Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας τί είναι ;
Την πηδούσα λέει ο άλλος και το στόμα της μύριζε κόλλυβαΔεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας τί είναι ;
Τι να ζηλέψω ρε τυπεΛες να έχω τόση φαντασία; Φίλε ο,τι κ να πω, είναι λίγο. Γιατί να πω ψέματα; Όρεξη έχεις βραδιάτικα. Αν σου έλεγα πως μύριζε ψαρίλα, θα ήταν οκ; Σου λέω τι έγινε. Πριν 20 + χρόνια. Εκτός αν ζηλεύεις
Κάτσε ρε μπορεί νά ήταν σέ μνημόσυνο πρίν ή κορασις και νά έφαγε τό κάτι τίςΤην πηδούσα λέει ο άλλος και το στόμα της μύριζε κόλλυβα
ενώ θα μπορούσε να πει " το στόμα της μύριζε πουτσίλα "
Mια κήδεία.. έχει την χαρη της..Τι να ζηλέψω ρε τυπε
Σου λένε τι ισχύει και συνεχίζεις να λες μαλακίες .
Τι να ζηλέψω την ανοησία σου .
Ναι γάμησες μια γκόμενα που έφαγε κολυβα σε κηδεία .
Εσκασα από τη ζήλεια μου .
Lady Bertazonni, μια και είμαι παρθένο παιδί ακόμη, δεσμεύεται δημόσια η αρχοντιά σου ότι θα ρίξουμε και κανένα bet στα ημίχρονα και τα ημίτονα με τις συνεφαπτομένες;ΚΟΓΙΟΤ ΕΚΕΙ
Ρε συ είπαμε μην λες τέτοιες λέξεις, θα πλακώσει η οπή των Εξαρχείων εδώ μέσα και θα ρίξω φυτοφάρμακα νυχτιάτικα...Πω ρε πούστη μακάρι να κερδίσω
Γιατί ξενερώνεις ρε τύπε;Λες να έχω τόση φαντασία; Φίλε ο,τι κ να πω, είναι λίγο. Γιατί να πω ψέματα; Όρεξη έχεις βραδιάτικα. Αν σου έλεγα πως μύριζε ψαρίλα, θα ήταν οκ; Σου λέω τι έγινε. Πριν 20 + χρόνια. Εκτός αν ζηλεύεις
Ή μπορεί να πει αντί για Κολυβα ότι η ανάσα της μύριζε ελληνικό καφέ ή κονιάκ.Γιατί ξενερώνεις ρε τύπε;
Κάτι έμαθες τώρα.
Την επόμενη φορά που θα πεις την ιστορία πες σε μνημόσυνο και θα σε πιστέψουν όλοι.
εγω παντως δεν θα σε μαλώσω δασκαλε...θελει και αυτο το μερακι του...TO BΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ Ή ΟΧΙ;
Υπάρχει λόγος να πω ψέματα; Πάτε με τα καλά σας ρεΓιατί ξενερώνεις ρε τύπε;
Κάτι έμαθες τώρα.
Την επόμενη φορά που θα πεις την ιστορία πες σε μνημόσυνο και θα σε πιστέψουν όλοι.
Πριν 45 μέρες βρέθηκα σε κηδεία, στη Θεσσαλία.Έχεις πλάκα μεγάλε.Κανε την ιστορία σου τουλάχιστον αληθοφανή.
Τα κολυβα τα δίνουν στα μνημόσυνα.
Τι να με μαλώσεις Πριγκιπέσσα, η Μικρή κόβω να στείλει καμμιά ιπτάμενη παντόφλα εδώ κάτω καλά έγραψα στο νήμα της ότι είναι σαν τον καναδικό καιρό, εγώ μένει να γίνω καναδικός τάρανδοςεγω παντως δεν θα σε μαλώσω δασκαλε...θελει και αυτο το μερακι του...
Μπα εβγαλε ενοχληση και ειπε οτι τον ζηλευουμε, κλασσική αντίδραση ψεύτη για να φυγει απο την αβολη θεση.Πέρα από την πλάκα πάντως δεν ξέρουμε τι έθιμα έχουν σε κάποιες περιοχές, δεν αποκλείεται καθόλου να είπε αλήθεια
Μεγαλυτερη μαλακία επιχείρημα δεν έχω ακούσει. Ο κόσμος λεει ψεμματα φιλαρακι, δεν υπαρχει λογος δεν υπαρχει γιατι, ετσι γουστάρουνΥπάρχει λόγος να πω ψέματα; Πάτε με τα καλά σας ρε