεγαλες "ζημιες" οπου εμφανιστηκε

και η παραμικρη πληροφορια μου ειναι χρησιμη,λογικα οι παλιοτεροι κατι θα θυμαστε....
Με τα παιδια που εχουν ανεβασει τα βιντεο στο youtube δοκιμασες να ψαχτεις μηπως μπορουν να σε βοηθησουν?

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
ζει ειναι αρκετα μεγαλη πια...

μενει στην Αγια Βαρβαρα

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
χααχ πατσινο εχεις αρρωστεια με παλομα τυπε !! αν ψαχνης ερωτικα κατι παρομοιο ισως το βρεις στους αγγελους του τσαρλι !!! τωρα νταξει περα απο το χαβαλε ωραια σκυλοφωνη πρεπει να μετραγε για τελειως καμμενες καταστασεις η παλομααα  :rockon: :rockon:

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

tritonas00

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
και γω τρελο κολλημα με την Παλομα , οπως και με τον Γιωργο Δερμιτζακη! :grin:

Ακουω τα live τους απο πολυ μικρος στο ραδιο και αργοτερα τα βρηκα σε cd :cheesy:

Μηπως ξερει κανεις το πραγματικο της ονομα?

OP
OP
al pacino

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι