karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Τον βασιλιά Αρθούρο τον έχω. Τον Storm όχι. Από την ίδια σειρά όμως έχω τον Ερίκ Καστέλ....Φοβερά κόμιξ και φοβερή ποιότητα έκδοσης...Τα[/URL] θυμάται κανείς αυτά;
Τον βασιλιά Αρθούρο τον έχω. Τον Storm όχι. Από την ίδια σειρά όμως έχω τον Ερίκ Καστέλ....Φοβερά κόμιξ και φοβερή ποιότητα έκδοσης...Τα[/URL] θυμάται κανείς αυτά;
βαβουρα με χιλια ..θυμαμαι τα καλοκαιρια οπου ακια να πηγαιναμε ειχα παντα μαζι μου το περιοδικο εχεις ακομη ρε θηριο περιοδικα βαβουρα μηπως πουλας τιποτα; η τα εχεις για συναισθηματικους λογους;βαβουρα και μονο βαβουρα!!!Εχω ακομα πολλα τευχη.Ημουν τρελλαμενος με αυτο το περιοδικο...και το αγορι επαιρνα λιγο αλλα σαν τη βαβουρα τιποτα...
Λείπει ο Κόναν ο Βάρβαρος (...και όχι ο κάβλαρος...)
http://[URL unfurl="true"]www.vembos.gr/buttons/9-1.jpg[/img[/URL]] Δεν λες το "9";
[/quote]
το χα ξεχασει αυτο....!!!
3-Περιπέτεια (Λοχαγός Μαρκ και οι Λύκοι του) και (Ζαγκόρ με τον φίλο του τον Τσίκο).
ιεροσυλια...και μου τα είχε πετάξει όλα το γίδι ο γέρος μου..............(πάνω από 200 τεύχη σύνολο)...............
Μου τα πέταξε απειδή με μισούσε......έπασχε ο τύπος.............ιεροσυλια...
κινδυνεψαν κ τα δικα μου οταν ημουν φοιτητης κ ελειπα απο το πατρικο σπιτι,αλλα ευτηχως μπορεσα κ τα γλιτωσα...
Είχα Μίκυ Μαους,Μπλεκ,Περιπέτεια,Μάχη,Κράνος,Αγόρι,Λούκυ Λουκ,Αστερίξ,Σεραφίνο,Ποπάυ,Σπάιντερμαν,Ταρζαν,Τιραμόλα,Βαβούρα,Τρουένο.................και μου τα είχε πετάξει όλα το γίδι ο γέρος μου..............(πάνω από 200 τεύχη σύνολο)...............
Εχω ναι!!!Φαντασου,οτι καποτε ειχα τοσα πολλα,που πιτσιρικας πηγαινα κ τα πουλαγα σε ενα βιβλιοπωλειο για να βγαλω χαρτζιλικι...τωρα πρεει να μου χουν μεινει καμια 10αρια ισως κ παραπανω...κατσε να ψαξω σε ενα καλαθι που τα εχω κ τα λεμε...βαβουρα με χιλια ..θυμαμαι τα καλοκαιρια οπου ακια να πηγαιναμε ειχα παντα μαζι μου το περιοδικο εχεις ακομη ρε θηριο περιοδικα βαβουρα μηπως πουλας τιποτα; η τα εχεις για συναισθηματικους λογους;