dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Τι έχουμε εδώ κύριοι.
Εγώ δεν γουστάρω να λέω ψέματα. Και επίσης δεν γουστάρω να με αμφισβητήσεις χωρίς λόγο. Να πεις πως ήταν μαλακια που έγραψα και ασχοληθηκα, ναι. Αλλά όχι και να θυμώσω, και επιχειρήματα ψεύτη κτλ. Δεν πάμε καλά.Μπα εβγαλε ενοχληση και ειπε οτι τον ζηλευουμε, κλασσική αντίδραση ψεύτη για να φυγει απο την αβολη θεση.
Ενας που θα ελεγε αληθεια δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να θυμωσει.
Μεγαλυτερη μαλακία επιχείρημα δεν έχω ακούσει. Ο κόσμος λεει ψεμματα φιλαρακι, δεν υπαρχει λογος δεν υπαρχει γιατι, ετσι γουστάρουν
Μαν , αν πάμε να πληρώσουμε με καναδικά δολάρια στη Φυλής , θα φάμε πορνοτάκουνο στην κεφάλα και θα κατεβαίνουμε τα σάπια ξύλινα σκαλοπάτια πέντε πέντε@athinaios44 δώσε αριθμό λογαριασμού να στείλω 50 καναδικά δολλάρια να πάτε τσάρκα στη φίλη σας τη Φυλής με τον Ντιμιγκόλ, μπήκε η Μάγκυ Σκάηπ και με μάζεψε, άρα θα βάψουν το μουνί μαύρο οι Ρωσσίδες της Μεσσήνης
Άσε ο "άλλος" είπε ότι χθες κάποιος του έχεσε τον καναπέΕκπληκτικη πρωινη κουβεντουλα...
ουτε ο αλλος στα εξαρχεια τετοια φαντασια
Μαν , έβαλες φουρνάρισσα στο παιχνίδι ...Δύο κορυφαίες μου, τις έχω γράφει και σε ερωτικές ιστορίες, είναι με τη γυναίκα ενός Φούρναρη, που πήγα 4 το πρωί να την βρω, μόλις έφυγε ο άντρας της για δουλειά, στο σπίτι κοιμόνταν τα παιδιά της και στο δίπλα σπίτι τα πεθερικά της και βγήκε έξω και την πήδηξα σε μια οικοδομή στα όρθια. Πρώτη γνωριμία μας (ιντερνετική)
Και η άλλη, παντρεμένη επίσης που την έπεισα να βγει έξω 1:30 το βράδυ, αφού κοιμήθηκε ο άντρας και τα παιδιά της, δεν είχαμε γνωριστεί, να τη πηδήξω σε ένα σκοτεινό σοκάκι δίπλα στο σπίτι της ..
Μου αρεσουν λίγο τα risky, βέβαια δεν το συμμερίζονται όλες χα χα.
πιασε 2 κουλουρια και 1 σταφιδοψωμοΜαν , έβαλες φουρνάρισσα στο παιχνίδι ...
Μ' αρέσεις
Το μονο κενό της μέσα στην μέρα ήταν το 4-6 τα ξημερώματα, αναγκαστική λύση χα χα.Μαν , έβαλες φουρνάρισσα στο παιχνίδι ...
Μ' αρέσεις
Θα τα ξαργυρώσετε σε κανένα ανταλλακτήριο!Μαν , αν πάμε να πληρώσουμε με καναδικά δολάρια στη Φυλής , θα φάμε πορνοτάκουνο στην κεφάλα και θα κατεβαίνουμε τα σάπια ξύλινα σκαλοπάτια πέντε πέντε
Πολυζώης, μια και λέτε για φαγητό - είχα σκοπό να φτιάξω μακαρόνια σάλτσα με λίγο μοσχάρι, να έτρωγαν και τα γιατιά, όμως η ώρα πέρασε και θα παραγγείλω πίτσα και να την πάρω όταν ανοίξει το μαγαζί γύρω στις 16:30, ιταλικό ποδόσφαιρο δεν έχει σήμερα, επομένως μπορώ να καταναλώσω πίτσα, ειδάλλως αν φας πίτσα με δεύτερη Ιταλίας σου βγαίνει σε ξυνό η πίτσα με την πούτσα και πιάνεις τη ντούντα του κριαριούπιασε 2 κουλουρια και 1 σταφιδοψωμο
Μετά το περιστατικό της απόρριψης των δολλαρίων (δες παραπάνω κογιότ) αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω δώσει ούτε σταγόνα λαδιού ΓΚΡ...για πες καμμια τρελα και ασε τα κολλυβα
Δινουν αν τα συνδυασουν με τριημερα μαζι αδερφε...πετυχημενη συνταγηΡε τυπε στις κηδείες δεν δίνουν κολυβα.
Για πιάσε τη μύτη σου..