You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παλόμα--παλιά τραγουδίστρια σκυλάδικων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα al pacino
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
με την παλομα αδερφε ειχα ιδιαιτερη σχεση (οχι ερωτικη)!!εχω κατι φωτο μαζι της οταν ειμουνα 16-17 και τραβιομουνα τουλαχιστον 1 φορα τη βδομαδα στο μαγαζι που τραγουδαγε.λουζιτανια στη θηβων μαζι με τον γιο του μιχαλοπουλου και τον ταλιουρη.
ηταν ο ανθρωπος που με εκανε σκυλα οταν ακομα ψαγνομουν.εσκαγα στο μαγαζι και αν ηταν πανω στην πιστα ελεγε ''καλως τον δημητρη'' (η απολυτη καβλα του σκυλα ξερεις ;))
ειχαμε παει να φαμε μαζι και τετοια αλλα δεν εγινε τιποτα μεταξυ μας.εγω εξαλου ειμουνα εφηβος και δεν το επιχειρησα κιολας.
φιλη καλη που λες αλλα και γω την τελευταια φορα που την ειδα ηταν στην ταινια.τι να 'γινε αραγε ρε συ??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ωραιος ρε φιλε!!επιτελους πηραμε και μια πληροφορια.ποσο χρονων ηταν τοτε αυτη?δηλαδη ποσο υπολογιζεις να ειναι σημερα?με την παλομα αδερφε ειχα ιδιαιτερη σχεση (οχι ερωτικη)!!εχω κατι φωτο μαζι της οταν ειμουνα 16-17 και τραβιομουνα τουλαχιστον 1 φορα τη βδομαδα στο μαγαζι που τραγουδαγε.λουζιτανια στη θηβων μαζι με τον γιο του μιχαλοπουλου και τον ταλιουρη.ηταν ο ανθρωπος που με εκανε σκυλα οταν ακομα ψαγνομουν.εσκαγα στο μαγαζι και αν ηταν πανω στην πιστα ελεγε ''καλως τον δημητρη'' (η απολυτη καβλα του σκυλα ξερεις ;))ειχαμε παει να φαμε μαζι και τετοια αλλα δεν εγινε τιποτα μεταξυ μας.εγω εξαλου ειμουνα εφηβος και δεν το επιχειρησα κιολας.φιλη καλη που λες αλλα και γω την τελευταια φορα που την ειδα ηταν στην ταινια.τι να 'γινε αραγε ρε συ??
πες μας κι αλλα,πες μας κι αλλα.....
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
60αρα σιγουρα ηταν.τωρα δλδ πρεπει να ειναι αν ζει καμια 75αρα με 80!!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
να υποθεσω μεγαλες ζημιες???για πες μας κανενα σκηνικο απ'το μαγαζι60αρα σιγουρα ηταν.τωρα δλδ πρεπει να ειναι αν ζει καμια 75αρα με 80!!!
αυτη ηταν με το παρατσουκλι η "Βουγιουκλακη του Αιγαλεω"???
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
δε το ξερω αυτο για το παρατσουκλι.ζημιες ιδιαιτερες εγω δεν εκανα αλλα γενικα παιζανε σαμπανιες με το κιβωτιο και τετοια.σε μενα ερχοτανε γιατι καναμε καλη παρεα.μου ελεγε θυμαμε, ποια γουσταρεις να γαμησεις απο δω μεσα?ολες γαμιουντε!!εγω παιδακι τωρα εε,ελα ρε τις ελεγα!!!μου λεει μεχρι και αυτη που καθετε στην ταμειακη αμα γουσταρεις τη γαμας.χυμα το παλομακι!!!μια μιλφαρα τραγουδιστρια μου ειχε πει γαμιετε για 5000δρχ εχει προβλημα με τον τζογο και τον παιρνει στις τουαλετες.ωραιες καταστασεις αδερφε
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
τι χαρακτηρας ηταν γενικα η Παλομα??δε το ξερω αυτο για το παρατσουκλι.ζημιες ιδιαιτερες εγω δεν εκανα αλλα γενικα παιζανε σαμπανιες με το κιβωτιο και τετοια.σε μενα ερχοτανε γιατι καναμε καλη παρεα.μου ελεγε θυμαμε, ποια γουσταρεις να γαμησεις απο δω μεσα?ολες γαμιουντε!!εγω παιδακι τωρα εε,ελα ρε τις ελεγα!!!μου λεει μεχρι και αυτη που καθετε στην ταμειακη αμα γουσταρεις τη γαμας.χυμα το παλομακι!!!μια μιλφαρα τραγουδιστρια μου ειχε πει γαμιετε για 5000δρχ εχει προβλημα με τον τζογο και τον παιρνει στις τουαλετες.ωραιες καταστασεις αδερφε
αυτο που βγαζει μεσα απο τα 3 live cd της,δηλαδη παιχνιδιαρα,ναζιαρα,τρελιαρα ηταν και στην πραγματικοτητα??
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
οπως τη φανταζεσαι.καλος χαρακτηρας παντως!!!
Με τα παιδια που εχουν ανεβασει τα βιντεο στο youtube δοκιμασες να ψαχτεις μηπως μπορουν να σε βοηθησουν?την παλια τραγουδιστρια των σκυλαδικων Παλομα την ξερετε??
γνωριζει κανεις αν ζει??και αν ζει ποσο χρονων μπορει να ειναι σημερα?ποτε τραγουδισε τελευταια φορα??
εχει κυκλοφορησει με την Πανιβαρ 3 live καταπληκτικα cd.επισης το 2000 εμφανιστηκε στην ταινια 'Αυτη η νυχτα μενει' με θεμα τα σκυλαδικα.
τι απεγινε απο τοτε??
δεν υπαρχει σχεδον τιποτα γι'αυτη στο ιντερνετ απο πληροφοριες αν και εχω ακουσει οτι εχει κανει μεγαλες "ζημιες" οπου εμφανιστηκε
και η παραμικρη πληροφορια μου ειναι χρησιμη,λογικα οι παλιοτεροι κατι θα θυμαστε....
howard hughes
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
ζει ειναι αρκετα μεγαλη πια...
μενει στην Αγια Βαρβαρα
μενει στην Αγια Βαρβαρα
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
χααχ πατσινο εχεις αρρωστεια με παλομα τυπε !! αν ψαχνης ερωτικα κατι παρομοιο ισως το βρεις στους αγγελους του τσαρλι !!! τωρα νταξει περα απο το χαβαλε ωραια σκυλοφωνη πρεπει να μετραγε για τελειως καμμενες καταστασεις η παλομααα
tritonas00
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και γω τρελο κολλημα με την Παλομα , οπως και με τον Γιωργο Δερμιτζακη!
Ακουω τα live τους απο πολυ μικρος στο ραδιο και αργοτερα τα βρηκα σε cd
Μηπως ξερει κανεις το πραγματικο της ονομα?
Ακουω τα live τους απο πολυ μικρος στο ραδιο και αργοτερα τα βρηκα σε cd
Μηπως ξερει κανεις το πραγματικο της ονομα?