και τι μας νοιαζει αν μας γραφουν στην είσοδο;Τι να τις κάνουν τις κασετες;Στο δωμάτιο ειναι το ζητημα να μην μας γραφουν.γιατί ξαφνιάζεσαι διάβασε να ξεστραβωθεις μην μου τα παρουσιάζεις όλα ωραία και καλά! :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
παίζουν κρυφές κάμερες στα μασατζίδικα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα younghunter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Συνεληφθη για πορνεια οχι για εκβιασμογιατί ξαφνιάζεσαι διάβασε να ξεστραβωθεις μην μου τα παρουσιάζεις όλα ωραία και καλά! :S
και παράβαση του Νόμου περί Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήραΣυνεληφθη για πορνεια οχι για εκβιασμο
ναι γιατί για οποιονδηποτε λογο βαλεις καμερες πρεπει να ενημερωνεις το κοινό αλλά ,νομιζω, και την αρχη .και παράβαση του Νόμου περί Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
γυριζει η γη?
ναι γιατί για οποιονδηποτε λογο βαλεις καμερες πρεπει να ενημερωνεις το κοινό αλλά ,νομιζω, και την αρχη .
έτσι λέει ο νόμος νομίζω άλλα εδώ είναι λίγο πιο βαρύς! το θέμα είναι ότι και τα στρουμφ θα μας βλέπουνε μετά στο καταγραφικό
Eiσαι σεσημεσμενος;Πως θα σε ξερουν οι μπατσοι αν σε δουν στην κασετα;έτσι λέει ο νόμος νομίζω άλλα εδώ είναι λίγο πιο βαρύς! το θέμα είναι ότι και τα στρουμφ θα μας βλέπουνε μετά στο καταγραφικό
Ρε παιδιά, ορισμένοι γράφετε αλλά βασικά σκέφτεστε σαν να είστε σε άλλο χώρο και τόπο. Τα μαγαζιά αυτά είναι όλα παράνομα. Δηλαδή χωρίς άδεια. Λειτουργούν πάντα με τον φόβο των αρχών. Είναι φυσικό λοιπόν να έχουν κάμερες στην πόρτα για το φόβο του ντου των αρχών. Βέβαια δεν εξασφαλίζονται 100% αλλά κάτι είναι και αυτό. Κάποια έχουν και στην εξώπορτα των πολυκατοικιών κάμερες. Αν προσέξετε φαίνονται είτε οι κάμερες , είτε τα καλώδια που ανεβαίνουν. Γιαυτό ορισμένα δεν ανοίγουν ότα βλέπουν άγνωστη φάτσα ή περίεργη φάτσα. Επίσης αυτό βοηθάει και τις κοπέλες που βλέπουν από την οθόνη ποιος χτυπάει την πόρτα, γιατί αυτές έχουν το φόβο μην εμφανιστεί κανένας γνωστός τους και ....... Για μέσα στα δωμάτια εκτός μιας περιπτώσεως που έχω αναφέρει πιο πάνω (Ιουλιανού 39) δεν έχει γράψει κάποιος άλλος να έχει παρατηρήσει κάτι. Ούτε τόσα χρόνια έχει ακουστεί κανένα κρούσμα εκβιασμού.
δλδ εσύ ταυτότητα δεν έβγαλες!?? και στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να με καταγράφουν ρε φίλε αφού πάντα παίρνω τηλ πριν πάω.Eiσαι σεσημεσμενος;Πως θα σε ξερουν οι μπατσοι αν σε δουν στην κασετα;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.628
- Πόντοι
- 34.538
Μας ζαλισες με τις φοβιες σου....δλδ εσύ ταυτότητα δεν έβγαλες!?? και στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να με καταγράφουν ρε φίλε αφού πάντα παίρνω τηλ πριν πάω.
Μην ξαναπας αν υποψιάζεσαι ότι σε γραφουν...
Εμενα και να με γραφουν στα αρχιδια μου...
άμα δεν εισε παντρεμένος φυσικά στα αρχίδια σουΜας ζαλισες με τις φοβιες σου....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.628
- Πόντοι
- 34.538
άμα δεν εισε παντρεμένος φυσικά στα αρχίδια σου
Προσπαθεις να πεις κατι και το κανεις λεγοντας μαλακιες.Ελεος δηλαδη!!!!!!!!!δλδ εσύ ταυτότητα δεν έβγαλες!?? και στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να με καταγράφουν ρε φίλε αφού πάντα παίρνω τηλ πριν πάω.
Αν φοβασαι τοσο πολυ φορα περουκα και ψευτικο μουστακι οταν πας για πηδημα!!!!
ΔΟυλευει η γυναικα σου στην ασφαλεια και κανεις έτσι;Ελεος!!!!!!!!!!
καμιά διάθεση απλά να προσέχουμε και τίποτε άλλο δεν ει ναι η δουλειά τους να μας καταγραφούνΠροσπαθεις να πεις κατι και το κανεις λεγοντας μαλακιες.Ελεος δηλαδη!!!!!!!!!
Αν φοβασαι τοσο πολυ φορα περουκα και ψευτικο μουστακι οταν πας για πηδημα!!!!
ΔΟυλευει η γυναικα σου στην ασφαλεια και κανεις έτσι;Ελεος!!!!!!!!!!
εσύ φόρα περούκα και ψεύτικο μουστάκι όταν πας για πήδημα!!!!
ρε εσύ μήπως έχεις μετοχές σε κάνα μαγαζί? τι ζόρι τραβάς? κουβέντα κάνουμε για να προσέχουμε όλοι μας
επιτέλους συμφωνήσαμε σε κάτι!!
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αν δε το καταλαβες στο μονο που συμφωνησατε ειναι οτι δεν ειναι παντρεμενοςεπιτέλους συμφωνήσαμε σε κάτι!!
το καταλαβα απλά οτι δεν ειναι παντρεμενος φυσικά στα αρχίδια τουΑν δε το καταλαβες στο μονο που συμφωνησατε ειναι οτι δεν ειναι παντρεμενος
Mας επρηξες τα αρχιδια ρε φιλε!!!!Ελεος!!!!!!!!!!!!!καμιά διάθεση απλά να προσέχουμε και τίποτε άλλο δεν ει ναι η δουλειά τους να μας καταγραφούν
εσύ φόρα περούκα και ψεύτικο μουστάκι όταν πας για πήδημα!!!!
ρε εσύ μήπως έχεις μετοχές σε κάνα μαγαζί? τι ζόρι τραβάς? κουβέντα κάνουμε για να προσέχουμε όλοι μας
Επισκέπτης
Μας ζαλισες με τις φοβιες σου....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.628
- Πόντοι
- 34.538
Mας εχει παλαβωσει ο τυπος....
Θα πηγαίνουμε στα μαγαζια και θα κοιταμε τα ταβάνια....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K