Νέα

Παλαβομάρες που έχετε κάνει με τις κοπέλες!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
420
Πόντοι
21
Μπα εβγαλε ενοχληση και ειπε οτι τον ζηλευουμε, κλασσική αντίδραση ψεύτη για να φυγει απο την αβολη θεση.
Ενας που θα ελεγε αληθεια δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να θυμωσει.

Μεγαλυτερη μαλακία επιχείρημα δεν έχω ακούσει. Ο κόσμος λεει ψεμματα φιλαρακι, δεν υπαρχει λογος δεν υπαρχει γιατι, ετσι γουστάρουν
Εγώ δεν γουστάρω να λέω ψέματα. Και επίσης δεν γουστάρω να με αμφισβητήσεις χωρίς λόγο. Να πεις πως ήταν μαλακια που έγραψα και ασχοληθηκα, ναι. Αλλά όχι και να θυμώσω, και επιχειρήματα ψεύτη κτλ. Δεν πάμε καλά.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
@athinaios44 δώσε αριθμό λογαριασμού να στείλω 50 καναδικά δολλάρια να πάτε τσάρκα στη φίλη σας τη Φυλής με τον Ντιμιγκόλ, μπήκε η Μάγκυ Σκάηπ και με μάζεψε, άρα θα βάψουν το μουνί μαύρο οι Ρωσσίδες της Μεσσήνης :2funny:
Μαν , αν πάμε να πληρώσουμε με καναδικά δολάρια στη Φυλής , θα φάμε πορνοτάκουνο στην κεφάλα και θα κατεβαίνουμε τα σάπια ξύλινα σκαλοπάτια πέντε πέντε :coffee:

Στείλε euro , έχω σταμπάρει τούμπανο Ukraine στο glamour :coffee:

Όταν βρέξει κάτω να μαζέψεις και να στείλεις χοχλιούς .
Τους τρώει ο φίλος μου @athinaios44 :coffee:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Εκπληκτικη πρωινη κουβεντουλα...

ουτε ο αλλος στα εξαρχεια τετοια φαντασια
Άσε ο "άλλος" είπε ότι χθες κάποιος του έχεσε τον καναπέ :confused:
Καί μετά τόν έχυσε στο στόμα :confused:

Σήμερα κάνει γενική :coffee:
clean up GIF

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
481
Πόντοι
21
Δύο κορυφαίες μου, τις έχω γράφει και σε ερωτικές ιστορίες, είναι με τη γυναίκα ενός Φούρναρη, που πήγα 4 το πρωί να την βρω, μόλις έφυγε ο άντρας της για δουλειά, στο σπίτι κοιμόνταν τα παιδιά της και στο δίπλα σπίτι τα πεθερικά της και βγήκε έξω και την πήδηξα σε μια οικοδομή στα όρθια. Πρώτη γνωριμία μας (ιντερνετική)

Και η άλλη, παντρεμένη επίσης που την έπεισα να βγει έξω 1:30 το βράδυ, αφού κοιμήθηκε ο άντρας και τα παιδιά της, δεν είχαμε γνωριστεί, να τη πηδήξω σε ένα σκοτεινό σοκάκι δίπλα στο σπίτι της ..

Μου αρεσουν λίγο τα risky, βέβαια δεν το συμμερίζονται όλες χα χα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Δύο κορυφαίες μου, τις έχω γράφει και σε ερωτικές ιστορίες, είναι με τη γυναίκα ενός Φούρναρη, που πήγα 4 το πρωί να την βρω, μόλις έφυγε ο άντρας της για δουλειά, στο σπίτι κοιμόνταν τα παιδιά της και στο δίπλα σπίτι τα πεθερικά της και βγήκε έξω και την πήδηξα σε μια οικοδομή στα όρθια. Πρώτη γνωριμία μας (ιντερνετική)

Και η άλλη, παντρεμένη επίσης που την έπεισα να βγει έξω 1:30 το βράδυ, αφού κοιμήθηκε ο άντρας και τα παιδιά της, δεν είχαμε γνωριστεί, να τη πηδήξω σε ένα σκοτεινό σοκάκι δίπλα στο σπίτι της ..

Μου αρεσουν λίγο τα risky, βέβαια δεν το συμμερίζονται όλες χα χα.
Μαν , έβαλες φουρνάρισσα στο παιχνίδι ... :coffee:

Μ' αρέσεις :thumbsup:

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Μαν , αν πάμε να πληρώσουμε με καναδικά δολάρια στη Φυλής , θα φάμε πορνοτάκουνο στην κεφάλα και θα κατεβαίνουμε τα σάπια ξύλινα σκαλοπάτια πέντε πέντε :coffee:
Θα τα ξαργυρώσετε σε κανένα ανταλλακτήριο!
Μια φορά ακούστε φάση - τώρα κάνω και μάθημα Στοιχηματικής με τη Μάγκυ :kneel:με γλύτωσε το 100ρικο - λοιπόν πάω ρίχνω ένα καυλί Μεσσήνη αλλά ήθελα και δεύτερο...
Ξαναπάω αλλά πρέπει να είχα γύρω στα 25Ε και 80 αμερικάνικα (πες 60 περίπου) και λέω στην τσα2 έχω καύλες θες να ξαναμπώ;
Όμως θα σου δώσω τα υπόλοιπα σε συνάλλαγμα και μου λέει όχι...
Άντε γαμήσου λέω μέσα μου κι έφυγα...
Τις πόναγε το μουνί να πεταχτούν έστω στη Western Union και να τα ξαργύρωναν, περισσότερα τους έβγαιναν, άσε ρε φίλε όλη την ώρα τρίβουν τον πισινό τους...
Και για τιμωρία δεν ξαναπάτησα 3 μήνες, είτε ψωλοκαμπάνιζα είτε πήγαινα σε άλλα λημέρια :angel:

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
πιασε 2 κουλουρια και 1 σταφιδοψωμο
Πολυζώης, μια και λέτε για φαγητό - είχα σκοπό να φτιάξω μακαρόνια σάλτσα με λίγο μοσχάρι, να έτρωγαν και τα γιατιά, όμως η ώρα πέρασε και θα παραγγείλω πίτσα και να την πάρω όταν ανοίξει το μαγαζί γύρω στις 16:30, ιταλικό ποδόσφαιρο δεν έχει σήμερα, επομένως μπορώ να καταναλώσω πίτσα, ειδάλλως αν φας πίτσα με δεύτερη Ιταλίας σου βγαίνει σε ξυνό η πίτσα με την πούτσα και πιάνεις τη ντούντα του κριαριού :2funny:
Εσύ @χρηστος1011 κανόνισε να τρως πίτσες και να ποντάρεις μετά ιταλικό ποδόσφαιρο θα πας τέλεια :coffee:

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
για πες καμμια τρελα και ασε τα κολλυβα:coffee:
Μετά το περιστατικό της απόρριψης των δολλαρίων (δες παραπάνω κογιότ) αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω δώσει ούτε σταγόνα λαδιού ΓΚΡ...
Μου είχε πει κάποτε μια τσα2, τόσοι αγρότες είσαστε εδώ ούτε ένας δεν έχει δώσει έστω μισό λίτρο λάδι...
Τα @@ρια μου θα πάρετε λέω μέσα μου ΓΚΡ...

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Το λοιπόν...
Τελείωσε το μάθημα και η κορυφαία φάση που έκανα κάποτε εδώ κάτω είναι εκεί:

Βέβαια με το λογαριασμό του μακαριστού μακαρίτη :confused: αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι ήταν και η Μαρία (δικό μας κορίτσι) που δυστυχώς εξαφανίστηκε. Διαβάστε τους διαλόγους όσοι θέλετε, τώρα μην ρωτήσετε εκεί αφού θα σας απαντήσει κανένα στοιχειωμένο φάντασμα :confused:

Eπίσης άλλο ένα καλούτσικο σκηνικό παίχτηκε πριν χρόνια - μια και γράφτηκε παραπάνω σχετικά με φουρνάρισσα:

Τελευταία τροποποίηση:

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
997
Πόντοι
81
Που ειχαμε μεινει ? Θυμηθηκα, και που λετε οπως ειχα τα μπουτια στους ωμους της τραβαω ενα πουτσο!
Τα πιο πολλα ειναι κατι οικοδομες παραλίες,αμαξι κλπ που εχουν πει ολοι.Ενα που μου αρεσε ομως με τη γυναικα, ηταν που εβλεπα μπαλα και επινα μπιρες και τρωγαμε πιτσες και μου λεει κατσε οπως εισαι να σου παρω μια πιπα να ολοκληρωθει η απόλαυση.

JohnJohn31

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
335
Πόντοι
20
Ενα απο τα παλαβά που μου έχει τύχει είναι φοιτητής με μια παρέα που είχαμε (συμφοιτητές και συμφοιτητριες), μας κάλεσε μία κοπέλα στο σπίτι της για τα γενέθλια της. Εκεί ήταν η αδερφή της κάνα χρόνο μικρότερη από εμάς ατακτουλα λίγο...Ψιλοφλερταραμε γενικά. Κάποια στιγμή μου ζήτησε ευγενικά ενώ ήταν όλοι στο σαλόνι, να την βοηθήσω να πάμε με το αυτοκίνητο να φέρουμε την τούρτα να την κόψουμε. Όταν πήγαμε να πάρουμε το αμάξι από την πυλωτή και μείναμε μόνοι μας, αρχίσαμε να πηδιομαστε μέσα στο αμάξι αλλά μετα απο λίγο κατέβηκε η εορταζουσα να φέρει από την αποθήκη στον ακάλυπτο κάτι σκαμπό που χρειαζόταν στο πάρτι. Μας έκανε τσακωτους στο κάθισμα του συνοδηγού με την μικρή απο πάνω, την είδαμε και έφυγε μέσα στην ντροπή. Το πουτανακι η μικρή όχι απλά δεν σταματητε το ανεβοκατεβα αλλά μου λέει την εξής ατάκα ''Αστην δεν πειράζει. Μην σταματήσεις, πρώτα θα με χυσεις και μετά θα ανέβουμε''. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που μιλήσαμε με την συμφοιτητρια μου.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Y13
OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Εδώ έξω έχω μια κορυφαίας ποιότητας πορτοκαλιά. Κάποτε μια ψωλού (όχι του χώρου - αλλά μεγάλη κουφάλα) δεν μου κάθισε όταν της τα έχωσα κι όπως να το κάνεις στράβωσα ΓΚΡ....
Της πατάω μετά περικοπή ούτε που πατούσα χρόνια στο μαγαζί της...
Θα έκανα παραπάνω από 4 χρόνια, ΟΚ με έβλεπε καμμιά φορά στο δρόμο κι έκανα πέρα να αποφεύγω και το τυπικό γεια...
Τέσπα κάποια στιγμή μου λέει θα μου δώσεις λίγα πορτοκάλια;
Εντάξει θα πάρεις αλλά να ξέρεις ότι ρίχνω κατούρημα γενικά και φεύγουν τίποτα σπόρια γι'αυτό είναι νοστιμότερα :headbaning1:
Όμως δεν μου κάθισες τότε και τα γεύονται άλλες κουφάλες...
Έτσι πρέπει να φερόσαστε όταν σας κλάνουν και μετά γυρνούν πίσω σαν βρεγμένες γάτες επειδή κόβεται η χορηγία από τα κορόιδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom