Νέα

Παλιέ φίλε , μήπως είσαι εδώ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheBlade
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα αδέλφια !
Ανοίγω αυτό το θρεντ γιατί εχτές έφαγα μια περίεργη φλασιά !

Θυμήθηκα ένα πολύ καλό μου φίλο.
Επειδή έχει μεγάλη σχέση με το αντικείμενο του σάιτ.....ίσως να έιναι μέλος εδώ.

Για να γίνω πιο σαφής, δουλέυαμε μαζί με το φίλο, θα πώ όσο περισσότερα στοιχεία μπορώ, χωρίς όμως να μπορεί ο καθένας να καταλάβει.
Αυτός όμως ....θα καταλάβει σίγουρα.
Λοιπόν, όπως είπα δουλεύαμε μαζί, το αντικείμενο της δουλειάς τεχνικό, επισκευάζαμε - συντηρούσαμε κάποια μηχανήματα, που κυρίως χρησιμοποιούνται σε Τράπεζες.
Ο φίλος , μερικά χρόνια μεγαλύτερος από εμένα....τώρα πρέπει να έιναι γύρω στα 42...
Φανατικός εργένης, κάργα πουτανιάρης, μασατζόβιος, και με άριστες σχέσεις-χορηγίες σε πολλές κυρίες του επαγγέλματος.

Πολλές φορές μου τα εξιστορούσε...αλλά εγώ ήμουν σε μεγάλους έρωτες με τη τότε σχέση μου, και δεν υπέκυψα στις ....παρεναίσεις !
Επίσης ο φίλος ήταν παλιότερος από εμένα και στη δουλειά...με αποτέλεσμα να του οφείλω πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι γνώσεις του και η πείρα του με βοήθησαν.
Να δώσω και ένα άλλο στοιχείο :
Στον φίλο άρεσε πολύ η Τζάζ μουσική...και αν θυμάμαι καλά...έπαιζε και σαξόφωνο πότε - πότε σε σχετικά κλάμπ.
Επίσης είχε λόξα γενικά με την μουσική και τον καλό ήχο, και πολλές φορές συζητούσαμε για βινύλια....λαμπάτους γαμάτους ενισχυτές και τα σχετικά....

Βέβαια τότε....το Ίντερνετ στα σπάργανα.....ο υπολογιστής μου είχε 64 ΜΒ Ram....και 512 ΜΒ σκληρό....κσι νόμιζα πως ήταν διαστημόπλοιο....και για σάιτ βέβαια....ούτε κουβέντα !
Δουλεύαμε μαζί ως το 97.
Μετά εγώ άλλαξα εταιρία.
Από τότε χαθήκαμε...κυρίως γιατί άλλαξα και τόπο διαμονής.

Σκέφτομαι όμως....να έκοψε το άθλημα αποκλείεται.....αν έχει μάθει την ύπαρξη του σάιτ...ίσως και να έιναι μέλος !

Φίλε παλιέ μου και καλέ .....Σ.Ξ......(δεν μπορώ να βάλω παραπάνω για ευνόητους λόγους)...[size=12pt]μήπως ρε μπαγάσα είσαι εδώ μέσα και δεν το ξέρω ;[/size]

Αν ναι.....στείλε πμ για τα περαιτέρω !

Υ.Γ.
Ευχαριστώ για τον κόπο σας να διαβάσετε το θρεντ....και συγγνώμη αν καταχράστηκα το χρόνο σας...αλλά ποτέ δεν ξέρεις !

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλησπερα αδέλφια !
Ανοίγω αυτό το θρεντ γιατί εχτές έφαγα μια περίεργη φλασιά !

Θυμήθηκα ένα πολύ καλό μου φίλο.
Επειδή έχει μεγάλη σχέση με το αντικείμενο του σάιτ.....ίσως να έιναι μέλος εδώ.

Για να γίνω πιο σαφής, δουλέυαμε μαζί με το φίλο, θα πώ όσο περισσότερα στοιχεία μπορώ, χωρίς όμως να μπορεί ο καθένας να καταλάβει.
Αυτός όμως ....θα καταλάβει σίγουρα.
Λοιπόν, όπως είπα δουλεύαμε μαζί, το αντικείμενο της δουλειάς τεχνικό, επισκευάζαμε - συντηρούσαμε κάποια μηχανήματα, που κυρίως χρησιμοποιούνται σε Τράπεζες.
Ο φίλος , μερικά χρόνια μεγαλύτερος από εμένα....τώρα πρέπει να έιναι γύρω στα 42...
Φανατικός εργένης, κάργα πουτανιάρης, μασατζόβιος, και με άριστες σχέσεις-χορηγίες σε πολλές κυρίες του επαγγέλματος.

Πολλές φορές μου τα εξιστορούσε...αλλά εγώ ήμουν σε μεγάλους έρωτες με τη τότε σχέση μου, και δεν υπέκυψα στις ....παρεναίσεις !
Επίσης ο φίλος ήταν παλιότερος από εμένα και στη δουλειά...με αποτέλεσμα να του οφείλω πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι γνώσεις του και η πείρα του με βοήθησαν.
Να δώσω και ένα άλλο στοιχείο :
Στον φίλο άρεσε πολύ η Τζάζ μουσική...και αν θυμάμαι καλά...έπαιζε και σαξόφωνο πότε - πότε σε σχετικά κλάμπ.

Βέβαια τότε....το Ίντερνετ στα σπάργανα.....ο υπολογιστής μου είχε 64 ΜΒ Ram....και 512 ΜΒ σκληρό....κσι νόμιζα πως ήταν διαστημόπλοιο....και για σάιτ βέβαια....ούτε κουβέντα !
Δουλεύαμε μαζί ως το 97.
Μετά εγώ άλλαξα εταιρία.
Από τότε χαθήκαμε...κυρίως γιατί άλλαξα και τόπο διαμονής.

Σκέφτομαι όμως....να έκοψε το άθλημα αποκλείεται.....αν έχει μάθει την ύπαρξη του σάιτ...ίσως και να έιναι μέλος !

Φίλε παλιέ μου και καλέ .....Σ.Ξ......(δεν μπορώ να βάλω παραπάνω για ευνόητους λόγους)...[size=12pt]μήπως ρε μπαγάσα είσαι εδώ μέσα και δεν το ξέρω ;[/size]

Αν ναι.....στείλε πμ για τα περαιτέρω !

Υ.Γ.
Ευχαριστώ για τον κόπο σας να διαβάσετε το θρεντ....και συγγνώμη αν καταχράστηκα το χρόνο σας...αλλά ποτέ δεν ξέρεις !
αν τον βρεις που το ευχομαι πηγαινε στο εχεις δεμα(καπως ετσι λεγεται)

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είδατε τι κάνω απάνω στην νοσταλγία μου ;;;;;;

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και η σπειρα που παγιδευε τα ΑΤΜ το ιδιο δηλώνε  :rockon:
Ευχομαι ,περα απο την πλακα, να βρεις τον παλιοφιλο σου  :)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πλακα πλακα ειναι ωραιο θεματακι, μπορουμε ολοι να δινουμε καποια στοιχεια για ατομα που νομιζουμε οτι μπορει να μπαινουν εδω και να εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα, ποτε δεν ξερεις.

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κανένας άλλος ;;;;
Οεοεοεοεοοοοοοοοο....
Έφαγα τα μούτρα μου ;;;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω πριν απο 4 χρονια δουλευα σε μια εταιρια με ηλεκτρινικους υπολογιστες, η εταιρια ηταν κοντα στο πενταγωνο στην μεσογειων, εγω ημουν οδηγος αυτος ηταν ομορφος με αθλητικο σωμα και φλογερη ματια. :2funny: :2funny:

Χωρις πλακα οντως δουλευα σαν οδηγος και η πληροφοριες για υην εταιρια ειναι πραγματικες μηπως ειναι κανενας πρωην συναδελφος εδω?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω δυστηχως με οσους δουλευω δεν τους ξαναβλεπω ποτε

ειμαι νεκροθαφτης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
για να σας βοηθησω στο να βρειτε αυτους που ψαχνετε θα σας πω μονο τουτο...
εγω δεν ειμαι αυτος που λετε...αν βγαλετε εμενα οι επιλογες μειωνοντε δια της ατοπου απαγωγης....μπουχαχαχαχαχα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Για να γινω λιγο ποιο συγκεκριμενος η εταιρια ειχε αλλου τα γραφεια και αλλου της αποθηκες σε μικρη μεταξυ τους αποσταση.
Ειχε και αναλοσιμα και για να κατεβεις στην αποθηκη ειχε μια ραμπα.
Οι αποθηκες ηταν δυο η μια διπλα στην αλλη.
Τοσα μελη δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καποιος εδω.
Οποιος καταλαβε να στειλει πμ.

για να σας βοηθησω στο να βρειτε αυτους που ψαχνετε θα σας πω μονο τουτο...
εγω δεν ειμαι αυτος που λετε...αν βγαλετε εμενα οι επιλογες μειωνοντε δια της ατοπου απαγωγης....μπουχαχαχαχαχα
Ωραια παει ο ενας ποσοι εμειναν?

OP
OP
T

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΚΟΥΦΑΛΕΣ, εγώ είχα την ιδέα, εγω θα βρώ πρώτος και τον παλιό κολλητό !
Μην πάτε να μου φάτε τη χαρά....να μην τολμήσει κανείς να βρεί φίλο πριν από εμένα !

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΚΟΥΦΑΛΕΣ, εγώ είχα την ιδέα, εγω θα βρώ πρώτος και τον παλιό κολλητό !
Μην πάτε να μου φάτε τη χαρά....να μην τολμήσει κανείς να βρεί φίλο πριν από εμένα !
Εσυ ψαχνεις για εναν εγω για καμια 30νταρια, εγω εχω 0 πμ εσυ ποσα εχεις παρει? :2funny:

Επισκέπτης
Και εγώ είχα ένα φίλο. Πολύ ωραίο κομμάτι.Πως τον λέγανε να δεις.. πως τον λέγανε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom