Νέα

Παλεύει να επιστρέψει η φυσικός που απολύθηκε επειδή ήταν πορνοστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.541
Πόντοι
17.085
Ένα βίντεό της...

[xvideos]
]

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.958
Πόντοι
26.141
το λεει η καρδια της παντως!!!ειναι κριμα που στην πουριτανικη αμερικη ακομα δεν εχουν αλλαξει τις αποψεις στους για το σεξ και το επαγγελμα ακομα!!!και ως γνωστο στις ΗΠΑ ακομα απαγορευεται η πορνεια σε ολες τις πολιτειες εκτος νεβαδα και εκαι σε καποιες μονο κομμητιες.παντως η ιδια ηταν αριστη παιδαγωγος οπως αναφερθηκαν οι μαθητες της με πρωτοποριακες μεθοδους εκμαθησης στο μαθημα της!!!ας ανοιξει επιτελους η δικαιοσυνη τα ματια της σε αυτο τον τομεα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Όσοι μαθητές της είδαν τα καλλιτεχνικά πονήματα της καθηγήτριάς τους, πρέπει να της έβαλαν 10 με τόνο. :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.454
Πόντοι
786
Ψηλή Καλιφορνέζα φυσική μέ απ΄όλα ή φυσικός βλέπω. Σάν Τσέχα είναι. Κοπάναγε καί κανά ποτηράκι γκωνλικόν πεοτζούς στό τσακίρ κέφι. Οί μαθητές τήν βλέπανε στήν τάξη ενώ είχαν πάρει γραμμή τά βιντεάκια καί τόν κάνανε σφεντόνα λέμε. :rockon:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
6
τα μαλακισμενα , την εκαψαν :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Με συγχωρείτε, αλλά υποκρισία είναι να υποστηρίζουμε πως η "προυπηρεσία" της δεν αποτελεί πρόβλημα στο να είναι εκπαιδευτικός, με τα βιντεάκια της να κυκλοφορούν ακόμα "χύμα" στο διαδίκτυο.
Αν ακόμα και η ίδια το πίστευε αυτό γιατί δεν το είχε δηλώσει προ της πρόσληψής της; Διότι προφανώς το γνώριζε πως θα ήταν πρόβλημα.

Εδώ εγώ ξέρω νεαρή Ελληνίδα εκδιδόμενη (με το πραγματικό της όνομα μάλιστα!) που έχει πρόταση από την γνωστή Ελληνική τσοντοεταιρεία να παίξει σε παραγωγή της και δεν το κάνει διότι (κατά δήλωσίν της)
"Μετά αυτό θα με ακολουθεί πάντα, θα με ξέρουν όλοι και αποκλείεται να βρω ποτέ άλλη δουλειά!"

Για εν ενεργεία πουτάνα μιλάμε...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Εδώ εγώ ξέρω νεαρή Ελληνίδα εκδιδόμενη (με το πραγματικό της όνομα μάλιστα!) που έχει πρόταση από την γνωστή Ελληνική τσοντοεταιρεία να παίξει σε παραγωγή της και δεν το κάνει διότι (κατά δήλωσίν της)
"Μετά αυτό θα με ακολουθεί πάντα, θα με ξέρουν όλοι και αποκλείεται να βρω ποτέ άλλη δουλειά!"

Υπάρχουν και μυαλωμένες. :)

Επισκέπτης
Με συγχωρείτε, αλλά υποκρισία είναι να υποστηρίζουμε πως η "προυπηρεσία" της δεν αποτελεί πρόβλημα στο να είναι εκπαιδευτικός, με τα βιντεάκια της να κυκλοφορούν ακόμα "χύμα" στο διαδίκτυο.
Αν ακόμα και η ίδια το πίστευε αυτό γιατί δεν το είχε δηλώσει προ της πρόσληψής της; Διότι προφανώς το γνώριζε πως θα ήταν πρόβλημα.

για ποια αλλη δουλεια ενδιαφερεται; :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
για ποια αλλη δουλεια ενδιαφερεται; :2funny:

Λοιπόν επειδή η συγκεκριμένη είναι υπαρκτή και αρκετά γνωστή μου.
Ενδιαφέρεται για "καλλιτεχνικά" (δεν χρειάζεται να πω λεπτομέρειες) που είναι μια δουλειά που την έχει σπουδάσει και έχει ήδη ασχοληθεί.
Απλά με τα καλλιτεχνικά ψωμολυσσάς, με την πουτανιά βγάζεις αρκετά χιλιάρικα το μήνα άνετα.
Από την άλλη η πουτανιά είναι πολύ ψυχοφθόρα (όσο δεν φανταζόμαστε εμείς ως πελάτες!) και όλες ονειρεύονται κάποτε να την σταματήσουν (αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνουν βέβαια).

Η Αμερικανίδα ας πούμε παράτησε το πορνσταριλίκι και ήθελε να γίνει εκπαιδευτικός.
Μόνο που όταν το έκανε δεν είχε σκεφτεί πως θα την κυνηγάει όλη της τη ζωή... 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Με αυτήν καθηγήτρια θα ήμουν ------------->
    :dancing:
woman_pointing_instructions.gif

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
210
Πόντοι
31
Στο μουνί της .........
1.000 δολάρια το τσιμπούκι θα χρεώνει τους πελάτες της τώρα .......
Καθηγήτρια για μεγάλες πούτσες ............μιλάμε !

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Στο μουνί της .........
1.000 δολάρια το τσιμπούκι θα χρεώνει τους πελάτες της τώρα .......
Καθηγήτρια για μεγάλες πούτσες ............μιλάμε !

Αν το "Παλεύει για να επιστρέψει" σημαίνει πως απλά επιζητεί την διασημότητα που θα της δώσει την δυνατότητα για ακριβές βίζιτες, έχεις δίκιο.
Σημειωτέον δε πως στις ΗΠΑ τα 1.000 για γνωστή πορν σταρ, εμφανίσιμη και νέας ηλικίας είναι μάλλον πολύ λίγα! ;)

Αν όμως όντως δεν θέλει να κάνει άλλο αυτή τη δουλειά;

Ας σκεφθούμε αλήθεια πόσοι από εμάς θα την κάναμε αν είμαστε γυναίκες ή, το πιο απλό, γιατί δεν τη κάνουν όλες οι εμφανίσιμες γυναίκες που δεν είναι πλούσιες; (Οι περισσότερες δεν είναι)

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
770
Πόντοι
366
Ενδιαφέρεται για "καλλιτεχνικά" (δεν χρειάζεται να πω λεπτομέρειες) που είναι μια δουλειά που την έχει σπουδάσει και έχει ήδη ασχοληθεί.
Απλά με τα καλλιτεχνικά ψωμολυσσάς, με την πουτανιά βγάζεις αρκετά χιλιάρικα το μήνα άνετα.
Από την άλλη η πουτανιά είναι πολύ ψυχοφθόρα (όσο δεν φανταζόμαστε εμείς ως πελάτες!) και όλες ονειρεύονται κάποτε να την σταματήσουν (αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνουν βέβαια).

Η Αμερικανίδα ας πούμε παράτησε το πορνσταριλίκι και ήθελε να γίνει εκπαιδευτικός.
Να φανταστω τον χρωμα μαλλιων ξανθο της ιεροδουλης που αναφερεσαι :P :P :P

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Ξανθιές (όχι κατ' ανάγκην φυσικές βέβαια) είναι περισσότερες από τις μισές Ελληνίδες, ιδίως στην ηλικία των 25. :cheesy: :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Αυτό είναι το κακό με το πουτανιλίκι....και δεν μετράει το πόσα θα κερδίσεις ενδεχομένως από αυτό,''καίγεσαι''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom