Νέα

Παλεύει να επιστρέψει η φυσικός που απολύθηκε επειδή ήταν πορνοστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν είναι αληθές ότι όλες οι πόρνες θέλουν να το σταματήσουν.Έρευνες σε διάφορες χώρες έχουν δείξει ότι μόνο το 50% όσων γυναικών δουλεύουν σε μπουρδέλα θέλει να σταματήσει άμεσα.Φαντάζομαι ότι σε άλλα είδη πορνείας που είναι λιγότερο σκληρά  όπως οι βίζιτες και οι τσόντες το ποσοστό θα είναι ακόμα μικρότερο.Και σε άλλα επαγγέλματα αν ρωτήσεις μπορεί να βρεις και μεγαλύτερα ποσοστά.
Κατά τ'άλλα αν ήμουν γυναίκα θα γινόμουν σίγουρα πορνοστάρ-αλλά στην Αμερική-αγνωόντας τις συνέπειες,αλλά δυστυχώς δεν είμαι !!

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
παιδια αν ισχυει οτι ξεκινησε την τσοντοκαριερα επειδη δεν ειχαν να φανε γιατι την συνεχισε για 6 χρονια?δηλαδη σε 3 χρονια δεν ειχε μαζεψει αρκετα λεφτα η μηπως γλυκαθηκε απο την πλουσια ζωη?
και στην τελικη εγω ξερω κοπελα η οποια εχει σοβαρο προβλημα υγειας πολυ μουναρα και χρειαζεται λεφτα αλλα μια φορα μου ειπε οτι το σκεφτηκε για call girl αλλα προτιμησε να δουλευει σαν το σκυλι στην ελλαδα της κρισης για πενταροδεκαρες και οχι να καταφυγει στο ''ευκολο'' χρημα.
η αμερικανιδουλα τα θελε και τα παθε.κακα τα ψεματα δεν πιστευω οτι ενας μαθητης θα μπορεσει να την δει καθαρα σαν καθηγητρια μετα απο τοσες τσοντες και απο οτι ειδα οχι και πολυ νορμαλ τσοντες.τον εχει  :fuck1: :knockinb: :2on1: :pipa1: φαει για τα καλα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
παιδια αν ισχυει οτι ξεκινησε την τσοντοκαριερα επειδη δεν ειχαν να φανε γιατι την συνεχισε για 6 χρονια?δηλαδη σε 3 χρονια δεν ειχε μαζεψει αρκετα λεφτα η μηπως γλυκαθηκε απο την πλουσια ζωη?
και στην τελικη εγω ξερω κοπελα η οποια εχει σοβαρο προβλημα υγειας πολυ μουναρα και χρειαζεται λεφτα αλλα μια φορα μου ειπε οτι το σκεφτηκε για call girl αλλα προτιμησε να δουλευει σαν το σκυλι στην ελλαδα της κρισης για πενταροδεκαρες και οχι να καταφυγει στο ''ευκολο'' χρημα.
η αμερικανιδουλα τα θελε και τα παθε.κακα τα ψεματα δεν πιστευω οτι ενας μαθητης θα μπορεσει να την δει καθαρα σαν καθηγητρια μετα απο τοσες τσοντες και απο οτι ειδα οχι και πολυ νορμαλ τσοντες.τον εχει  :fuck1: :knockinb: :2on1: :pipa1: φαει για τα καλα.

Ακριβώς περί αυτού πρόκειται!
Προσωπικά την προσελάμβανα ευχαρίστως σαν μπαργούμαν, σερβιτόρα, δημόσιες σχέσεις σε κλαμπ, άντε ρεσεψιόν ή γραμματέα.
Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε καν σε υπεύθυνη θέση σε τράπεζα. Πόσο μάλλον εκπαιδευτικό!
Δεν έχει σημασία αν δεν ενοχλεί εμένα. Σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς άλλους. Και φυσικά ιδίως για τους μαθητές της θα είναι πάντα η "τσοντού", ποτέ η δασκάλα!

Και δεν είναι "πουριτανισμός" το που την διώξανε. Είναι δικό της θράσσος το που ζητάει και τα ρέστα!
Εκτός βέβαια αν απλά επιζητεί την δημοσιότητα. Άλλο μια οποιαδήποτε πορν σταρ κι άλλο η γνωστή, που ήταν καθηγήτρια και την διώξανε. ;)  

Freexxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Το επόμενο βήμα της θα είναι ταινία με gangbang σε...σχολείο!! :2funny: :2funny: :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ας προσεχε

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η αμερικανιδουλα τα θελε και τα παθε.κακα τα ψεματα δεν πιστευω οτι ενας μαθητης θα μπορεσει να την δει καθαρα σαν καθηγητρια μετα απο τοσες τσοντες και απο οτι ειδα οχι και πολυ νορμαλ τσοντες.τον εχει  :fuck1: :knockinb: :2on1: :pipa1: φαει για τα καλα.
Έτσι ακριβώς,υπάρχουν επιλογές κ ο καθένας/-μία αναλόγως πράττει....το ''αναγκάστικα'' αν δεν είσαι θύμα κυκλωμάτων κ έχεις νταβά πάνω από το κεφάλι σου να σε δέρνει κ κακοποιεί δεν υπάρχει στην πορνεία είναι δικαιολογία....θες το ''εύκολο'' χρήμα.

Επισκέπτης
Προσωπικά την προσελάμβανα ευχαρίστως σαν μπαργούμαν, σερβιτόρα, δημόσιες σχέσεις σε κλαμπ, άντε ρεσεψιόν ή γραμματέα.
Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε καν σε υπεύθυνη θέση σε τράπεζα. Πόσο μάλλον εκπαιδευτικό!
Δεν έχει σημασία αν δεν ενοχλεί εμένα. Σίγουρα θα ενοχλήσει πολλούς άλλους. Και φυσικά ιδίως για τους μαθητές της θα είναι πάντα η "τσοντού", ποτέ η δασκάλα!

Και δεν είναι "πουριτανισμός" το που την διώξανε. Είναι δικό της θράσσος το που ζητάει και τα ρέστα!
Εκτός βέβαια αν απλά επιζητεί την δημοσιότητα. Άλλα μια οποιαδήποτε πορν σταρ κι άλλο η γνωστή, που ήταν καθηγήτρια και την διώξανε. ;)  

Η Ελληνική μοχθηρότητα του...κατηχητικού...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Η Ελληνική μοχθηρότητα του...κατηχητικού...

Δεν θα με χαρακτήριζα του κατηχητικού, εξ άλλου έχω εκτεθεί και περί του αντιθέτου!
Και ας προσθέσω πως ενδεχομένως να έκανα και σχέση μαζί της, αν κατά τα λοιπά ήταν ενδιαφέρουσα, έξυπνη, καλός χαρακτήρας κλπ.
Αλλά αυτό θα ήταν προσωπική μου επιλογή και θα αφορούσε εμένα κι αυτήν.

Αλλά σίγουρα δεν θα την προσελάμβανα καθηγήτρια σε Γυμνάσιο, γιατί αυτό θα αφορούσε και πολλούς άλλους.
Και σίγουρα κάποιοι θα είχαν εύλογες ενστάσεις...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν θα με χαρακτήριζα του κατηχητικού, εξ άλλου έχω εκτεθεί και περί του αντιθέτου!
Και ας προσθέσω πως ενδεχομένως να έκανα και σχέση μαζί της, αν κατά τα λοιπά ήταν ενδιαφέρουσα, έξυπνη, καλός χαρακτήρας κλπ.
Αλλά αυτό θα ήταν προσωπική μου επιλογή και θα αφορούσε εμένα κι αυτήν.

Αλλά σίγουρα δεν θα την προσελάμβανα καθηγήτρια σε Γυμνάσιο, γιατί αυτό θα αφορούσε και πολλούς άλλους.
Και σίγουρα κάποιοι θα είχαν εύλογες ενστάσεις...
Απορώ τι ενστάσεις μπορεί να έχει ένας γονιός,θα γλιτώσει κ 30-40e για να κάνει το αγοράκι του άντρα... :grin:

Επισκέπτης
Του κατηχητικού τρόπος του λέγειν...Αλλά δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου...σε άλλες δουλειές θα την προσλάμβανες και σε άλλες όχι ? ή μόνο για καθηγήτρια δεν θα την προσλάμβανες ?  Ρατσιστικό μου ακούγεται...
Εγώ είμαι υπέρ του νόμου και της αξιοκρατίας,δηλαδή όποιος αξίζει και δουλεύει σωστά να προχωράει,χωρίς να με ενδιαφέρειτι λέει ο όχλος .Δεν ξέρω τι νόμους έχουν εκεί στην αμερική για τους εκπαιδευτικούς και πως θα αποφασίσει το δικαστήριο,αλλά νομίζω ότι αν με το γράμμα του νόμου η γκόμενα έχει δίκιο θα δικαιωθεί

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Του κατηχητικού τρόπος του λέγειν...Αλλά δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου...σε άλλες δουλειές θα την προσλάμβανες και σε άλλες όχι ? ή μόνο για καθηγήτρια δεν θα την προσλάμβανες ?  Ρατσιστικό μου ακούγεται...
Εγώ είμαι υπέρ του νόμου και της αξιοκρατίας,δηλαδή όποιος αξίζει και δουλεύει σωστά να προχωράει,χωρίς να με ενδιαφέρειτι λέει ο όχλος .Δεν ξέρω τι νόμους έχουν εκεί στην αμερική για τους εκπαιδευτικούς και πως θα αποφασίσει το δικαστήριο,αλλά νομίζω ότι αν με το γράμμα του νόμου η γκόμενα έχει δίκιο θα δικαιωθεί

Βρε αγόρι μου λέμε πως η προϋπηρεσία της θα της αφαιρεί την δυνατότητα να απαιτήσει από τους μαθητές της τον απαιτούμενο για δάσκαλο σεβασμό. Αυτή θα τους μιλάει για κινητική ενέργεια κι αυτά θα σκέφτονται άλλες κινήσεις και άλλες ενέργειες!
Οπότε όπως ακριβώς το θέτεις δεν είναι "άξια" γι αυτή τη θέση και για όσες άλλες απαιτούν αντίστοιχο "σεβασμό".
Για όλες τις άλλες καλή θα ήταν αν είχε τα τυπικά προσόντα.
Πόσο παράδοξο ή ρατσιτικό σου φαίνεται αυτό;

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21

Εκτός βέβαια αν απλά επιζητεί την δημοσιότητα. Άλλο μια οποιαδήποτε πορν σταρ κι άλλο η γνωστή, που ήταν καθηγήτρια και την διώξανε. ;)  
:thumbsup:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε αγόρι μου λέμε πως η προϋπηρεσία της θα της αφαιρεί την δυνατότητα να απαιτήσει από τους μαθητές της τον απαιτούμενο για δάσκαλο σεβασμό. Αυτή θα τους μιλάει για κινητική ενέργεια κι αυτά θα σκέφτονται άλλες κινήσεις και άλλες ενέργειες!
Οπότε όπως ακριβώς το θέτεις δεν είναι "άξια" γι αυτή τη θέση και για όσες άλλες απαιτούν αντίστοιχο "σεβασμό".
Εμένα πάντως μου φαίνεται απολύτως (ορθο)λογικό. :thumbsup:

Επισκέπτης

Νομίζω πως τον σεβασμό των μαθητών είτε τον έχει κερδίσει,είτε τον έχει χάσει πριν οι μαθητές της μάθουν ότι γαμιόταν σε τσόντες...Αν οι μαθητές της τη συμπαθούσαν και την εκτιμούσαν και μάθαιναν σωστή φυσική θα συνεχίσουν να το κάνουν.Το πρόβλημα σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι υστερικοί γονείς που αντιδρούν !
Επίσης δεν χρειάζεται η καθηγήτρια να είναι πορνοστάρ για να τη φαντάζεσαι ανάσκελα...αυτό συμβαίνει και με άλλες μουνάρες καθηγήτριες...και εμένα μου έχει συμβεί...
Εξάλλου υπάρχουν και πιο προχωρημένες χώρες όπως Ουγγαρία όπου πορνοστάς γίνονται και εκπαιδευτικοί και ψυχολόγοι χωρίς κανένα πρόβλημα.Με τη λογική σου θα μπορούσαν να διώξουν και ομοφυλόφυλο καθηγητή επειδή οι μαθητές του τον φαντάζονται ανάσκελα,αλλά αυτό θα ήταν άκρως ρατσιστικό

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Όσοι μαθητές της είδαν τα καλλιτεχνικά πονήματα της καθηγήτριάς τους, πρέπει να της έβαλαν 10 με τόνο. :grin:

Σιγουρα??? γιατι τα παιδακια πλεον ειναι φλουφληδες, ολο μηνυσεις κανουνε επειδη κανουνε σεξ με την δασκαλα τους...
Τι ωραια ειναι που μεγαλωσαμε με "αλλες αρχες" χαχα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αν το "Παλεύει για να επιστρέψει" σημαίνει πως απλά επιζητεί την διασημότητα που θα της δώσει την δυνατότητα για ακριβές βίζιτες, έχεις δίκιο.
Σημειωτέον δε πως στις ΗΠΑ τα 1.000 για γνωστή πορν σταρ, εμφανίσιμη και νέας ηλικίας είναι μάλλον πολύ λίγα! ;)

Αν όμως όντως δεν θέλει να κάνει άλλο αυτή τη δουλειά;

Ας σκεφθούμε αλήθεια πόσοι από εμάς θα την κάναμε αν είμαστε γυναίκες ή, το πιο απλό, γιατί δεν τη κάνουν όλες οι εμφανίσιμες γυναίκες που δεν είναι πλούσιες;?????????? (Οι περισσότερες δεν είναι)

ΜΕΓΑΛΗ ερωτηση εθεσες φιλτατε... :rockon: :rockon:!!!!

Θα ταν πολυ ενδιαφερον σαν ιδεα να φτιαξουμε ενα θρεντακι με αυτη την απορια για τα θηλυκά μελη στο σαιτ;??

Οσοι πιστοι αντμιν προσελθετε και δημιουργηστε τον εν λογω ερωτηματολογιο και θρεντ..!!!!

Ανυπομονουμε για Αποτελεσματα και Απαντησεις!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
η αμερικανιδουλα τα θελε και τα παθε.κακα τα ψεματα δεν πιστευω οτι ενας μαθητης θα μπορεσει να την δει καθαρα σαν καθηγητρια μετα απο τοσες τσοντες και απο οτι ειδα οχι και πολυ νορμαλ τσοντες.τον εχει  :fuck1: :knockinb: :2on1: :pipa1: φαει για τα καλα.

2 Ερωτησεις φιλε χωρις ιχνος αδιακρισιας τι ειδος προβληματος υγειας ειχε η γνωστη σου που μπορουσε να γινει 'επαγγελματιας' αλλα και να δουλευει ολη μερα σαν το σκυλι δεν την επιβαρυνε η κατασταση της υγειας της..;;?? δεν τρολαρω για πλακα φιλε μου μισω τα τρολ περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο στο φορουμ DEATH TO TROLLS!!!! αλλα απορω πραγματικα προβληματιστικα με αυτη σου την εμπειρια που ανεφερες!

και δευτεη πιο 'αναλαφρη' ερωτηση τι ενοεις για τη φυσικο οτι δεν εκανε και πολυ νορμαλ τσοντες.. :huh:??? τι 'ανωμαλο' ειχαν..;;???

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
2 Ερωτησεις φιλε χωρις ιχνος αδιακρισιας τι ειδος προβληματος υγειας ειχε η γνωστη σου που μπορουσε να γινει 'επαγγελματιας' αλλα και να δουλευει ολη μερα σαν το σκυλι δεν την επιβαρυνε η κατασταση της υγειας της..;;?? δεν τρολαρω για πλακα φιλε μου μισω τα τρολ περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο στο φορουμ DEATH TO TROLLS!!!! αλλα απορω πραγματικα προβληματιστικα με αυτη σου την εμπειρια που ανεφερες!

και δευτεη πιο 'αναλαφρη' ερωτηση τι ενοεις για τη φυσικο οτι δεν εκανε και πολυ νορμαλ τσοντες.. :huh:??? τι 'ανωμαλο' ειχαν..;;???

για να πω το προβλημα δεν μπορω γιατι δεν ειναι δικο μου.αλλα σε βεβαιωνω οτι δεν χειροτερευει η κατασταση της με το να δουλευει.
εννοω οτι η τυπισσα γαμιεται σαν το σκυλι απο παντου.τον τρωει λες και ειναι φαγητο για πλακα και απο οτι ειδα με ψιλο-βιαιο τροπο.ενταξει δεν λεω οτι οι τσοντες ειναι παιδικη χαρα αλλα υπαρχουν και πιο ''νορμαλ'' τσοντες.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεν είναι και για νομπέλ φυσικής αν και προτιμούσα μια φυσικό που είχα στη δευτέρα λυκείου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom