Νέα

Παλαιά μέλη-νέο nick

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Υπαρχουν καποια παιδια που απ οτι αντιλαμβανομαι ειναι παλια μελη και εχουν  παλαιο η'νεο nick,ανεξαρτητα απο το αν συμφωνω η' διαφωνω μαζι τους παρουσιαζουν ενδιαφερον,δυστυχως ομως επειδη ειμαι 1 χρονο περιπου στο site δεν γνωριζω το παρελθον τους και δεν μπορω να παρακολουθω τα post τους τοσο ανετα οσο θα ηθελα
θα επιθυμουσα λοιπον απο τους ιδιους αλλα και απο ατομα που τους γνωριζουν να πουν ποιοι ειναι αλλα οχι μονο αυτο,να κανουν και μια περιγραφη το τι τους χαρακτηριζει,με ποια αλλα μελη εχουν κοντρα συνηθως,με ποια εχουν σχεση αγαπης-μισους,ποιους αγαπουν,ποια η εμμονη τους πχ βλεπω παιδια που εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση στο να βριζουν τις ελληνιδες,αλλοι με τα μασαζ και ουτω καθεξης
Επισης θα ηθελα απο παλια μελη που ειναι στο site να κανουν μια παρουσιαση του εαυτου τους ωστε να τους γνωρισουμε καλυτερα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Χτυποκαρδια στο Bourdela Hills :dancing: :dancing:
Ιντριγκες,παθη,ψυχρασια(μου αρεσε και στο κλεβω Xilnik),ερωτες μιση κι αντιζηλιες καθε μερα στα χτυποκαρδια στο BOURDELA HILLS!
Στο ρολο του Μπραντον Γουολς ο Κομμαντο
Στο ρολο της Κελλυ η Παολα
Στο ρολο της Βαλερι η Νταρια
Χιλιαδες guests και κομπαρσοι σε μια σειρα που θα αφησει εποχη....

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
piatsa εχω βαλει και για παλαια μελη που δεν εχουν  αλλαξει το nick
τους και απλα θελω να ξερω ποια περιπου ειναι τα ενδιαφεροντα τους ωστε να μπορω να τους καταλαβαινω καλυτερα

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
piatsa εχω βαλει και για παλαια μελη που δεν εχουν  αλλαξει το nick
τους και απλα θελω να ξερω ποια περιπου ειναι τα ενδιαφεροντα τους ωστε να μπορω να τους καταλαβαινω καλυτερα
γιατι δεν ξεκινας με τον εαυτο σου?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σορρυ Xilnik το ειδα μετα

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
παραδειγμα,απο τα λιγα που εχω καταλαβει
ειμαι ο yorgos και το χαρακτηριστικο μου ειναι η αδυναμα στις ψιλες :cheesy:,αλλα και αλλα χαρακτηριστικα
ειμαι ο yura και μου αρεσουν οι long καταστασεις με τα ct
ειμαι ο persona και μου αρεσει να με βριζουν οι ολυμπιακοι :2funny:
κατι τετοιο

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
παραδειγμα,απο τα λιγα που εχω καταλαβει
ειμαι ο yorgos και το χαρακτηριστικο μου ειναι η αδυναμα στις ψιλες :cheesy:,αλλα και αλλα χαρακτηριστικα
ειμαι ο yura και μου αρεσουν οι long καταστασεις με τα ct
ειμαι ο persona και μου αρεσει να με βριζουν οι ολυμπιακοι :2funny:
κατι τετοιο
Ειμαι ο ΚΟΜΑΝΤΟ και μου αρεσει το "Χτυποκαρδια στο Bourdela Hills". Κατι τετοιο?  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εισαι ενα απο τα μελη που θα θελα να γνωριζω ποιοι ειναι, καθως εισαι ενας και τα βαζεις με ολους,τοσο παλια
και τι τρεχει με την bite? μην βρισεις :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όχι γιατί να βρίσω .. άραγε με την bite είναι γνωστό ότι τρέχει...ποια είναι η bite ? :cheesy:
απολύτως τίποτα... είναι παλιές Chatιες αυτές... σε μοναχικά βράδυα στο παλιό καλό τσατ μαζί με τον βύζο... (καμιά φορά και τον μήτσο τον χιλιάρι 1000)

έχω και κλώνο .. τον WTF το 1ο μου account αλλά λόγω βλάβης το πέταξα...

τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς θες να μάθεις πάντως επειδή τα γραπτά μένουν ... αν διαβάσεις τα ποστ μου θα καταλάβεις πολλά.

εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι .. τι σημαίνει το νικ σου?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Υπαρχουν καποια παιδια που απ οτι αντιλαμβανομαι ειναι παλια μελη και εχουν  παλαιο η'νεο nick,ανεξαρτητα απο το αν συμφωνω η' διαφωνω μαζι τους παρουσιαζουν ενδιαφερον,δυστυχως ομως επειδη ειμαι 1 χρονο περιπου στο site δεν γνωριζω το παρελθον τους και δεν μπορω να παρακολουθω τα post τους τοσο ανετα οσο θα ηθελα
θα επιθυμουσα λοιπον απο τους ιδιους αλλα και απο ατομα που τους γνωριζουν να πουν ποιοι ειναι αλλα οχι μονο αυτο,να κανουν και μια περιγραφη το τι τους χαρακτηριζει,με ποια αλλα μελη εχουν κοντρα συνηθως,με ποια εχουν σχεση αγαπης-μισους,ποιους αγαπουν,ποια η εμμονη τους πχ βλεπω παιδια που εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση στο να βριζουν τις ελληνιδες,αλλοι με τα μασαζ και ουτω καθεξης
Επισης θα ηθελα απο παλια μελη που ειναι στο site να κανουν μια παρουσιαση του εαυτου τους ωστε να τους γνωρισουμε καλυτερα
Τα ποστ του καθενα ειναι πολυ ευκολο να τα παρακολουθησεις αρκει να αφιερωσεις καποιο χρονο.Εγω για παραδειγμα μπορει να ειμαι πολυ φρεσκος ακομα αλλα παρακολουθω το σαιτ πολυ καιρο.Πιστευω παντος οτι απο τα σχολια του καθενα μπορεις να καταλαβεις πολλα!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τα ποστ του καθενα ειναι πολυ ευκολο να τα παρακολουθησεις αρκει να αφιερωσεις καποιο χρονο.Εγω για παραδειγμα μπορει να ειμαι πολυ φρεσκος ακομα αλλα παρακολουθω το σαιτ πολυ καιρο.Πιστευω παντος οτι απο τα σχολια του καθενα μπορεις να καταλαβεις πολλα!
ειδικά αν μπεις στο θρεντ με τις ελλενίδες θα καταλάβεις πάρα πολλά .. όπως επίσης και σε αυτό με τα τραβέλια

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Καλά τώρα περιμένεις να σου αποκαλύψουν τα κλωνάρια από ποιον δημιουργηθηκαν?
:dunno:Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εισαι ενα απο τα μελη που θα θελα να γνωριζω ποιοι ειναι, καθως εισαι ενας και τα βαζεις με ολους,τοσο παλια
και τι τρεχει με την bite? μην βρισεις :)

τρεχει κατι με την μπαιτ κ το τσολια? αληθεια? πειτε μου κ μενα..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι που ειμαι διμετρη κ με λες ετσι? *P

Stories

Νέο!

Stories