ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
δεν είσαι?ειναι που ειμαι διμετρη κ με λες ετσι? *P
δεν είσαι?ειναι που ειμαι διμετρη κ με λες ετσι? *P
τσολιάς στ' ανάκτορα που λέγαν και παλιά!!! ;)φυσικα κ ειμαι
εσύ δεν πρέπει να μιλάς....φυσικα κ ειμαι
και τώρα να το λένε .. γιατί να μην το λένε δηλαδίς... δεν κατάλαβα.. μια χαρά φράση...τσολιάς στ' ανάκτορα που λέγαν και παλιά!!! ;)
εγώ στη θέση σου θα το άλλαζαΕγώ είμαι νέο μέλος με παλιό nickname....
εγώ στη θέση σου θα το άλλαζα
CleinMein και διαβάζεται ωσάν γερμανική λέξη
είσαι μικρούλα γι αυτό... (με πρόωρη ανάπτυξη όμως!!! )ποσο παλια ευκωλε? το 1821? πρωτη φορα τ ακουω *P
ΚλάινΜάιν = κλάσε μου τα καλαμπαλίκια ή στα καλαμπαλίκια μου ... με λίγο αναγραμματισμό και φαντασία... λίγη φαντασία δεν είναι και εξοπραγματικό βγαίνει..Τι είναι το CleinMein κ τι σχέση έχει με το ΜcL ?
Ο ΜΑΚΛΕΗς ΕΙΝΕ ΙΡΛΑΝΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟΕΜΟ,αντε με τα νικ και τα τικ σαςΤι είναι το CleinMein κ τι σχέση έχει με το ΜcL ?
και τώρα να το λένε .. γιατί να μην το λένε δηλαδίς... δεν κατάλαβα.. μια χαρά φράση...
Τσολιάς στα ανάκτορα... βασίλισσα θα σε κάνω Bite
μπα και βασίλισσα τώρα??? Captain δεν σου έφτανε??? Γυναίκες!!!αυτη τη προωρη αναπτυξη παντα την ειχα ρε παιδι μου...
βασιλισσα? οκ δεχομαι χαχαχα
και οι παλακίδες τί θα κάνουν.........μπα και βασίλισσα τώρα??? Captain δεν σου έφτανε??? Γυναίκες!!!
το νικ μου ,που ελληνικα λεγεται χιλνικ εχει σχεση αποκλειστικα με την φυλης,δε μπορω να πω ομως κατι περισσοτεροόχι γιατί να βρίσω .. άραγε με την bite είναι γνωστό ότι τρέχει...ποια είναι η bite ?
απολύτως τίποτα... είναι παλιές Chatιες αυτές... σε μοναχικά βράδυα στο παλιό καλό τσατ μαζί με τον βύζο... (καμιά φορά και τον μήτσο τον χιλιάρι 1000)
έχω και κλώνο .. τον WTF το 1ο μου account αλλά λόγω βλάβης το πέταξα...
τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς θες να μάθεις πάντως επειδή τα γραπτά μένουν ... αν διαβάσεις τα ποστ μου θα καταλάβεις πολλά
εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι .. τι σημαίνει το νικ σου?