Νέα

Παίζει κανένα μπουρδέλο στην Κω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bakaliaros23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Peryrho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατοκυριακο στην Κω...επισκεψη στο σπιτι που ανοιξε προσφατα, λοιπον οι οδηγιες ειναι οπως λεγονται και παραπανω και για ακομα πιο συγκεκριμενα ειναι ακριβως το επομενο σπιτι απο μια επιχειρηση με αλουμινια (Epal), ακριβως απεναντι απο το τουριστικο γραφειο dodecanese (thomas cook). Το σπιτι εχει και δικο του παρκινγκ!!! και θα δειτε και τις διακριτικες μπλε λαμπες στα πλαγια του. Ωρες λειτουργιας 16.00 - 02.00 προσωρινα και συντομα μου ειπαν θα φερουν και αλλη κοπελα απο το πρωι. Σαν χωρος ειναι πολυ καθαρο, εχει 3 δωματια πολυ ωραια περιποιημενα. Τωρα απο πλευρας τιμης το βασικο προγραμμα παει στα 50 ευρω και το σπεσιαλ (69, ελευθ.πιασιματα, κλπ) στα 80. Τη μερα που πηγα ειχε ενα ωραιο κοριτσακι στα 24 την Ζενη που ουσιαστικα μολις ειχε αφιχθει (4η μερα στο νησι), ειχε τα κιλακια της αλλα ειχε πολυ ωραιο προσωπακι, πολυ καλη πιπ@,χωρις βιασυνες και γενικοτερη ευχαριστη παρουσια. Θα το χαρακτηριζα καλο αλλα ακριβο για 50 βεβαια απο την αλλη αν ειναι και το μοναδικο τι να κανεις....το σιγουρο ειναι παντως πως ειναι πολυ καλυτερο απο τα τραβελια που κυκλοφορουν στα σπιτια της Ροδου. Αξιζει μια επισκεψη

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Χρυσες δουλειες θα κανει το μαγαζι!!!
Οταν ημουν εγω φανταρος στο νησι δεν επαιζε τιποτα!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Τι να το κανεις ρε το μπουρδελακι εκει περα αφου ειναι τιγκα στις μουσκεμενες Σκανδιναβες !!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι να το κανεις ρε το μπουρδελακι εκει περα αφου ειναι τιγκα στις μουσκεμενες Σκανδιναβες !!!
Αυτο ξαναπεστο!!! :o :o :o
Ημουνα και καλοκαιρι εκει και καθε φορα που βγαιναμε χαζευαμε!!!Το ξανθο νησι το αποκαλω εγω! :rockon: :rockon: :rockon:
Το καλο ειναι οτι τα πιο πολλα ξενοδοχεια εχουν και ημιδιανυκτερευση! :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Στην Κω παω ανελειπως απο το ....1982

Αρχηγε οι Σκανδιναυες ειναι 6 μηνες τον χρονο.
Απο τοτε που εμφανιστηκε το AIDS το παρε-δωσε με τις τουριτριες επεσε κατακορυφα. παλιοτερα επρεπε να προσπαθησεις για να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ γκομενα Ιουλιο-Αυγουστο.
Το χειμωνα ομως ξεραιλα. Ημουνα στο νησι την περιοδο της πρωτοχρονιας.

Ενα μπουρδελακι παντα χρειαζεται......

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Κως. Ωραίες εποχές. Ημουν φαντάρος εκεί για δεκαέξι μήνες (πρόλαβα 18μηνο και έμεινα αμετάθετος) (περίοδος 1998-99). Το καλοκαίρι πέρασα τέλεια. Το κακό ήταν πως δεν έπαιζε διανυκτέρευση, αλλά θυμάμαι πως στις άδειες που πήρα το καλοκαίρι δεν έφυγα από το νησί.

Πανικός!!! Οι τουρίστριες σου...όρμαγαν τότε (φαντάζομαι και τώρα). Πολύ Σκανδιναβία, Γερμανία και Αγγλία στην Καρδάμαινα. Ειδικά Heaven, Εξάρχεια (Τεχ Σαλούν, west και όχι μόνο) γινόταν ο χαμός. Το χειμώνα, όμως, ήταν άστα να πάνε...Επεσε πολύ  :jerking:  Είχε κάτι ψευτοκολώμπαρα και ένα παιδί από Κω (σειρές) μου είχε πει πως εάν σε ξέρουν από το μαγαζί ή, σε συστήσουν μπορείς να πάρεις κοπέλα για να φύγουν τα χοντρά. Αλλά θυμάμαι πως βαρούσαν άγρια στις τιμές και με τα οικονομικά που είχα τότε (φαντάρος γαρ) δεν έκανα κίνηση. Απο μπουρδέλα δεν έπαιζε τίποτα, αν και το είχα ψάξει. Και με τόσους φαντάρους θα έπρεπε να έχει. Το χειμώνα θα σκίζονται στο χρήμα.

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Eλα ρε! δεν  περιμενα να εχω την τυχη να πετυχω θεματακι για την Κω!

καλα να ειστε παληκαρια να ξαναρθειτε.. το καλοκαιρακι ειδικα bar street γινετε της κολασης αλλα για πιο εκφυλες καταστασεις ειναι η καρδαμαινα (χωριο) η οποια δεχεται μονο αγγλους και εκει γινεται καθε βραδυ καρναβαλι με σεληνιασμενους ηδονοκαλιεργητες.. Οι ξενες παντως εχουν γινει λιγο απομακρες θελουν τροπο.. εχουμε γινει και εμεις επιλεκτικοι και χαλασε η συνταγη. Ενα γνωστο καμακι της δεκαετιας του 80 μου ειπε οτι τοτε δεν ηταν επιλεκτικοι, οτι κυκλοφορουσε το πνιγανε, υπηρχε περιπτωση που καποιος πηγε με πεντε στην σειρα απο την ιδια παρεα για να δουνε αν θα τα καταφερει.. και μια χαρα τα καταφερε  :2funny: :rockon: οι φιλες επιναν το ποτακι τους και τον βαθμολογουσαν για τις επιδοσεις του.. Οποτε ηταν λογικο ο ελληνας να κανει ονομα και να ερχονται λυσασμενες οι γκομενες για ελληνικο καβλι.. 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Eλα ρε! δεν  περιμενα να εχω την τυχη να πετυχω θεματακι για την Κω!

καλα να ειστε παληκαρια να ξαναρθειτε.. το καλοκαιρακι ειδικα bar street γινετε της κολασης αλλα για πιο εκφυλες καταστασεις ειναι η καρδαμαινα (χωριο) η οποια δεχεται μονο αγγλους και εκει γινεται καθε βραδυ καρναβαλι με σεληνιασμενους ηδονοκαλιεργητες.. Οι ξενες παντως εχουν γινει λιγο απομακρες θελουν τροπο.. εχουμε γινει και εμεις επιλεκτικοι και χαλασε η συνταγη. Ενα γνωστο καμακι της δεκαετιας του 80 μου ειπε οτι τοτε δεν ηταν επιλεκτικοι, οτι κυκλοφορουσε το πνιγανε, υπηρχε περιπτωση που καποιος πηγε με πεντε στην σειρα απο την ιδια παρεα για να δουνε αν θα τα καταφερει.. και μια χαρα τα καταφερε  :2funny: :rockon: οι φιλες επιναν το ποτακι τους και τον βαθμολογουσαν για τις επιδοσεις του.. Οποτε ηταν λογικο ο ελληνας να κανει ονομα και να ερχονται λυσασμενες οι γκομενες για ελληνικο καβλι..   

Μεγαλε η Κως ειναι η δευτερη πατριδα μου.
Παω καθε χρονο απο το 1982.

Εχω ζησει απιστευτες καταστασεις, ειδικα την δεκαετια 1982-1992.

Εαν δεν εισαι πολυ νεαρος θα θυμασαι την disco APOLLON που γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ με τον Johny σαν dj και τον Μανθο στα φωτα. Αν οχι ρωτα τους παλιοτερους.

Ειναι 100% αληθεια ολα αυτα που αναφερεις, το επιβεβαιωνω.

Αξεχαστα χρονια.

Θα συνεχισω να πηγαινω οσο αντεχουν τα ποδια μου ακομα.

Ι love this place !!!!!!

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
στην απολο θα προλαβες και τον νοτη σφακιανακη που επαιζε μουσικη εκει.αν και υπαρχει ενα μπουρδελακι στο νησι κανεισ ευκολα τη δουλεια σου στα κωλομπαρα,αφου εχεισ παει κανα δυο φωρεσ τσιμπασ τηλεφωνακια απο κοπελες η το μαγαζατορα και στη φερνει στο χωρο σου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στην απολο θα προλαβες και τον νοτη σφακιανακη που επαιζε μουσικη εκει.αν και υπαρχει ενα μπουρδελακι στο νησι κανεισ ευκολα τη δουλεια σου στα κωλομπαρα,αφου εχεισ παει κανα δυο φωρεσ τσιμπασ τηλεφωνακια απο κοπελες η το μαγαζατορα και στη φερνει στο χωρο σου.

Τον θυμαμαι τον Νοτη. Το 1981 επαιζε μουσικη, οπως σωστα λες, αλλα και εκοβε εισητηρια στην πορτα.....

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Eιμαι 32 φιλε ισα ισα τα προλαβα... ;) Να εισαι καλα καιοποτε ξαναρθεις στειλε κανα πμ να γνωριστουμε αλλα καλοκαιρακι εγωδυστηχως πηζω για μενα διακοπες ειναι η αθηνα τον χειμωνα..

Θα σας πω και κατι με τον Νοτη τοτε που τραγουδουσε στην Κω θρυλικες εποχες το 80 στο μαγαζι που δουλευε δεν ειχαν αδεια οποτε τους το εκλεινε η αστυνομια καθε βραδυ αλλα αυτοι εκει την αλλη νυχτα το ξανανοιγαν  και δωστου κεφι ωσπου ενα βραδι μαζευουν το αφεντικο και τον χωνουν στα κρατητηρια.. :2funny: την αλλη μερα  ο νοτης και το λοιπο πρωσοπικο κανανε ερανο να μαζεψουν τα λεφτα για τα προστιματα και την εγυηση να τον βγαλουν εξω.. :2funny: μεχρι και οι ξενουλες πρωην και νυν γκομενες τοτε εδωσαν τον οβολο τους.. και ως δια μαγειας το μαγαζι ανοικτο ξανα και δωστου ξενυχτια και ολη η κως ντιρλα μεχρι το πρωι.. τοτε ο δημος αποφασιζει να τους κοψει το ρευμα!! κανενα προβλημα μεχρι το βραδυ ειχαν τραβηξει μπαλαντεζα απο ενα γειτονικο σπιτι και το μαγαζι λειτουργησε ΞΑΝΑ! βεβαια ηταν το τελευταιο καλοκαιρι που δουλεψε απο τις μυνησεις αλλα θα μεινη αξεχαστο σε ολους και οχι μονο στους Κωους.. τα ιδια παιδια σχεδον που ηταν τοτε στο μαγαζι ειναι τωρα στο εναστρον.. αλλες εποχες αλλη κουλτουρα, καλα να μαστε!!

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες! Φανταρος κ εγω στην Κω κ ειπα να δοκιμασω την εφεση στον αγοραιο ερωτα κ εδω...Επισκεψη στο μπουρδελακι στην πολη...Ταριφα 50 ευρω(πανακριβα!) και υπηρεσιες ετσι κ ετσι...Το καλο απ οτι ειπε ο καταστηματαρχης ειναι οτι αλλαζουν συνεχεια οι κοπελες...Καλες βολτες λοιπον...

GEORGEDES

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Παίζει τίποτα καλό στην Κω; Τι λεει το...μαγαζάκι;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το μαγαζι βρισκεται στο 4ο χιλιομετρο περιπου της επαρχιακης οδου της πολης της Κω προς το αεροδρομιο, στο αριστερο χερι λιγο πριν απο το super market.
Σε scouting την τελευταια φορα που ημουνα στο νησι, εθεαθη Κορασδα απο το ανατολικο μπλοκ, μετρια.
Το μαγαζι επιπεδου Φυλης.
Επιβεβαιωνω την εξωφρενικη τιμη των 50 ευρ.
Το μονοπολειο βλεπετε......

GEORGEDES

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχει επισκεφτεί κανείς τελευταία το μαγαζάκι; Παίζει τίποτε καλό;

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Να ενεργοποιήσουμε λίγο το θέμα;
Το μαγαζάκι έχει ακόμα την ίδια τιμή (50 ευρώ-μονοπώλιο), αν και άμα πεις ότι είσαι φαντάρος, αρκεί να φαίνεται, στο κάνει 40. Καλά είναι να το ρίχνεις -μα καλά, την άλλη φορά που σου είπα ότι ήμουν φαντάρος, μου πήρες 40-.
Στο La Nuit το οποίο εκτός από κωλόμπαρο, μπορείς και να φορτώσεις αλλά στην τιμή των 80 ευρώ και απ' ότι μου είχε πει ο υπεύθυνος και μάλλον αφεντικό για 40-45 λεπτά.... Τελευταία φορά ήταν 1 το πολύ 2 καλά. Είχε και μία Ελληνίδα με την οποία είχαμε αλλάξει και τηλέφωνα, αλλά δυστυχώς έχασα το κινητό μου και έχασα και αυτό. Όλα τα άλλα ήταν μπάζα!

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σχετικά με Κω έχει πια τουρισμό η Καρδλαμαινα το καλοκαίρι;Είχα πάει διακοπές το 2007 και ήταν ωραία,με ομορφες Αγγλίδες αλλά έπειτα παιδί ξένος που κρατήσαμ επαφή που δούλευε κάθε καλοκαίρι εκεί μου πε πως κάθε χρόνο έπεφτε ώσπου το 2010 δεν είχε κόσμο..Κρίμα γιατί θυμάμαι το Starlight που έπαιζαν foam party, το Status, Και τη bar street με μερικά ωραία μαγαζάκια όπως η King Arms η μόνη pub εκεί που γινόταν της ξενομανίας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom